Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Nem csak 12-én jelenik meg?
a nana 6 és a Love.Com 1 kötetén kívül az összes mangafan kiadványból már kapható az újabb kötetek a boltokban. meg a hungarocomixon is lehetett venni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Semmi baj... lélegezz mélyeket... csak nyugi...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-01 21:01:20
(#782) én véletlen kitöröltem a mailt, de a mondos elirás nekem is feltűnt. Most nem tudom hogy keressem facebookon a mangafant >_<"
A chrono háromra miért van irva hogy a boltokban illetve hogy frissen a nyomdából? Nem csak 12-én jelenik meg?
A chrono háromra miért van irva hogy a boltokban illetve hogy frissen a nyomdából? Nem csak 12-én jelenik meg?
Szerk: tre846 2009-12-01 21:02:37
beküldve: 2009-12-01 20:04:36
(#781) Fészbúk? Tvitter? Most komolyan?
*hisztérikus röhögés*
*hisztérikus röhögés*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-12-01 19:48:54
(#780) Hmm... Még egy régebbi hírlevélben meg volt említve az Árnybíró díszdoboz. Ugye lesz valamikor? :3
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Ha jól tudom 17. Mint az Árnybíró :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:36:27
beküldve: 2009-12-01 19:00:16
(#778) Asszem az új blogjukban vagy hol olvastam, hogy még lusták voltak ki rakni, de az se semmi volt, hogy a mondonál ott fityeg a dgm-es dec mondo címlapja erre soul eater-t írtak, mégha azt is szerették volna, hogy ne vegye észre senki, az én rossz szemem még ezt is kiszúrtaXD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:36:56
beküldve: 2009-12-01 15:40:47
(#776) Nincs olyan, hogy buta kérdés(sztem)
Ismételten köszönöm Mikuya(a felsö sor csak probálkozá)!
RICO
Megtudné nekem valaki mondani hogy lehet szürke hátteres mezöbe beteni a korábi komenteket.
Remélem nem kérdesztem nagy butaságot.
A hozzászólásodnál alján van, hogy új|válasz erre|moderátor..itt már csak rá kell kattintani a válasz erre szövegre, itt bejön az Új hozzászólás amibe írsz, és a korábbi komment már bele van írva..itt tudod azt is, hogy az egyész szövegre vagy csak egy részletére szeretnél válaszolni(ami ne kell azt kitörlőd)..Remélem lehetett érteni
[QUOTE]Remélem nem kérdesztem nagy butaságot.[QUOTE]
Nincs olyan, hogy buta kérdés(sztem)
Szerk: Mikuya 2009-12-01 14:49:43
beküldve: 2009-12-01 12:33:00
(#773) Megtudné nekem valaki mondani hogy lehet szürke hátteres mezöbe beteni a korábi komenteket.
RICO
beküldve: 2009-12-01 09:31:16
(#771) Gondolom, vagy marad a Lovely Complex, vagy Love.com lesz - de inkább az utóbbi, mivel a hírlevélben is úgy emlegették.
Valóban ki lesz adva a Lovely Complex?
Igen, Első kötet már az idén megjelenik.
És mi lesz a címe magyarul?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.