Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-01-11 19:00:46
(#467) Enek örülök a legjoban.Mert már 3-éve Chrono Crusade fan vagyok..
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2009-01-11 18:44:12
(#466) Egyébként: TAVASSZAL LESZ CHRNO CRUSADE MANGA.
Mi-mi-mi?! Ez az infó honnan származik? Én úgy tudtam, hogy már decemberre tervezték, csak kicsit megcsúsztak, és még ebben a hónapban kijön.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
a webboltal kapcsolatban szeretnék kérdezni:
ha nem veszem igénybe a 3-at fizet 4-et vihet akciót, és csak 2 terméket rendelek, akkor még él az az akcíó hogy 2 termék vásárlása esetén a kiadó elengedi a postaköltséget?
ha nem veszem igénybe a 3-at fizet 4-et vihet akciót, és csak 2 terméket rendelek, akkor még él az az akcíó hogy 2 termék vásárlása esetén a kiadó elengedi a postaköltséget?
remélem nem bánod, h válaszolok ^^
szal, persze, h elengedik a postaköltséget 2 termék -vagy több- rendelése esetén!
akkor rendben, köszii a választ és bocsi az előző duplapostért ^^"
nincs mit! ^^
私は日本のファンです。
a webboltal kapcsolatban szeretnék kérdezni:
szal, persze, h elengedik a postaköltséget 2 termék -vagy több- rendelése esetén!
akkor rendben, köszii a választ és bocsi az előző duplapostért ^^"
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2009-01-11 15:39:07
(#462) beküldve: 2009-01-11 15:38:14
(#461) a webboltal kapcsolatban szeretnék kérdezni:
私は日本のファンです。
Mikor jelenik meg a Chrno Crusade manga ??????
Érdemes volt beírni kétszer.
Egyébként: TAVASSZAL LESZ CHRNO CRUSADE MANGA.
Bettina: igen, akkor is él az az akció.
Szerk.: Hopp, megelőztek.
Szerk: .., 2009-01-11 15:39:04
beküldve: 2009-01-11 15:36:19
(#458) a webboltal kapcsolatban szeretnék kérdezni:
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2009-01-11 15:34:41
(#457) Mikor jelenik meg a Chrno Crusade manga ??????
Senkiből nem lesz valaki! Vatasiva ojdonyiva nyivarana najsza! Vagyis:Én nem leszek emlék!
beküldve: 2009-01-11 15:29:29
(#456) khm... nem tudom, h mennyire foglalkoztatok már ezzel a témával -sajna nincs időm végigolvasni ezt a sok hozzászólást-, de szeretném megkérdezni, h mikorra várható a Chrno Crusade???
előre is köszi!
előre is köszi!
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-01-11 13:05:40
(#455) megkérdezem mégegyszer mert nem válaszoltatok:C
van esély rá, hogy egyszer a Nana dvd-t is kiadjátok? vagy még nemis gondolkoztatok rajta?:C ha így van remélem most fontolóra veszitek^^,
van esély rá, hogy egyszer a Nana dvd-t is kiadjátok? vagy még nemis gondolkoztatok rajta?:C ha így van remélem most fontolóra veszitek^^,
Sajnos csak Kismacsra tudnak szállítani.
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.
beküldve: 2009-01-10 21:08:50
(#453) Halihó!
Lenne egy kérdésem! Vidéken, Debrecen-Nagymacs-on lakok, és kitudja hozni a futár a cuccost? Mert xpress-en, tesómnak 3-szor próbálták kihozni, de végül nem jutott el hozzá. Így, a futár kitudja hozni a cuccost? Előre is köszönöm!
Lenne egy kérdésem! Vidéken, Debrecen-Nagymacs-on lakok, és kitudja hozni a futár a cuccost? Mert xpress-en, tesómnak 3-szor próbálták kihozni, de végül nem jutott el hozzá. Így, a futár kitudja hozni a cuccost? Előre is köszönöm!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-10 21:06:32
(#452) Én csak annyival zaklatnám a kiadót hogy a bleach és death note dvd-k hogy fogytak az elmúlt 2 hónapban? (díszdoboz és az első dvd-k persze)
Nem számadatra gondolok, hanem elégedettségi index-re szal igen jól fogyott vagy kevésbé.
Nem számadatra gondolok, hanem elégedettségi index-re szal igen jól fogyott vagy kevésbé.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake