Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
(és igen, csak hogy értsd: ez már beszólás)
Köszönöm szépen, hogy gyengeelméjűnek gondolsz, ez kedves gesztus ^^
én érvet is hoztam fel (más országokban hogy megy)
Akkor ezek szerint a Death Note-os díszdoboz bejelentésről sem tudsz. Az is karácsonyra és az is díszdobozban és részenként is meg fog jelenni. Szintén kishazánkban. Úgy látszik ezzel a szokással is kilógunk majd a világ többi országa közül ;)
ja és bocsásd meg h nem olvasom el az összes mangafanon fellelhető topicot!
Megbocsájtom. Igazán nem tesz semmit.
tudom, most megint én vagyok a rossz azért mert vmit mertem kérdezni. sorry!
Nem mondtam, hogy rossz vagy, felőlem azt csinálsz, amit csak szeretnél és úgy, ahogyan csak kedved tartja.

Kellemes délutánt!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-10 17:15:48
Ezt most kicsit túlregálod, ha jól érzem.
csak nem tetszik h jogtalanul beszólt, amikor tényleg semmi rosszindulatú dolgot nem írtam. kicsit éreztetni kell vele h vegye már észre h nem támadásnak szántam, és ezt bizonyítja a mondat végén az írásjel a mondataimnál.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ezt most kicsit túlregálod, ha jól érzem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sajnos tájékozatlanul hőbörögsz

ha hőbörögtem volna akkor csupa felkiáltójelet használtam volna. vagy te látsz egyet is a hsz-emben? XD
ja és ne feledkezz el róla h én érvet is hoztam fel (más országokban hogy megy)... nem pedig benyögtem vmit! (mint a legtöbb fórumozó sajnos)
szerk: ja és bocsásd meg h nem olvasom el az összes mangafanon fellelhető topicot! főleg az olyat nem ami nem is érdekel. tudom, most megint én vagyok a rossz azért mert vmit mertem kérdezni. sorry! (és igen, csak hogy értsd: ez már beszólás)
Szerk: vadooc 2008-11-10 16:56:35
FMA-t is kiadják ilyen díszdobozban mind a DN-t meg bleacht?
most nem azért, de ki írta azt h díszdobozban jön ki a Bleach? a box készül. szerintem Csaba itt magára a tokra gondolt, nem pedig díszdobozra. vagy bármely más országban a díszdobozos verziót rögtön az első DVD-vel adják ki? mert én ilyenről nem hallottam.
Sajnos tájékozatlanul hőbörögsz

no pussy, just the dicks
most nem azért, de ki írta azt h díszdobozban jön ki a Bleach? a box készül. szerintem Csaba itt magára a tokra gondolt, nem pedig díszdobozra. vagy bármely más országban a díszdobozos verziót rögtön az első DVD-vel adják ki? mert én ilyenről nem hallottam.
Idővel valószínű.

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 14:07:08
(#173) Az miért van, hogy szeptember elején befizettem a MONDO-ra, októbertől kellett volna jönnie, de még most sem érkezett meg?
Ui.: a 'kapcsolat'-nál már írtam, de még nem válaszoltak.
Írd meg nekem neved, címed és utánanézek.
Általában itt célszerű érdeklődni:
rendeles@mondomagazin.hu
Szerk: Réka 2008-11-08 23:22:07
beküldve: 2008-11-08 21:59:18
(#170) Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de nem tudom hova máshova...
Az miért van, hogy szeptember elején befizettem a MONDO-ra, októbertől kellett volna jönnie, de még most sem érkezett meg?
Az miért van, hogy szeptember elején befizettem a MONDO-ra, októbertől kellett volna jönnie, de még most sem érkezett meg?
Mikor lesz elérhető online formában a 3-at fizetsz 4-et vihetsz forma?

Csak technikai akadálya van
1. technikai akadályt dunábalőni
2. akciót, mint államformát bevezetni
3. ???
4. profit
no pussy, just the dicks
Mikor lesz elérhető online formában a 3-at fizetsz 4-et vihetsz forma?

Csak technikai akadálya van: az akciók menüpont fejlesztése folyamatban van és a postát is lecseréljük. Akkor érdemes indítani amikor több kiadványunk is megjelenik egyszerre. Addig is, ha rendelsz 3 terméket email-ben jelezheted mely legyen a negyed ajándék.
Szeretném megtudni, hogy kb. mikor lesz újra kapható a Naruto manga első kötete.
Végre nyomdában a Naruto 1, ma, vagy hétfőn szállítják. Az előrendelőknek hétfőn postázzuk.
Lehetséges, hogy csak álmodtam, de a Mangafan kifogja adni a Bleach-et DVD-n? Mintha valahol olvastam volna, de lehet, hogy valamit félrenéztem, ha igen, akkor bocsi. ^^"
Kicsit kell csak lejjebb olvasnod: LESZ.
beküldve: 2008-11-07 10:01:22
(#166) Lehetséges, hogy csak álmodtam, de a Mangafan kifogja adni a Bleach-et DVD-n? Mintha valahol olvastam volna, de lehet, hogy valamit félrenéztem, ha igen, akkor bocsi. ^^"
beküldve: 2008-11-07 09:42:47
(#165) Üdv mindenkinek! Szeretném megtudni, hogy kb. mikor lesz újra kapható a Naruto manga első kötete.
A választ előre is köszönöm!
A választ előre is köszönöm!