Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-11-12 20:17:25
(#210) Egy kérdésem lenne a Mangafanhoz. Lesz még idén Hellsing manga 3?
Nincs fény sötétség nélkül
miért lennék az? mondom h magára a formátumra gondoltam, mint dvd. mivel van egy másik cucc ami elég nagy teret fog hóditani (és ezért vok optimista, hiszen szvsz 2-3 év múlva a dvd a múltté lesz) . ;)
Tekintve, hogy a DVD már vagy 10 éves formátum volt, mire komolyan nekiállt a térhódításnak, ezt a kását azért nem eszik annyira forrón. Ráadásul amíg a DVD egy jelentős, átlagember átlagTVjén is jól látható minőségugrást eredményezett, addig a Bluray nem. Persze vehetsz hozzá egy 300ezres TVt de azért ez nem a tömeg. Az "olcsó" HDready megjelenítőkön pedig nincs olyan jelentős külömbség.
Nem véletlen, hogy habár egy éve eldőlt a "formátumháború" mégsem nőtt a Bluray lejátszó eladások száma. A kockák kivételével kevéssé érdekli az embereket.
Majd talán ha a bluray lejátszók is 100 dolcsi alá esnek és 100K forint alatt lesz a HD TV, akkor lesz komoly felfutása.
:)
mi az hogy "régi arc"?
Hogy elég régen megvan. Ha autó lennék mér rég veterán minősítésem lenne és nem kellene hozzám zöldkártya
Az egyéni?
Hát ja, gondolom 1500 felett.
Nope. Ez minden, csak nem automatikus. Vannak itt páran, akik 1500 felett vannak és láss csodát, mégis True Mangfan a "rangjuk"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
True strigulafan?
Vagy az inkább banianak, a rekordernek?
OMG felírni felírni
no pussy, just the dicks
Szerk: .., 2008-11-10 21:21:47
beküldve: 2008-11-10 21:18:04
(#204) Hm... vajon én mit váslztanék unique personal rank -nek?
Talán "kiválasztott" vagy "Owner of your base"
Talán "kiválasztott" vagy "Owner of your base"
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 20:55:35
(#202) Nekem is gyakran megfordul a fejemben, hogy hirtelen utat tör magának a blu-ray, de nem hiszem, hogy a DvD annyira teret fog veszteni, mint mondjuk a kazik. Hiszen az is lemez és a b-ray is, tehát amire a b-ray elkezd majd halványodni (25-30 év szerintem) még akkor is lemezes lejátszókat fognak zömében használni, szóval DvD tök jó lesz.
no pussy, just the dicks
El kell hogy keserítselek, de rengeteg fórumon vannak egyedi rangok.
Yepp, ezzel tisztában vagyok. De ez valahogy sosem a hozzászólás számtól függött...
*Viktor elképzelte hogy a ranga:true d.gray-man fan*
Yepp, ezzel tisztában vagyok. De ez valahogy sosem a hozzászólás számtól függött...
Mellesleg itt nem lenne sok embernek, jelenleg csak 5en vagyunk 1500 felett.
És félreértés ne essék, nekem nem létszükséglet egy egyedi rang, csak érdeklődtem.
Mellesleg itt nem lenne sok embernek, jelenleg csak 5en vagyunk 1500 felett.
És félreértés ne essék, nekem nem létszükséglet egy egyedi rang, csak érdeklődtem.
Nem fényezek én sehova, ez a rideg valóság.
És tényleg, milyen vicces lenne egy fórum, ahol minden usernek külön "rangja" van
És tényleg, milyen vicces lenne egy fórum, ahol minden usernek külön "rangja" van