Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
(és igen, csak hogy értsd: ez már beszólás)
Köszönöm szépen, hogy gyengeelméjűnek gondolsz, ez kedves gesztus ^^
én érvet is hoztam fel (más országokban hogy megy)
Akkor ezek szerint a Death Note-os díszdoboz bejelentésről sem tudsz. Az is karácsonyra és az is díszdobozban és részenként is meg fog jelenni. Szintén kishazánkban. Úgy látszik ezzel a szokással is kilógunk majd a világ többi országa közül ;)
ja és bocsásd meg h nem olvasom el az összes mangafanon fellelhető topicot!
Megbocsájtom. Igazán nem tesz semmit.
tudom, most megint én vagyok a rossz azért mert vmit mertem kérdezni. sorry!
Nem mondtam, hogy rossz vagy, felőlem azt csinálsz, amit csak szeretnél és úgy, ahogyan csak kedved tartja. Az ilyenen nem a fórumozótársak, hanem a barátnők/barátok kell, hogy aggódjanak.
Kellemes délutánt!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-10 17:15:48
Ezt most kicsit túlregálod, ha jól érzem.
csak nem tetszik h jogtalanul beszólt, amikor tényleg semmi rosszindulatú dolgot nem írtam. kicsit éreztetni kell vele h vegye már észre h nem támadásnak szántam, és ezt bizonyítja a mondat végén az írásjel a mondataimnál.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ezt most kicsit túlregálod, ha jól érzem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sajnos tájékozatlanul hőbörögsz .
ha hőbörögtem volna akkor csupa felkiáltójelet használtam volna. vagy te látsz egyet is a hsz-emben? XD
ja és ne feledkezz el róla h én érvet is hoztam fel (más országokban hogy megy)... nem pedig benyögtem vmit! (mint a legtöbb fórumozó sajnos)
szerk: ja és bocsásd meg h nem olvasom el az összes mangafanon fellelhető topicot! főleg az olyat nem ami nem is érdekel. tudom, most megint én vagyok a rossz azért mert vmit mertem kérdezni. sorry! (és igen, csak hogy értsd: ez már beszólás)
Szerk: vadooc 2008-11-10 16:56:35
FMA-t is kiadják ilyen díszdobozban mind a DN-t meg bleacht?
most nem azért, de ki írta azt h díszdobozban jön ki a Bleach? a box készül. szerintem Csaba itt magára a tokra gondolt, nem pedig díszdobozra. vagy bármely más országban a díszdobozos verziót rögtön az első DVD-vel adják ki? mert én ilyenről nem hallottam.
Sajnos tájékozatlanul hőbörögsz . A Bleach topicban Csaba bejelentette, hogy lesz díszdoboz 20 résszel, valószínüleg idén karácsonyra. Képet is közölt a boxról.
no pussy, just the dicks
most nem azért, de ki írta azt h díszdobozban jön ki a Bleach? a box készül. szerintem Csaba itt magára a tokra gondolt, nem pedig díszdobozra. vagy bármely más országban a díszdobozos verziót rögtön az első DVD-vel adják ki? mert én ilyenről nem hallottam.
Idővel valószínű.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 14:07:08
(#173) Az miért van, hogy szeptember elején befizettem a MONDO-ra, októbertől kellett volna jönnie, de még most sem érkezett meg?
Ui.: a 'kapcsolat'-nál már írtam, de még nem válaszoltak.
Írd meg nekem neved, címed és utánanézek.
Általában itt célszerű érdeklődni:
rendeles@mondomagazin.hu
Szerk: Réka 2008-11-08 23:22:07
beküldve: 2008-11-08 21:59:18
(#170) Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de nem tudom hova máshova...
Az miért van, hogy szeptember elején befizettem a MONDO-ra, októbertől kellett volna jönnie, de még most sem érkezett meg?
Az miért van, hogy szeptember elején befizettem a MONDO-ra, októbertől kellett volna jönnie, de még most sem érkezett meg?
Mikor lesz elérhető online formában a 3-at fizetsz 4-et vihetsz forma?
Csak technikai akadálya van
1. technikai akadályt dunábalőni
2. akciót, mint államformát bevezetni
3. ???
4. profit
no pussy, just the dicks
Mikor lesz elérhető online formában a 3-at fizetsz 4-et vihetsz forma?
Csak technikai akadálya van: az akciók menüpont fejlesztése folyamatban van és a postát is lecseréljük. Akkor érdemes indítani amikor több kiadványunk is megjelenik egyszerre. Addig is, ha rendelsz 3 terméket email-ben jelezheted mely legyen a negyed ajándék.
Szeretném megtudni, hogy kb. mikor lesz újra kapható a Naruto manga első kötete.
Végre nyomdában a Naruto 1, ma, vagy hétfőn szállítják. Az előrendelőknek hétfőn postázzuk.
Lehetséges, hogy csak álmodtam, de a Mangafan kifogja adni a Bleach-et DVD-n? Mintha valahol olvastam volna, de lehet, hogy valamit félrenéztem, ha igen, akkor bocsi. ^^"
Kicsit kell csak lejjebb olvasnod: LESZ.
beküldve: 2008-11-07 10:01:22
(#166) Lehetséges, hogy csak álmodtam, de a Mangafan kifogja adni a Bleach-et DVD-n? Mintha valahol olvastam volna, de lehet, hogy valamit félrenéztem, ha igen, akkor bocsi. ^^"
beküldve: 2008-11-07 09:42:47
(#165) Üdv mindenkinek! Szeretném megtudni, hogy kb. mikor lesz újra kapható a Naruto manga első kötete.
A választ előre is köszönöm!
A választ előre is köszönöm!