Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
hm...a "3at fizetsz 4et vihetsz" akció érvényes mindenre?
Pl. az én esetemben: ha megvenném a 3új (Nana, Naruto, Death Note, a Hellsinget nem...) mangát és a FMA 1. DVD-t akkor is áll az akció?
Pl. az én esetemben: ha megvenném a 3új (Nana, Naruto, Death Note, a Hellsinget nem...) mangát és a FMA 1. DVD-t akkor is áll az akció?
Igen Ekkor az FMA-t kapod ajándékba.
Tenshi: Következő hét hétfőtől (tehát szept. 29) már viszi is a posta
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-09-22 13:47:50
(#103) SZIASZTOK! Az lenne a kérdésem, hogy most kijön a négy új manga a con-on.... de mikor jelenik meg majd a webboltban? Mert számomra ez nagy meglepetés volt, mert már hetek óta csak a naruto megy a nyomdába... a többiről nem hallottam.... Szóval mikor jönnek ki a webboltba a Nana, Helsing és Deth Note mangák????? LÉGYSZI ÍRJATOK
beküldve: 2008-09-22 13:02:09
(#102) hm...a "3at fizetsz 4et vihetsz" akció érvényes mindenre?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Mintha ezt egyszer már kérdeztem volna valahol errefelé, és azt mondták nem lenne túl sok értelme.
Bocsi, hónapok óta egy fórumon sem jártam. Józan ésszel mondjuk én is ezt gondolnám, viszont az egyéb merchandize-ról is. ^^"
Viszont ez jó, akkor nem kell aggódnom, hogy megveszek egy artbook-ot, és egy évre rá kijön magyarul
Mintha ezt egyszer már kérdeztem volna valahol errefelé, és azt mondták nem lenne túl sok értelme.
Nekem is rémlik, a kérdés és a válasz is
no pussy, just the dicks
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-01 11:51:39
(#98) Kyoto: pólók, többféle design és méret, táska, ilyesmi. Van pár dolog, aminek a gyártása hosszabb időt vesz igénybe, ezek inkább év vége felé várhatóak.
Riku: nem lesznek egyébként drágák, mert nem importáljuk, hanem gyártatjuk, így reális szinten maradnak a költségek (v.ö. angol FMA DVD 6000 Ft lenne, míg magyar 1500 Ft, a külföldi cuccok külföldi pénztárcákra vannak árazva)
Riku: nem lesznek egyébként drágák, mert nem importáljuk, hanem gyártatjuk, így reális szinten maradnak a költségek (v.ö. angol FMA DVD 6000 Ft lenne, míg magyar 1500 Ft, a külföldi cuccok külföldi pénztárcákra vannak árazva)
hmm. ez tök jó! végre olcsó és minőségi (legalábbis gondolom én) áru. csak az a gáz h annyi manga van h inkább azokat fogom venni minthogy fancuccot. dehát ez van. gondolom a legtöbb fórumozónak így is bőven van pénze mindenre. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
írtátok h lesz a conon pólók,táskák satöbbisatöbbi ezeket majd meglehet rendelni itt a honlapon is? (csakmert eg yideig nem jutok ki conokra:'( )
Szvsz ez biztosra vehetően igen.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-30 00:28:06
(#95) hello^^
tudom, hogy most jelent meg a Death Note első kötete, és hoyg folytatni fogjátok^^ (jah és h megjelent ezért örökhála nektek nagyon köszi) csak azt szeretném megkérdezni hogy lehete tudni mikor jelenik meg a kövi rész?^^ Már nagyon várom^^,
(csak kivcsi vok amúgy tudok én türelmesen várni^^,(és teljesen egyetértek a "csúszások és egyebek" című cikketekhez^^))
most visszaolvastam a topicban és eszembe ötlöt egy kérdés:) írtátok h lesz a conon pólók,táskák satöbbisatöbbi ezeket majd meglehet rendelni itt a honlapon is? (csakmert eg yideig nem jutok ki conokra:'( )
tudom, hogy most jelent meg a Death Note első kötete, és hoyg folytatni fogjátok^^ (jah és h megjelent ezért örökhála nektek nagyon köszi) csak azt szeretném megkérdezni hogy lehete tudni mikor jelenik meg a kövi rész?^^ Már nagyon várom^^,
(csak kivcsi vok amúgy tudok én türelmesen várni^^,(és teljesen egyetértek a "csúszások és egyebek" című cikketekhez^^))
most visszaolvastam a topicban és eszembe ötlöt egy kérdés:) írtátok h lesz a conon pólók,táskák satöbbisatöbbi ezeket majd meglehet rendelni itt a honlapon is? (csakmert eg yideig nem jutok ki conokra:'( )
Szerk: nery 2008-08-30 01:13:20
Ez a kérdés lefutott párszor, és egyelőre nincsen tervben, és inkább próbálják kiadni az épp futó sorozatokat. Ittvan DN, Naruto, Árnybíró, Nana.. Csupa nagykutya, és még nem fejeződtek be. így is levannak maradozva (Ha hihetünk az oldalon lógó megy a nyomdába feliratoknak) ezért nem kezdenek újsorozatba.
(Tudtommal)
(Tudtommal)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-20 23:13:54
(#93) Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg tervezitek a Bleach manga kiadását?
Mert kiadva (én legalábbis) nem találtam! Ugyanis ha nincs akkor az jó volna ha ti csinálnátok!
Előre is köszi a választ!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg tervezitek a Bleach manga kiadását?
Mert kiadva (én legalábbis) nem találtam! Ugyanis ha nincs akkor az jó volna ha ti csinálnátok!
Előre is köszi a választ!
beküldve: 2008-08-18 20:13:16
(#92) Nem lesznek drágák? De jó. Ezen a MangaFan-on csak ámulok-bámulok, mennyire profi. Valamint jó, hogy nem csak mangafanos szövetanyagok lesznek, bár engem inkább csak azok motiválnak.
Hanon: igen. Conon már lesznek is, csak az engedélyeztetés és a minőségi gyártás időbe kerül.
Zomg, pedig csak egy kósza tipp volt. *made her day*
Olyan előfordulhat, hogy japánban gyártott, tegyük azt figura itthon is gyártásra kerül? Szóval mondjuk egy Organicos Hellsing figura itthon is kiadható a Mangafantól? Vagy csak teljesen saját áruk lesznek/lehetnek?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-18 20:00:46
(#90) Maradjunk annyiban, hogy jóval több mindenhez van közünk, mint elsőre látszik
Shindou: meg lesz hirdetve.
Shindou: meg lesz hirdetve.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-08-18 20:01:18