Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-11-10 19:40:23
(#193) Kérdés, bár már Alister is kérdezte régebben: 1500 hsz felett még mindig lehet kérni egyedi rangot?
Ha igen, én kérnék.
Ha igen, én kérnék.
Szerk: .., 2008-11-10 19:40:48
beküldve: 2008-11-10 19:29:03
(#192) Mikor kerül fel hír a Hungariancomixról?Engem csak a megjelenések érdekelnek XD
vagy bármely más országban a díszdobozos verziót rögtön az első DVD-vel adják ki? mert én ilyenről nem hallottam.
Az amcsi kiadású GXP és Azumanga Dobozaim az első lemezzel érkeztek, a továbbiakat lehetett szépen a boxba gyűjteni. Igaz akkoriban (jópár éve, még a+ se volt ) drágább volt az első lemez dobozzal, mint anélkül, de nem sokkal (+pár dodó, nem emlékszem a pontos számokra).
köszi. tényleg nem tudtam róla h létezne ilyen.... de akkor nem ez az általános igaz? mármint h az első dvd-vel jön a díszdoboz is.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nem gondolod hogy pesztimista vagy?
miért lennék az? mondom h magára a formátumra gondoltam, mint dvd. mivel van egy másik cucc ami elég nagy teret fog hóditani (és ezért vok optimista, hiszen szvsz 2-3 év múlva a dvd a múltté lesz) . ;)
szerk.: szóval nem magára az animére (DN) gondoltam, hiszen nekem az mindig is nagy kedvencem lesz. nem pedig csak azért szeretem mert mindenki rá van kattanva...
Szerk: vadooc 2008-11-10 19:24:17
Mikorra várható a moderátori rend lovagjainak kinevezése és pallosjoggal való felruházása?
Ilyen valóban lesz? Fórumozók közül vagy külsősök? Vegyesen?
no pussy, just the dicks
Ugyebár az ősmangás mangaoldalmágnás
Yes, of course
amennyiben pontosak az információim
De hogy ne csak off legyek: mikorra várható a moderátori rend lovagjainak kinevezése és pallosjoggal való felruházása?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-10 17:57:15
Emlékeim szerint a b válasz a helyes
"csak" a széleskörű elismerés jeleként
Áh értem Ugyebár az ősmangás mangaoldalmágnás
no pussy, just the dicks
Tényleg Meglivorn, az miért van? Regisztrációs időpont miatt, vagy csak a széleskörű elismerés jeleként?
Emlékeim szerint a b válasz a helyes
"csak" a széleskörű elismerés jeleként
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-10 17:30:01
(#185) Tényleg Meglivorn, az miért van? Regisztrációs időpont miatt, vagy csak a széleskörű elismerés jeleként?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 17:26:53
(#184) Akkor ezek szerint a Death Note-os díszdoboz bejelentésről sem tudsz. Az is karácsonyra és az is díszdobozban és részenként is meg fog jelenni. Szintén kishazánkban. Úgy látszik ezzel a szokással is kilógunk majd a világ többi országa közül ;)
nem, nem tudtam. de ennek örülök. :) csak kár h pont most jön ki dvd-n (maga a formátumra gondolok) amikor 2 év múlva már lejárt lemez lesz... de azért megveszem az biztos.
Nem gondolod hogy pesztimista vagy?
vagy bármely más országban a díszdobozos verziót rögtön az első DVD-vel adják ki? mert én ilyenről nem hallottam.
Az amcsi kiadású GXP és Azumanga Dobozaim az első lemezzel érkeztek, a továbbiakat lehetett szépen a boxba gyűjteni. Igaz akkoriban (jópár éve, még a+ se volt ) drágább volt az első lemez dobozzal, mint anélkül, de nem sokkal (+pár dodó, nem emlékszem a pontos számokra).
Akkor ezek szerint a Death Note-os díszdoboz bejelentésről sem tudsz. Az is karácsonyra és az is díszdobozban és részenként is meg fog jelenni. Szintén kishazánkban. Úgy látszik ezzel a szokással is kilógunk majd a világ többi országa közül ;)
nem, nem tudtam. de ennek örülök. :) csak kár h pont most jön ki dvd-n (maga a formátumra gondolok) amikor 2 év múlva már lejárt lemez lesz... de azért megveszem az biztos.
Szerk: vadooc 2008-11-10 17:21:40