Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-06-15 10:18:35
(#618) nem tudom, hogy ezt a kérdést feltették-e már, de ha igen, akkor bocs!
szóval: mikor lesznek kaphatóak a DN movie-k?
szóval: mikor lesznek kaphatóak a DN movie-k?
私は日本のファンです。
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:18:55
beküldve: 2009-06-12 13:23:00
(#616) Olyan mangákat nem adtok ki amihez van anime?
Khm... Naruto? Kensin? Az a csehszlovák (Chrno...)? Nana? Death Note? Hellsing? Mi az nekünk!Azok kit érdekelnek?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:20:10
A többi kis forgalmazóknak mi nem szállítunk a fizetési nehézségeik miatt.
Akkor gondolom a Booklineban most egy ideig nem lesznek kaphatóak?
Nem gond, így akkor megvárom, hogy 4 manga is megjelenjen ami érdekel és akkor a webboltból rendelek.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Olyan mangákat nem adtok ki amihez van anime?
Khm... Naruto? Kensin? Az a csehszlovák (Chrno...)? Nana? Death Note? Hellsing? Ezekből melyikhez nincs szerinted anime? Még az Árnybíróból is van OVA, egyedül az Élni ilyen feldolgozásáról nem tudok. Szóval...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-11 11:18:30
Én arra lenék kíváncsi hogy mikor lesznek kapható a Conon megjelent mangák a boltokban?
Az 576-ban, Alexandránál, Librinél már rég kaphatóak. A Líra újabban csak a saját termékeire koncentrál, nem nagyon rendel. A többi kis forgalmazóknak mi nem szállítunk a fizetési nehézségeik miatt.
Szerk: Moderátor 2009-06-16 13:40:00
Hi!
a mangafan által kiadott mangákból mind van anime (sorozat vagy OVA), kivéve az Élni (de abból meg film van).
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-06-11 10:07:23
(#610) Hi!
Olyan mangákat nem adtok ki amihez van anime? Szerintem sokkal többen vennék, olyanok is akik még soha nem vettek mangát, mint pl én.
De ha pl megjelenne a Cowboy beebop, vagy elfen lied, Gantz, vagy amihez van anime azt szivesen megvenném.
Olyan mangákat nem adtok ki amihez van anime? Szerintem sokkal többen vennék, olyanok is akik még soha nem vettek mangát, mint pl én.
De ha pl megjelenne a Cowboy beebop, vagy elfen lied, Gantz, vagy amihez van anime azt szivesen megvenném.
beküldve: 2009-06-09 18:00:11
(#609) Én arra lenék kíváncsi hogy mikor lesznek kapható a Conon megjelent mangák a boltokban? Mert ugye lasan már eltelt 1 hónap és még nincsenek a boltokban.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-05-19 12:45:31
(#608) Köszi
Azt hiszem beverem a falba a fejem, kitekerem a nyakam, és még hasonló brutalitásokat követek el magam ellen. :( Hű a keservit.... Ez tényleg baráti ár volt. Alighanem hoppon maradtam.
Azt hiszem beverem a falba a fejem, kitekerem a nyakam, és még hasonló brutalitásokat követek el magam ellen. :( Hű a keservit.... Ez tényleg baráti ár volt. Alighanem hoppon maradtam.
Szervusz!
Az Akira 1 lemezes verzióját elég sok helyen beszerezheted (MM, Tecsó, hasonló multik, könyvesboltok) 990 forintért.
A Conon a 2 lemezes kiadást láthattad a Mangafannál, amit eszméletlenül baráti áron, 3000 -ért vesztegettek. (előző nap láttam a Bosszú-trilógiát is fele annyiért, mint én vettem)
Xpress -nél próbálkozz vagy magától a kiadótól, az Odeontól érdeklődj. Ez ugyanis nem Mangafanos kiadvány, csak kaptak pár példányt és árulták, a mi nagy szerencsénkre.
Szerk.: a Kiválasztott közben megelőzött. Én lassú fejem. ^^
Az Akira 1 lemezes verzióját elég sok helyen beszerezheted (MM, Tecsó, hasonló multik, könyvesboltok) 990 forintért.
A Conon a 2 lemezes kiadást láthattad a Mangafannál, amit eszméletlenül baráti áron, 3000 -ért vesztegettek. (előző nap láttam a Bosszú-trilógiát is fele annyiért, mint én vettem)
Xpress -nél próbálkozz vagy magától a kiadótól, az Odeontól érdeklődj. Ez ugyanis nem Mangafanos kiadvány, csak kaptak pár példányt és árulták, a mi nagy szerencsénkre.
Szerk.: a Kiválasztott közben megelőzött. Én lassú fejem. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-19 10:57:51
Sziósztok
Con-on mire kiszúrtam az Akira DVD-t, már nem maradt pénzem. Webboltban nem találtam rá. Vagy csak én vagyok vak? Hun tudom beszerezni?
Con-on mire kiszúrtam az Akira DVD-t, már nem maradt pénzem. Webboltban nem találtam rá. Vagy csak én vagyok vak? Hun tudom beszerezni?
[Link] <--itt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-19 10:28:52
(#605) Sziósztok
Tehát (sajnos ) nem lehet olyat csinálni, h veszel 3db Mondo-t és kérsz ajándékba egy Bleach boxot
Ó, a retekbe! Pedig én pont erre utaztam volna.
Nyugi,én is, csak a DN-box-szal
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×