Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-07-19 17:35:23
(#631) Van rá esély, hogy a conra kijön a Chrno Crusade 2. kötete?
A halandók leghőbb vágya az örök élet, azonban a halhatatlanok azért hajtanak évszázadokon át, hogy halhatóvá váljanak.
beküldve: 2009-07-19 04:12:04
(#630) Nem akarjátok levenni a kezdőlapról a Dísznót májusi vetítésének időpontjait? Kicsit már túlhaladott. Asszem
Újbuzik mindenütt
beküldve: 2009-07-14 03:23:01
(#629) Igen, kellene a Bleach!
Azt is jó lenne magyarul kézben tartani
És kiadványokban a Slayersre nem gondoltatok?
Erre nincs felmérés, de az anime formálya sokáig vezette a ranglistát, és mivel sokminden kimaradt vagy máshogy történt mint a mangában, ezért erre is lenne igény hogy az eredeti storyt olvashassuk.
És még két Manga sorozat ugyanazzal a kérdéssel, "gondoltatok már rá?"
Dragon Ball és Fullmetal Alchemist.
Most ez telhetetlenségnek tűnik (meg gondolom elöbb fussanak le a 10 kötet alatti soroztok) de csak kb mire lehet számítani?
Azt is jó lenne magyarul kézben tartani
És kiadványokban a Slayersre nem gondoltatok?
Erre nincs felmérés, de az anime formálya sokáig vezette a ranglistát, és mivel sokminden kimaradt vagy máshogy történt mint a mangában, ezért erre is lenne igény hogy az eredeti storyt olvashassuk.
És még két Manga sorozat ugyanazzal a kérdéssel, "gondoltatok már rá?"
Dragon Ball és Fullmetal Alchemist.
Most ez telhetetlenségnek tűnik (meg gondolom elöbb fussanak le a 10 kötet alatti soroztok) de csak kb mire lehet számítani?
beküldve: 2009-07-13 17:11:08
(#628) Tudodjátok,hogy mire hasonlít ezek a zöld fejek?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-07-13 11:41:45
(#626) igazad van kéne a bleach!
*Felesleges szmájlik és felkiáltójelek törölve. A kevesebb szinte mindig több. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-13 18:32:24
beküldve: 2009-07-13 02:52:14
(#625) Sziasztok
Lehet már kérdezték egy páran, de a Bleach mangát nem tervezitek kiadni?
Sok helyen (pl animaxon is) a "mi a kedvenc animéd?" kérdésben magasan a Bleach vezet, még a Narutot is veri. Szóval lenne rá igény meg kereslet manga formában is
Lehet már kérdezték egy páran, de a Bleach mangát nem tervezitek kiadni?
Sok helyen (pl animaxon is) a "mi a kedvenc animéd?" kérdésben magasan a Bleach vezet, még a Narutot is veri. Szóval lenne rá igény meg kereslet manga formában is
Szerk: kis93 2009-07-13 02:52:37
Jó igazad van, de valaki még ezt se teszi ki?
amúgy ezt mindig is meg szerettem volna kérdezni tőled hogy te szereted a sárkányokat hogy az a képed?? Tudom nem ide tartozik de érdekel!:)
És akkor a Death Note filmet nem fogjátok kiadni???
amúgy ezt mindig is meg szerettem volna kérdezni tőled hogy te szereted a sárkányokat hogy az a képed?? Tudom nem ide tartozik de érdekel!:)
És akkor a Death Note filmet nem fogjátok kiadni???
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-07-13 18:29:28
Bocs, de kérdés végén '?' szokott állni, nem '!'...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-06 01:58:19
beküldve: 2009-07-05 22:24:43
(#622) Hello!!
És sziasztok mindenkinek!
én az szeretném megkérdezni hogy a Death nOte filmet azt nem fogjátok kiadni DVD formátumba!!!
És sziasztok mindenkinek!
én az szeretném megkérdezni hogy a Death nOte filmet azt nem fogjátok kiadni DVD formátumba!!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-04 19:13:43
(#621) hello,(remélem jó helyre írok a kérdésemmel
)hogy a FMA-nak nemtudjátok hogy mikor jön ki a többi DVD-jeis(mert amit itt meglehet rendelni az már megvan(ésmár jólenne ha lenne új részeiis
)
)hogy a FMA-nak nemtudjátok hogy mikor jön ki a többi DVD-jeis(mert amit itt meglehet rendelni az már megvan(ésmár jólenne ha lenne új részeiis
)beküldve: 2009-07-04 18:38:58
(#620) Helloo! Én azt szeretném +kérdezni hogy a Chrono Crusade manga meddig lesz még utánnyomás alatt
beküldve: 2009-07-04 18:27:03
(#619) Sziasztok!
Remélem, jó helyen teszem fel a kérdésem. Amennyiben mégsem, akkor bocsánat.
Az egyik kedvenc (a sok közül
) animém a Méz és lóhere. Van esélye, hogy kiadjátok dvd-n?
Remélem, jó helyen teszem fel a kérdésem. Amennyiben mégsem, akkor bocsánat.
Az egyik kedvenc (a sok közül
) animém a Méz és lóhere. Van esélye, hogy kiadjátok dvd-n? beküldve: 2009-06-15 10:18:35
(#618) nem tudom, hogy ezt a kérdést feltették-e már, de ha igen, akkor bocs!
szóval: mikor lesznek kaphatóak a DN movie-k?
szóval: mikor lesznek kaphatóak a DN movie-k?
私は日本のファンです。
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:18:55