Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
[Link]
Igaz ez?
Igaz ez?
Azt a .....nem ismerem annyira ezt a sorozatot, de ideje lesz belekukkantani egy könyvesboltban.
Azóta Mangafan Webbolttól is kaptunk egy kis megerősítést.
wiiiiiiiiiiiiiii lesz Chrno manga de jóóóóó
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
[Link]
Igaz ez?
Igaz ez?
Azt a .....nem ismerem annyira ezt a sorozatot, de ideje lesz belekukkantani egy könyvesboltban.
Azóta Mangafan Webbolttól is kaptunk egy kis megerősítést.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-14 19:21:51
beküldve: 2008-11-14 19:06:44
(#223) beküldve: 2008-11-13 17:55:11
(#222) engem viszont az érdekelne h amik megjelennek azokat ugye könyvesboltban már nem lehet beszerezni csak itt a webboltban? vagy még novemberben megjelennek a mangák?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Tudom. Biztos kihagytam valakit. :T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az insider az Rorimack, aki Meglivornhoz hasonló igazi régi arc. A többiek meg mind Mangafanos belső emberek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Persze, szerkesztő, mod, admin, még egy insider is van.
BTW van rajtad kívül olyan, akinek egyedi rangja van?
Leszámítva Meglivornt és a hasonló régi arcokat.
Leszámítva Meglivornt és a hasonló régi arcokat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
De te végig egyéniről beszéltél. 1500 fölött automatikusan kapsz egy "beépített" rangot. A True Mangafan nem egyéni, de te így emlegetted, csak ezt akartam kijavítani, elnézésedet kérem, hogy 'belédkötöttem'.
Nem.
Akkor jó mert nemhiszem hogy mostanába olyan sokat leszek gépelőtt...
meh....
Ha valaki sokáig nem nézi a mangafant mert mondjuk nincs ideje az kap büntetést?
Nem.
no pussy, just the dicks
Ki mondta hogy automatikus?
1500 felett lehetne kapni. Senki se mondta, hogy automatikusan. De látom te mindenbe belekötsz.
Megbecsültvétkező: LOL
1500 felett lehetne kapni. Senki se mondta, hogy automatikusan. De látom te mindenbe belekötsz.
Megbecsültvétkező: LOL
beküldve: 2008-11-12 21:04:27
(#213) hmm...a karácsonyfa alatt naruto 7 és death note 3...Sajna nálam ilyen nem lesz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Egy kérdésem lenne a Mangafanhoz. Lesz még idén Hellsing manga 3?
Én úgy emlékszem, hogy Csaba egyszer azt mondta, hogy minden futó sorozatból lesz új kötet még az idén. (Ez amúgy nincs ellentétben azzal, hogy decemberben már képtelenség bármit elkészíttetni a nyomdákkal? (És nem tartom valószínűnek, hogy addig mindent be tudnak adni))
Valaki akkor felvilágosíthatna, hogy mi a jelenlegi állás.
beküldve: 2008-11-12 20:24:04
(#211) Ha valaki sokáig nem nézi a mangafant mert mondjuk nincs ideje az kap büntetést?
meh....