Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-08-19 07:49:13
(#648) Teljes mértékben igazad van.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Nos, az lehet, de ha várható, akkor egy lépéssel közelebb kerültünk a csak biztosan kiadottakhoz.
,,Hitler fején ugrálok!"
Pár hete a kepregeny.net oldalán már írták. Naruto 8, Nana 5, Death Note 5.
Ez igaz, de azon azt írták, hogy várható megjelenések ami nem tartalmazza azt, hogy biztos ezek és biztos csak ezek jelennek meg. Amúgy nem akarok kötekedni.
Pangásnak pangás van de örüljünk hogy legalábba dank ki valamit. Nem egy kiadó szünetelteti már egy ideje a kiadványait.
spec még a mangaattaxkról nem tudunk semmit
a pesti est meg elvan adósodva
a pesti est meg elvan adósodva
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Pár hete a kepregeny.net oldalán már írták. Naruto 8, Nana 5, Death Note 5.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-08-18 14:44:11
(#643) Tisztelt Mangafan
Meddig akarjátok borzolni még a kedélyeket? Mikor áruljátok már el, hogy mik fognak megjelenni?
Meddig akarjátok borzolni még a kedélyeket? Mikor áruljátok már el, hogy mik fognak megjelenni?
beküldve: 2009-08-14 16:17:51
(#642) És lehetséges, hogy a megelepetés abban merül ki, hogy nem jelenik meg semmi? Azon is meg lehet lepődni
Egyébként még valamikor télen volt említve, hogy ősz felé lenne valami bejelentés visszaszámláló. Az ejtve lett, vagy megkapjuk?
Egyébként még valamikor télen volt említve, hogy ősz felé lenne valami bejelentés visszaszámláló. Az ejtve lett, vagy megkapjuk?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-08-13 12:18:27
(#641)
Szerk: taka_sasuke 2009-08-13 12:18:41
beküldve: 2009-08-13 11:24:09
(#640) beküldve: 2009-08-13 10:18:39
(#639) Nem lesz CC2?
A halandók leghőbb vágya az örök élet, azonban a halhatatlanok azért hajtanak évszázadokon át, hogy halhatóvá váljanak.
beküldve: 2009-08-13 10:16:13
(#638) http://elhaym.wordpress.com/2009 /08/06/augusztusi-animax-es-con- ujdonsagok/
Ezen a linken olvashatjátok azokat az újdonságokat,amiket kiadnak conra.Tényleg eléggé pangás van...
Ezen a linken olvashatjátok azokat az újdonságokat,amiket kiadnak conra.Tényleg eléggé pangás van...
akkor ez a meglepi remélem egy új címet is tartalmaz magában
vagy kettőt...
hármat...
sokat XD
*annyit bizti nem...*
vagy kettőt...
hármat...
sokat XD
*annyit bizti nem...*
私は日本のファンです。
...és akkor lesz csak a nagy meglepi!
Jó az okfejtésed. Lesz meglepi...
beküldve: 2009-08-01 14:29:41
(#635) Hát tényleg pangás van manga kiadás terén,bár tavasszal mindegyik kiadó hozott folytatást vagy újat!
Reménykedek benne hogy ez alól a nyár sem lesz kivétel,bár csak 3 hónap telt el a kiadások között,akkor lehet h pl a DN ,NANA,Hellsing,CC nem lesz még új kötete max csak az ősziconra hozzák ki!Az Árnybíró talán mivel annak kb február-március volt a kiadási hónapja és az már jó rég volt,szóval én nem számítok sok mangára vagy csak azért hallgatnak mert mindegyiknek kihozzák a kövi részét amire nem sokan számítanak köztük én sem és akkor lesz csak a nagy meglepi!
Reménykedek benne hogy ez alól a nyár sem lesz kivétel,bár csak 3 hónap telt el a kiadások között,akkor lehet h pl a DN ,NANA,Hellsing,CC nem lesz még új kötete max csak az ősziconra hozzák ki!Az Árnybíró talán mivel annak kb február-március volt a kiadási hónapja és az már jó rég volt,szóval én nem számítok sok mangára vagy csak azért hallgatnak mert mindegyiknek kihozzák a kövi részét amire nem sokan számítanak köztük én sem és akkor lesz csak a nagy meglepi!
ezért erre is lenne igény hogy az eredeti storyt olvashassuk.
Csakhogy az eredeti nem a manga, hanem a regény. És arra meg szerintem végképp nincs igény. (Úgyértem én olvasom, de szerintem a többséget nem érdekelné.)
Amúgysem hiszem, hogy most új címeket adnának ki (meglepne, ha mégis...) engem az érdekelne, mi is fog kijönni a conra.
Mondanám, hogy én mit szeretnék, de fölösleges, mert úgyis mindenki mást szeretne. Csak annyi jegyeznék meg halkan, hogy szegény Kensin eléggé el van hanyagolva. (Szerencsére az Árnybíróból nem olyan régen kicsit meggyorsult a kiadás
viszonylag
de alapból az is kicsit a perifériára szorult, pedig jó az )