Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha szeretnél egy Árnybíró 1-t, ráadásul olcsón, akkor 900 Ft-ért (minden egyéb költséget a vevő áll) a tiéd lehet az enyém (nekem 2 van).
Már megszereztem unokatestvérem Salgótarjánban lakik és megvette nekem.
Ha szeretnél egy Árnybíró 1-t, ráadásul olcsón, akkor 900 Ft-ért (minden egyéb költséget a vevő áll) a tiéd lehet az enyém (nekem 2 van).
A legtöbb netes áruházban (vagy akár a sima könyvesboltokban) most is van még. Békéscsabán biztos. Ott láttam mindkettőt.
Szóval akkor teljes a homály? Kellemetlen... Igen kellemetlen...
Kérdéseid továbbítottuk udvari csillagjósunknak. Jelenleg éppen gőtét keres
Hehe Legyen akármilyen vicces, ezt már én is szeretném tudni, jó volni már meg is jelentetni valamit, eléggé el vannak késve :(
Ezt már én is kérdeztem, de nem válaszoltak. Trillianban azt mondták, hogy még maga a kiadó sem tudja
behaláááás
Természetesen lehetséges kiadni.
Sem az anime, sem a manga nem lett betiltva, egyedül azt szabták meg, hogy csak főműsoridőn kívül sugározhatják az animét, ami viszont a műsorszolgáltatónak nem éri meg, ezért vették le a képernyőkről Ha érdekel a dolog, akkor itt mindent megtalálsz róla: [Link]
Most hogy lezajlott a nyári animés összeröffenés, valaki tudna távpontúl szolgálni azt illetően, hogy Árnybíró11, DeathNote01, illetve Nana02 esetleg mikorra várható a könyvesboltok polcaira..?
Köszk!
1. Végig.
2. Rosszul tudod.
ok, köszi