Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem lehetne-e egy olyan menüpont hogy előkészületben?
A Frissen a nyomdából és a Megy a nyomdába menüpontok sokkal hangzatosabbak, mint az Előkészületben.
Ebben igazad van, jó az a ,,Frissen a nyomdából, megy a nyomdába" nem kell ide Előkészületben.
,,Hitler fején ugrálok!"
Így érthetőbb, de szerintem a Már fordítjuk menüpont felesleges lenne. Szerintem.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem lehetne-e egy olyan menüpont hogy előkészületben?
A Frissen a nyomdából és a Megy a nyomdába menüpontok sokkal hangzatosabbak, mint az Előkészületben.
A megy a nyomdában azok a könyvek amik már készen vannak és csak nyomtatni kell, én meg azokra vagyok kíváncsi amiket elkezdtek fordítani.
beküldve: 2008-12-22 14:50:44
(#401) Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem lehetne-e egy olyan menüpont hogy előkészületben?
Kedves Mangafan!
Javaslom, hogy kaphassak "True Kiválasztott" vagy hasonló fórumrangot
Nevaaah.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha már itt tartunk, nekem is kitalálhatnátok valami jó kis rangot.
Azzi "True Kiválasztott" akar lenni,
én "True BleachFan"
Te mi akarsz lenni? XD
És mennyi az esélyünk rá, h azok is leszünk ?
Reméljük a Mangafanosok ajándékként megadják nekünk...biztosan tombol az "ádventi" hangulat náluk is
no pussy, just the dicks
Ha már itt tartunk, nekem is kitalálhatnátok valami jó kis rangot.
Azzi "True Kiválasztott" akar lenni,
én "True BleachFan"
Te mi akarsz lenni? XD
És mennyi az esélyünk rá, h azok is leszünk ?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-21 12:20:45
(#397) Kedves Mangafan!
Komolyan mondom, ha megkapod írok rólad egy novellát.... Ünnepélyes átadás: Tavaszi Con
Akkor már csak ezért is NAGYON megérné!
Rajta Mangafan!
no pussy, just the dicks
Érdeklődnék, hogy jól értem-e a dolgokat.
Leadtam egy 3+1es rendelést, de mivel ebből 2db Árnybíró 12, ezért láttam, h csak a másik 2 tételt postáztátok, és ezeknek az ára van feltüntetve, meg az Árnybíró árának kedvezménye.
Leadtam egy 3+1es rendelést, de mivel ebből 2db Árnybíró 12, ezért láttam, h csak a másik 2 tételt postáztátok, és ezeknek az ára van feltüntetve, meg az Árnybíró árának kedvezménye.
Ezt jól értetted. Az Árnybíró 12 azért maradt benne a rendelésbe, hogy meglegyen a darabszám és ne veszítsd el a kedvezményt.
Tehát gondolom, ha kijön az Árnybíró, akkor azt is külditek. De akkor csak 1 Árnybírót kell fizetnem???
Ezt már nem értetted jól. Ezzel lezárul a rendelésed. Az ÁB 12-re új rendelést kell feladnod.
Gondolj bele, kaptál 2 terméket -1500 forintért és még egy újabb ÁB 12 kötetet?
Számolj utána, ha megjelent volna az ÁB 12, azaz az eredeti rendelésed teljesítjük, és a fent vázolt megoldás között milyen fizetési kötelezettségeid vannak. Eredmény: nincs eltérés csak hamarább jutottál a két termékhez.
Kedves Mangafan!
Komolyan mondom, ha megkapod írok rólad egy novellát.... Ünnepélyes átadás: Tavaszi Con
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kedves Mangafan!
Én meg akkor "True BleachFan"
Szerinted mennyi esély van rá? XD
MIANEVED?!
Kedves Mangafan!
Azzi, tied a szimpad!
Kedves Mangafan!