Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-12-21 10:22:20
(#390) Kedves Mangafan!
Javaslom, hogy kaphassak "True Kiválasztott" vagy hasonló fórumrangot
Javaslom, hogy kaphassak "True Kiválasztott" vagy hasonló fórumrangot
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-21 10:22:34
beküldve: 2008-12-18 19:58:22
(#389) Hali!
Érdeklődnék, hogy jól értem-e a dolgokat.
Leadtam egy 3+1es rendelést, de mivel ebből 2db Árnybíró 12, ezért láttam, h csak a másik 2 tételt postáztátok, és ezeknek az ára van feltüntetve, meg az Árnybíró árának kedvezménye.
Tehát gondolom, ha kijön az Árnybíró, akkor azt is külditek. De akkor csak 1 Árnybírót kell fizetnem???
Érdeklődnék, hogy jól értem-e a dolgokat.
Leadtam egy 3+1es rendelést, de mivel ebből 2db Árnybíró 12, ezért láttam, h csak a másik 2 tételt postáztátok, és ezeknek az ára van feltüntetve, meg az Árnybíró árának kedvezménye.
Tehát gondolom, ha kijön az Árnybíró, akkor azt is külditek. De akkor csak 1 Árnybírót kell fizetnem???
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Mikor lesz újra Misa-s kulcstartó??? ( Kulcstartó - DN-00025 )
Soha, VAGY, olvass lentebb pár hozzászólással.
Choose your destiny!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-18 16:12:44
beküldve: 2008-12-18 15:27:04
(#387) beküldve: 2008-12-17 12:34:52
(#386) Csaba: köszi a válaszokat. Ez jó hír. Nálunk mindig van otthon valaki, Így a futár hozzánk bármikor jöhet.:)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
BTW ha ugyan azt kérdezgetjük egyfolytában, attól még nem jelenik meg hamarább.
szerintem senki sem azért kérdezi hogy hamarabb megjelenjen, hanem hogy egyértelmű választ kapjon Mangafan kiadótól h mikorra várható. nem pedig mindenféle hallomásból informálódni akarnak!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-12-17 08:35:17
(#384) beküldve: 2008-12-17 00:07:12
(#383) Köszönöm a Mangafan tájékoztatását az Árnybíró mentes rendelésről, ez igazán vásárlóbarát intézkedés volt:) Azt hiszem 3 helyett 2 manga is megteszi majd karácsonyra
Írtam volna meg ezt emilben, de ugy tűnik nem szeret engem a fríímél...
Írtam volna meg ezt emilben, de ugy tűnik nem szeret engem a fríímél...
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-12-16 21:20:53
(#382) Öhhh...szvsz megelégedhetnénk azzal, hogy a 12. rész januárban jön, legalábbis eddigi információnk alapján.
A karácsonyi hajtás, idegroham közepedte nagyon szép dolgokat kaptunk. Kicsit várhatunk, nem? X_x
A karácsonyi hajtás, idegroham közepedte nagyon szép dolgokat kaptunk. Kicsit várhatunk, nem? X_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-16 21:24:11
beküldve: 2008-12-16 21:15:26
(#381) Mikor jelenik meg az Árnybíró 12? Csak mert itt, ahogy átfutottam azt olvastam, hogy január, de az Animekarácsonyon azt mondták, hogy csak egy hetet csúszik. És ha a 12. kötet csak januárban jelenik meg, akkor a 13. mikor fog?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-12-16 21:05:13
(#380) köszönöm a válaszokat^^bár már jóval az elöző oldalon vanXDde azért megszeretném köszönni^^
Nem kell ebben semmit szégyellned... én megértelek...
Egyébként is ki gondol rosszra? Rossz az aki másra hiszi azt hogy rosszra gondol... vagy mi...
Egyébként is ki gondol rosszra? Rossz az aki másra hiszi azt hogy rosszra gondol... vagy mi...
Így van ez. Minden hónapban egy estére elhagy az erőm [/OFF]
Te szegény... csak nem megjött?... De legalább egy este alatt le is folyik...
Ne ízetlenkedj már bár beismerem magas labda volt, de rossz az, aki oroszra gondol.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-16 20:58:56
Így van ez. Minden hónapban egy estére elhagy az erőm [/OFF]
Te szegény... csak nem megjött?... De legalább egy este alatt le is folyik...
Így van ez. Minden hónapban egy estére elhagy az erőm
Olyan vagy mint InuYasha
És most elárultad a napot
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 21:01:52