Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Kyoto: pólók, többféle design és méret, táska, ilyesmi. Van pár dolog, aminek a gyártása hosszabb időt vesz igénybe, ezek inkább év vége felé várhatóak.
És csak olyan cuccok lesznek, amihez a MangaFannak köze van?
Pl. Árnybírós, Narutos, Death Note, Kensines cuccok?
Vagy lesz más is? Pl. Bleach, Yu Yu Hakusho stb. stb ?
Ígérem többet nem kérdezek
MIANEVED?!
Kyoto: pólók, többféle design és méret, táska, ilyesmi. Van pár dolog, aminek a gyártása hosszabb időt vesz igénybe, ezek inkább év vége felé várhatóak.
Riku: nem lesznek egyébként drágák, mert nem importáljuk, hanem gyártatjuk, így reális szinten maradnak a költségek (v.ö. angol FMA DVD 6000 Ft lenne, míg magyar 1500 Ft, a külföldi cuccok külföldi pénztárcákra vannak árazva)
Riku: nem lesznek egyébként drágák, mert nem importáljuk, hanem gyártatjuk, így reális szinten maradnak a költségek (v.ö. angol FMA DVD 6000 Ft lenne, míg magyar 1500 Ft, a külföldi cuccok külföldi pénztárcákra vannak árazva)
ok, de az új akció h lesz megoldva? (3at fizet, 4et kap)
私は日本のファンです。
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-08-18 10:42:00
Hanon: igen. Conon már lesznek is, csak az engedélyeztetés és a minőségi gyártás időbe kerül.
De jó másoknak! Ez jó kis meglepetés lesz a jólkeresőknek. Én most inkább PS3 gamekre gyúrok, de tartalékolok az alap-mangaszükségletre is.
Hanon: igen. Conon már lesznek is, csak az engedélyeztetés és a minőségi gyártás időbe kerül.
És pontosan milyen cuccok lesznek? Ha szabad kérdezni?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-17 11:39:05
(#84) Hanon: igen. Conon már lesznek is, csak az engedélyeztetés és a minőségi gyártás időbe kerül.
Alister: hírlevél kicsit elsikkadt, pedig elvileg havi lett volna... ősztől sztem. Honlapügyben előbb a Mondoét fejezzük be.
Alister: hírlevél kicsit elsikkadt, pedig elvileg havi lett volna... ősztől sztem. Honlapügyben előbb a Mondoét fejezzük be.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-08-17 00:31:55
(#83) Tervez a Mangafan a sorozatokon kívül különböző animés-mangás árukat kiadni? (figurák, pólók stb.)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Más. Mikorra várható a honlap ráncba szedése? Esetleg mi a prioritása?
még tavaszi conon beszéltem erről Csabával aztmonta h a mondofórum rendberakása előtt semmiképp se...persze addig is jólenne már ide legalább 1 modi...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-08-17 00:12:30
beküldve: 2008-08-16 23:39:36
(#81) A hírlevél újraélesztése is várható?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-10 20:28:19
(#80) Micsoda hülyéségek vannak itt kéremszépen
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Mikor jelenik meg a Trigun Szombathelyen??
a Trigun-t nem is a mangafan adja ki...
beküldve: 2008-08-09 12:23:10
(#77) Ez egy kérdés a mangafanhoz: Hogy lehet az hogy valaki a saját, egy sorral lejjebb lévő, egy perccel korábban írott kommentjéből idéz?
Szerk: Rockypapa 2008-08-09 12:24:11
beküldve: 2008-08-09 11:53:39
(#76) hopppá, pont most lettem! xD
ezek szerint 50 hozzászólás után!
PLZ BN PLZ
Más. Mikorra várható a honlap ráncba szedése? Esetleg mi a prioritása?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."