Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-08-27 21:38:57
(#678) Gaboo, nem vagy te insider?
Nincs 2 napja, hogy engedélyt kaptunk egy másik forráshoz. Itt sokkal nagyobb a választék és rengeteg Bleach cucc is van.
Nincs 2 napja, hogy engedélyt kaptunk egy másik forráshoz. Itt sokkal nagyobb a választék és rengeteg Bleach cucc is van.
beküldve: 2009-08-27 21:28:25
(#677) Egyébként én is megvenném a Kukucska dvd-t. Unokahúgom 4 éves, és imádja.
Elég sokszor kellett vele megnéznem a részeket, és amúgy annyira nem szörnyű, nem tudom miért kell mindig lehúzni valamit, ami gyerekeknek készült, és miért csak a halálosan komoly, véres, stb. stb. animék az igazi animék néhány ember számára...
Elég sokszor kellett vele megnéznem a részeket, és amúgy annyira nem szörnyű, nem tudom miért kell mindig lehúzni valamit, ami gyerekeknek készült, és miért csak a halálosan komoly, véres, stb. stb. animék az igazi animék néhány ember számára...
a kukucska a legmenőbb anime
amúgy sok sikert! remélem sikerül bevezetni ebbe a világba
úristenúristenúri sten...tényleg leírtam???
valaki lőjjön le XD
amúgy sok sikert! remélem sikerül bevezetni ebbe a világba
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-27 19:24:46
beküldve: 2009-08-27 19:06:27
(#674) Páran körbe fognak röhögni, de a Kukucska dvd terve ugye még nem került lapátra?
(egyrészt magamnak is venném, másrészt rokonnak is, de a végén még túl idős lesz hozzá, és már cikinek fogja tartani egyelőre viszont király lenne neki pár minimaxos izé helyett yep, sutyiban animést szeretnék faragni belőle )
(egyrészt magamnak is venném, másrészt rokonnak is, de a végén még túl idős lesz hozzá, és már cikinek fogja tartani egyelőre viszont király lenne neki pár minimaxos izé helyett yep, sutyiban animést szeretnék faragni belőle )
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-08-27 18:52:16
(#673) beküldve: 2009-08-26 13:23:41
(#672) Dooo: A webboltban minden általunk kiadott DVD kapható. Tehát a kérdés az, hogy kiadjuk-e. A terveinkről nem szoktunk beszámolni, de kivételesen megsúgom, hogy nem tervezzük.
beküldve: 2009-08-26 12:00:26
(#671) Talán hülyeség de azért rákérdezek :
Lesznek valaha valamikor kaphatok ezek a webboltben ??? :
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Na jó, inkább úgy kérdezem : Van rá kilátás ???
Lesznek valaha valamikor kaphatok ezek a webboltben ??? :
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Na jó, inkább úgy kérdezem : Van rá kilátás ???
Szerk: Dooo 2009-08-26 13:20:37
beküldve: 2009-08-25 12:33:05
(#670) Ákos: ha a nyitóoldalra gondolsz, természetesen ahogy időnk lesz rá frissítjük.
A teljes oldal átszerkesztésén nem gondolkodtunk. Ami működik, ahhoz nem célszerű hozzányúlni és esetleg elrontani.
A teljes oldal átszerkesztésén nem gondolkodtunk. Ami működik, ahhoz nem célszerű hozzányúlni és esetleg elrontani.
Szerk: MangaFan Webbolt 2009-08-25 12:34:01
beküldve: 2009-08-25 11:32:04
(#669) beküldve: 2009-08-25 08:13:51
(#668) A Chrno Crusade 2 és a Hellsing 5 mikorra jön?
Amúgy én meg vagyok elégedve
Amúgy én meg vagyok elégedve
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Tényleg mikor frissiztek?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-24 20:51:30
(#666) Kérdésem:Mikor lesz frissitve a főoldal?Bár sok helyen is el van amradva,s még itt is......
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-08-24 13:13:10
(#664) Sziasztok!
Mikor lesz megint rendelhető a Fém kulcstartó lánc, Avarrejtek szimbólummal?
És mikor lesz kész a "Kedvenceid" funkció?
Mikor lesz megint rendelhető a Fém kulcstartó lánc, Avarrejtek szimbólummal?
És mikor lesz kész a "Kedvenceid" funkció?
Szerk: panda. 2009-08-24 14:32:37