Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
vesztek még naruto kötetet ugye?olyan nincs hogy megálltok az első hatnál
Az összeset megvették.
beküldve: 2008-10-19 20:57:54
(#133) beküldve: 2008-10-19 20:36:45
(#132) beküldve: 2008-10-01 15:19:48
(#131) Köszi:) mOstmár megynyugodtam...sose jönnek össze a rendelések:) De köszi az infót
Most akkor mi van a rendelésemmel? Amikor ilyennemű választ várok hirtelen mindenki eltűnik:) de jó...légyszi valaki tájékoztasson:
Azt írták pénteken adják fel postán a rendeléseket.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Tavaly decemberben volt Hungarocomix. Lehet erre van valami beidőzitve. Már ha lesz egyáltalán Hungarocomix decemberben.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-30 21:44:59
(#128) Kedves Mangafan!Azt hallottam,hogy terveztek vmi.karácsony előtti megjelenést és rendezvényt is.Erről mit lehet tudni?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-09-30 21:45:18
beküldve: 2008-09-30 18:36:16
(#127) Most akkor mi van a rendelésemmel? Amikor ilyennemű választ várok hirtelen mindenki eltűnik:) de jó...légyszi valaki tájékoztasson:
beküldve: 2008-09-29 19:36:48
(#126) Már a matektanárom is kifejtette nekem, hogy funkcionális analfabéta vagyok, így kérlek Titeket, szánjatok meg, és fogalmazzatok úgy, hogy én is megértsem. XD Ha arról van szó, hogy "hé ember, ez itt egy kiadó fóruma, a kiadványokról merészelj csak kérdezni, a honlapszerkesztéssel kapcsolatban ne", akkor írjátok azt, és felfogjuk. Ezúton is bocsánat, amiért léteznek még naív emberek, akik azt hiszik kapnak segítséget, ha kérnek...
szerk.: oké, na akkor félre a félreértésekkel, és kezdjük az elején. : D Szóval kaphatunk választ? Mert engem is érdekelne ez a flash-es megoldás.
szerk.: oké, na akkor félre a félreértésekkel, és kezdjük az elején. : D Szóval kaphatunk választ? Mert engem is érdekelne ez a flash-es megoldás.
Szerk: Ishi 2008-09-29 19:38:40
beküldve: 2008-09-29 19:34:10
(#125) Mindkettő mellé! Félreolvastam a kérdését, írtam egy választ, de aztán töröltem. Ennyi.
Az én hozzászólásom volt tárgytalan. Miért nem lehet itt hozzászólást törölni?!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-29 19:35:00
Tárgytalan
Miért, ez a flash-cucc valami hadititok? :P
Nem, hanem mert gondolom válaszolt már rá Mariko.
Tárgytalan
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-29 19:17:00
beküldve: 2008-09-29 19:09:54
(#121) Csáó! Kis segítségre lenne szükségem: flash alapú oldalt készítek s nagyon bejön a képnézegetőtök. Valaki tudna fla-t vagy vmi segítséget nyújtani "képnagyítás külön ablakban ala flash" címszó alatt? Nagyon megköszönném :3
ÁÁÁÁ... nem igaaaaaz...
Ezek szerint megint fél hónapot csúszik a következő rendelésem... Na nincs más hátra, mint türelmesen várni. Sajnos...
Ezek szerint megint fél hónapot csúszik a következő rendelésem... Na nincs más hátra, mint türelmesen várni. Sajnos...