Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-10-03 21:33:10
(#708) Profil módosítása -> Személyes -> Avatar feltöltése -> Tallózás... -> kiválasztod a képet -> Feltölt
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2009-10-03 12:43:35
(#706) Sztem az another note-ot kéne lefordítani
Nem hiszem, hogy nagyon megérné a kiadónak, mivel leginkább a külcsíny értékelhető benne, a történet szinte már a borzalmas határát súrolja. Vagy csak én vagyok túl kritikus"^^.
A Mangafan amúgyis büszke arra, hogy eredeti formátumban hozza ki a könyveket, márpedig a keménykötés + védőborító + színes oldal benne + jó minőségű papír nem az olcsóságot fogja elősegíteni. És mint már írtam; a történet lapossága miatt biztos, hogy nem lesz annyira kelendő, mint a manga.
Wera: hova akarsz képet feltenni?
beküldve: 2009-10-02 21:42:53
(#704) Valaki elmondja nekem hogy hogyan lehet képet feltenni? Új vagyok és még nem jöttem rá... Köszi!!!
Wera
beküldve: 2009-09-26 15:16:39
(#703) Sztem az another note-ot kéne lefordítani, mert majdnem minden death note fan el akarja olvas (akik tudják mi az ) és vannak akik nem nagyon tudnak angolul. csak egy ötlet
beküldve: 2009-09-24 17:42:48
(#702) Háát... akkor köszönöm szépen az inform,ációkat=D
Akkor tudjátok mit fordíthatnátok le mangafan? a Bleach-et ha van rá időtök meg erőtök meg stb ami kell hozzá...=D
az jó lenneXD
Akkor tudjátok mit fordíthatnátok le mangafan? a Bleach-et ha van rá időtök meg erőtök meg stb ami kell hozzá...=D
az jó lenneXD
valakinek rendet is kell tenni
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-24 16:49:01
(#699) Ne Dupla-postolj!
Ha eszedbe jutott valami inkább az első postodat szerkeszd!
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-24 17:03:30
beküldve: 2009-09-24 16:19:10
(#697) beküldve: 2009-09-24 16:13:50
(#696) A Code Geass mangát jólenne már magyarul olvasni XXD nem tudtok valamit tenni ennek érdekében? nagyon nagy fan vagyok ja és MIKOR FOG MÁR A MÁSODIK CHRNO CRUSADE KÖTET MEGJELENNI?
beküldve: 2009-09-22 07:11:54
(#695) Szerepjátékok alatt ugye azokat kell érteni, ahol Narutoval, avagy éppen mással kell rohangálni? PL.: Rise of a Ninja. Mert akkor még én sem hallottam PC-s megjenésről
ööö.. narutos szerepjátékok inkább konzolokra jöttek ki...bleachból pedig csak anime van magyarul amit a mangafan ad ki...
Csaba!!!rég láttalak a fórumon végre visszatér az igazság a fórumra...
Csaba!!!rég láttalak a fórumon végre visszatér az igazság a fórumra...
Szerk: Dan 2009-09-20 13:21:21