Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-04-02 12:09:27
(#557) A 2. bleach box-ba rakott 20 résznél tervezitek, hogy az animax weboldalon feltűntetett új szinkronhangokkal teszitek fel?
Nem csak igényesebb lenne, hanem jobb is (főleg kiyone esetében) Gondolom pénzbe kerül a már leadott részeket ismét felvenni, de nekem emgérne 1-2 ezerrel többet így a kiadvány!
Ja és az első klip szöveg nélküli változata se maradjon le róla
Nem csak igényesebb lenne, hanem jobb is (főleg kiyone esetében) Gondolom pénzbe kerül a már leadott részeket ismét felvenni, de nekem emgérne 1-2 ezerrel többet így a kiadvány!
Ja és az első klip szöveg nélküli változata se maradjon le róla
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-30 23:05:29
(#556) beküldve: 2009-03-30 19:09:56
(#555) Végül is mi lesz azzal a bejelentés visszaszámláló 3-al amit tavaly év vége óta csúsztatgattok? Nincs már olyan messze az az ősz, lassan jöhetne (esetleg közvetlen SakuraCon után).
Vagy csak ennyire nehéz kitalálni egy új nevet?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-30 18:18:32
(#554) Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Hellsingből eddig még csak az első három kötet jelent meg? És (bár tudom, hogy nem a mangafan adta ki de meg merném kérdezni^^) a TRIGUNnak is még csak az első kötetét adták ki?
Előre is köszi
Narumi
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Hellsingből eddig még csak az első három kötet jelent meg? És (bár tudom, hogy nem a mangafan adta ki de meg merném kérdezni^^) a TRIGUNnak is még csak az első kötetét adták ki?
Előre is köszi
Narumi
Watashi irassharu Narumi
beküldve: 2009-03-30 17:08:52
(#553) FUll Metal alchemist dvd-k mikor fognak kijönni?(újabbak)
ha vki tud vmit róla pls írja ki
ha vki tud vmit róla pls írja ki
beküldve: 2009-03-30 14:29:19
(#552) beküldve: 2009-03-28 09:37:51
(#551) Csaba, Mi újság a Bleach ill Death Note boxokkal?
A 2. érdekelne persze
szerk: tudnám értékelni, ha a 2. DN boxon pl. ez a kép lenne:
A 2. érdekelne persze
szerk: tudnám értékelni, ha a 2. DN boxon pl. ez a kép lenne:
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-03-28 09:49:08
beküldve: 2009-03-19 15:46:42
(#550) Hello!!!!!!!
azt szeretném kérdezni lesz-e Bleach manga?
ja és hogy mikor lesz CCmanga is?
azt szeretném kérdezni lesz-e Bleach manga?
ja és hogy mikor lesz CCmanga is?
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-19 15:13:15
(#549) beküldve: 2009-03-18 20:49:01
(#548) A MangaFan még nem adta ki a Chrno Crusade egy kötetét sem. Valamit biztos félreolvastál. Türelem, türelem. (;
Szerk.. Látom Yaven már megelőzött. Szvsz SakuraCon előtt ne nagyon várjuk, de ugye az is tavasszal lesz. (%
Szerk.. Látom Yaven már megelőzött. Szvsz SakuraCon előtt ne nagyon várjuk, de ugye az is tavasszal lesz. (%
Akkor várnom kell de a minőségben nem fogok csalódni az tuti!
(Az ÉLNI is nagyon jóra sikerült!!)
köszi h ilyen hamar válaszoltatok!^^
Watashi irassharu Narumi
A MangaFan még nem adta ki a Chrno Crusade egy kötetét sem. Valamit biztos félreolvastál. Türelem, türelem. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-14 23:14:31
Még nem adtak ki egy kötetet sem, csak tervezik, hogy fogják. Asszem az első rész még a tavasz folyamán megjelenik.
beküldve: 2009-03-14 23:06:57
(#544) Olvastam egy oldalon (http://www.manga.hu/index.php?i d=64&content=ismerteto) hogy a Mangafan kiadta Chrno Crusade 8 kötetét. A problémám csak annyi, hogy a webboltban sem találtam meg, sem a (mert én pécsi vagyok ^^') pécsi Alexandra könyvesboltban (az ÁRKÁDban).
Hogyan juthatnék hozzá, mert engem nagyon érdekelne^^
előre is kösz!
Hogyan juthatnék hozzá, mert engem nagyon érdekelne^^
előre is kösz!
Watashi irassharu Narumi
beküldve: 2009-03-10 20:25:14
(#543) Csaba és azt +tudnád mondani h lesz-e vagy várhato-e slayers vagy full metal panic manga?