Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Konnichiwa!
nekem az lenne a kérdésem hogy death note-ból kiadjátok a How to Read-et?
Azt minek?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-09 16:27:38
(#28) Konnichiwa!
...Létszámhiány miatt én is beugrottam pedig de utálom az ilyet,Matsuda te szamár...
Majd ennek a mibenlétéről mikor tudhatunk meg többet?
Nettó menedzsment, semmi extra. Új emberek, ésszerűsített munkafolyamat, stb.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
2. teljesen átszervezzük a mangakiadást, és ez némi időt vesz igénybe - utána viszont gördülékenyebb lesz a dolog (remélem )
Majd ennek a mibenlétéről mikor tudhatunk meg többet?
Ott segítek, ahol tudok
Most azért van egy kisebb szünet a megjelenésekben, mert
1. valamikor szabadságra is kell menni, kiérdemeltük
2. teljesen átszervezzük a mangakiadást, és ez némi időt vesz igénybe - utána viszont gördülékenyebb lesz a dolog (remélem )
Úgy legyen! Ámen!
Szerk: Rudymester 2008-06-09 11:36:51
Ott segítek, ahol tudok
beküldve: 2008-06-09 10:26:37
(#23) Köszi a választ Csaba, sokat segített...
Nem kellene növelni a csapat létszámát? Kezdtek kicsit szétcsúszni (bár ezt már megszoktuk... ) munkaügyileg.
Nameg meg kellene valahogy oldani, hogy minden hónapra legyen valami megjelenés...
Nem kellene növelni a csapat létszámát? Kezdtek kicsit szétcsúszni (bár ezt már megszoktuk... ) munkaügyileg.
Nameg meg kellene valahogy oldani, hogy minden hónapra legyen valami megjelenés...
Alister: elvileg nem, gyakorlatilag tudomisén de ha mégis, akkor mi találjuk ki neked
Ez a gyakorlatilag-os rész jól hangzik... ;)
És ő lesz a True lolicon? x'))
Valami snassz in-kérdést is: hány új kiadványt szándékoztok kihozni nyári conra?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kyoto: lesz, pont ilyesmikben gondolkodunk.
Akkor kíváncsian várom a fejleményeket,
Mondjuk falnak megyek ha pont egy akció előtt szerzem be valamelyik mangát =)
MIANEVED?!
Alister: elvileg nem, gyakorlatilag tudomisén de ha mégis, akkor mi találjuk ki neked
Ez a gyakorlatilag-os rész jól hangzik... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-08 22:29:52
(#19) Rudy: az aktuálist balra találod
Tailor: most a webbolt automatizálásán dolgozunk, ami elég melós. Aztán a mondomagazin.hu jön, ami buta, mint a kő és kicsit fel kénedobni, mert egy vizuálisan igényes, közösségorientált magazin weboldala 2008ban nem nézhet így ki, period. Utána jönnek az itteni funkciók, remélem még a nyáron.
Azzi: sajnos nem, legalábbis ugyanolyan biztosan nem. Ezeket egyedileg készíttetjük az eseményekre, ez a lényege. Mivel árengedményt nem tudunk adni, valami exkluzív ajándékot kell kínálnunk azoknak, aik kijönnek, és vásárolnak tőlünk. Viszont későbbi rendezvényeken biztosan lesz még másmilyen, akár Narutós is, szóval nem maradtál le semmiről.
Lanwell: lesz, csak helyenként még mi sem látjuk tisztán az ütemezést. Egyrészt sok múlik a rendezvényeken, másrészt az új licenszeken.
Tailor: most a webbolt automatizálásán dolgozunk, ami elég melós. Aztán a mondomagazin.hu jön, ami buta, mint a kő és kicsit fel kénedobni, mert egy vizuálisan igényes, közösségorientált magazin weboldala 2008ban nem nézhet így ki, period. Utána jönnek az itteni funkciók, remélem még a nyáron.
Azzi: sajnos nem, legalábbis ugyanolyan biztosan nem. Ezeket egyedileg készíttetjük az eseményekre, ez a lényege. Mivel árengedményt nem tudunk adni, valami exkluzív ajándékot kell kínálnunk azoknak, aik kijönnek, és vásárolnak tőlünk. Viszont későbbi rendezvényeken biztosan lesz még másmilyen, akár Narutós is, szóval nem maradtál le semmiről.
Lanwell: lesz, csak helyenként még mi sem látjuk tisztán az ütemezést. Egyrészt sok múlik a rendezvényeken, másrészt az új licenszeken.
beküldve: 2008-06-06 13:16:26
(#18) Most, hogy egyre színesebb a paletta. lehetne kérni egy "várható megjelenések" szösszenetet, ami kicsit segít eligazodni, hogy a sorozatok egyes darabjait hogyan követik egymást a megjelentetésben?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
A hétvégén végigmegyek rajta, csak most ki sem látszunk a melóból
beküldve: 2008-06-05 23:22:56
(#16) beküldve: 2008-06-02 09:12:10
(#15) Esetleg kéne csinálni egy A Mangafannak feltett kérdések megvitatása topikot, és akkor ide csak a kérdéseket írni, hogy ha Csaba vagy más illetékes beesik végre, akkor ne vonja el semmi a figyelmét.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."