Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Elvileg úgy van, hogy Animekarácsonyra minden sorozatukból 1 kötetet kiadnak...
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-10-29 23:14:27
(#737) Hungarocomixra vagy Animekarácsonyra lesznek új megjelenések? És hány kötet van tervben?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Nyugi, a friss megjelenések elsőre mindig csak a webboltból elérhetőek, csak akkor írják ki, hogy "már a boltokban" ha tutira kaptak belőle a boltok.
(Ez bolttól függően akár 3 hét is lehet mondjuk)
Köszönöm a választ, ez megnyugtatott
Szerk: kis93 2009-10-23 22:48:45
Conokon is, legalábbis a legutóbbin az volt
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-23 21:17:52
(#734) Minden bizonnyal nagyon hülye és felesleges kérdés következik, amit már milliószor elsütöttek és teli van vele kinek amije van, de lusta ember lévén (főleg ilyenkor) muszáj feltennem a kérdést, a 3-at fizetsz, 4-et vihetsz akció Conokon is érvényes, vagy csak a webboltban?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
A Soul Eater manga fejezetei még csak a Monthly Shonen Gangan nevű magazinban jelent meg, és még fut. Az angolul (vagy más nyelven) kiadott kötetek száma eddig egy. Úgyhogy szerintem nem várható a közeljövőben sajnos, legalábbis ha mindenképp magyarul szeretnéd megvenni. Még a további angol kötetekre is várni kell. Talán ha sikeres lesz hazánkban is az anime, és több kötetnél fog tartani akkor még kiadhatják itthon is. Addig marad az angol manga, vagy a neten való manga olvasás angolul.
thx a választ
am mióta elkezdődött animaxon nem bírok várni hétfőig
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
úgy volt, hogy ez év márciusában kiadják a CC-t dvdn, de nem lett így...
remélem hamarosan lesz
remélem hamarosan lesz
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-10-23 15:25:31
(#730) izéé... Chrno Crusade ki lesz adva valamikor dvd-n?
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
A Soul Eater manga fejezetei még csak a Monthly Shonen Gangan nevű magazinban jelent meg, és még fut. Az angolul (vagy más nyelven) kiadott kötetek száma eddig egy. Úgyhogy szerintem nem várható a közeljövőben sajnos, legalábbis ha mindenképp magyarul szeretnéd megvenni. Még a további angol kötetekre is várni kell. Talán ha sikeres lesz hazánkban is az anime, és több kötetnél fog tartani akkor még kiadhatják itthon is. Addig marad az angol manga, vagy a neten való manga olvasás angolul.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-23 11:29:21
beküldve: 2009-10-23 11:11:43
(#728) Vslamikor is várható Soul Eater manga?
Csak mert a Mondoban írtátok h el lett rontva az anime befejezése:S
Csak mert a Mondoban írtátok h el lett rontva az anime befejezése:S
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
A rendes könyvesboltokban is elérhetőek lesznek majd az új mangák?
Nyugi, a friss megjelenések elsőre mindig csak a webboltból elérhetőek, csak akkor írják ki, hogy "már a boltokban" ha tutira kaptak belőle a boltok.
beküldve: 2009-10-23 02:54:11
(#726) Nekem az lenne a kérdésem hogy az új megjelenéseknél majdnem mindenhol azt láttam hogy csak a webboltból lehet megrendelni.
Mert ez a netes rendelés eléggé hátrányosan érint
Mert ez a netes rendelés eléggé hátrányosan érint
beküldve: 2009-10-22 05:47:55
(#725) Mikor fog megjelenni a Naruto 9?
Volt a legutóbbi hírlevélben, hogy új fancuccok lesznek. Azok fel fognak kerülni a webboltba is, igaz?
Volt a legutóbbi hírlevélben, hogy új fancuccok lesznek. Azok fel fognak kerülni a webboltba is, igaz?
Rendeléssel kapcsolatban, hogy lehet Önöket elérni, ha a telefont nem veszik fel?
A fix telefon faxként üzemel. Kis cég vagyunk, mindenki úton van és ügyintéz (így Con előtt és után akad bőven).
Ezt a Webbolt is megérezte, de holnap kézbesítjük a rendeléseket.
Hogy válaszoljak a kérdésedre is, írhatsz nekem.