Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2008-06-19 08:08:00
(#44) Ugyan van saját topicja, de a díszdobozzal mi a helyzet? Tavaly ugye felvetődött az egész, de gondolom elfelejtettétek a nagy hajrában. Pedig múltkor láttam, hogy a franciáknál is van ilyen (mangához), szóval tényleg nem lenne értelmetlen. Többnyire pozitív visszajelzés fogadta.
Meddig lesz kiadva a Naruto manga? Úgy tudom h eddig csak a 6.-ig vettétek meg.
1. Végig.
2. Rosszul tudod.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-19 07:15:47
(#42) Meddig lesz kiadva a Naruto manga? Úgy tudom h eddig csak a 6.-ig vettétek meg.
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-06-19 06:55:00
(#41) Azt szeretném megkérdezni, hogy a DB/Z mangát lehetséges kiadni, vagy az anime és a manga is belett tiltva?
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-06-19 06:58:10
beküldve: 2008-06-17 16:35:15
(#40) DVD-n a Méz és Lóhere is ki lesz adva? A mangát esetleg nem tervezik?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-06-17 16:04:17
(#39) beküldve: 2008-06-16 07:17:09
(#38) Kihagytad a Nyári Srácok 3-t, aminek már rég meg kellett volna jelennie. Valaki tud róla valamit?
beküldve: 2008-06-13 12:18:37
(#37) Tegyük még hozzá a DV Berserkjét meg Trigunját, és máris elviselhetőbb a kánikulai rekkenés.
beküldve: 2008-06-12 15:26:08
(#35) Mondo szerint nyáron csak a DN, Árnybíró 11 és a Kenshin 4 jelenik meg. Így valószínű Hellsing, Nana és Naruto meg majd ősszel. De érthető, nyáron sokan nyaralnak, nincs ídő fordítani.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Gondolom, mivel ebben a hónapban nem jön az se az új Kenshin, se az új Árnybíró, ezért azok is arra esnek. Mivel 3-4 havonta jön ki a Hellsing is, elképzelhető, hogy a NyaConon az is visszaköszön, hiszen akkor lesz pont három hónapja, hogy az első megjelent. Ha a Nana kéthavonta jön ki (?) akkor az is várható. Viszont a Naruto kéthavonta jön, ezért a 6-os kötet is megjelenhet. [/QUOTE]
Óóóó, a próféta szóljon belőled! *meghatódott* De ha egy Árnybíró meg egy Kensin kijön, én már azzal is nagyon bolog leszek!
A Nyári conra várható más is a DN-en kívűl? Mondjuk egy Árnybíró 11...
Gondolom, mivel ebben a hónapban nem jön az se az új Kenshin, se az új Árnybíró, ezért azok is arra esnek. Mivel 3-4 havonta jön ki a Hellsing is, elképzelhető, hogy a NyaConon az is visszaköszön, hiszen akkor lesz pont három hónapja, hogy az első megjelent. Ha a Nana kéthavonta jön ki (?) akkor az is várható. Viszont a Naruto kéthavonta jön, ezért a 6-os kötet is megjelenhet. Te jó ég, mekkora felhozatal lehet még a végén. Bár szerintem "kapunk" egy Árnybírót, egy Kenshint és egy Death Note-ot, aztán mindenki törölje szemét-száját.
Én egy megkettőzött Árnybírónak örülnék, (11-12) hisz' már párszor késett és nem ártana behozni a lemaradást.
De majd jön Csaba és megmondja a frankót. Vagy nem.
A Nyári conra várható más is a DN-en kívűl? Mondjuk egy Árnybíró 11...
...és/vagy Kensin 4 és/vagy Hellsing 2...
beküldve: 2008-06-10 12:34:39
(#31) És ő lesz a True lolicon? x'))
XD
Azért én szeretlek