Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Akkor mi van Kukucskával?
Meglepődnél, ha tudnád, milyen fantábora van a Kukucskának.
A Kukucskát nézték legtöbben az animaxen.
(Biztos vége a minimaxnak akkor a gyerekek ott maradnak a tévénél, és biztos nézték a Kukucskát)
(Biztos vége a minimaxnak akkor a gyerekek ott maradnak a tévénél, és biztos nézték a Kukucskát)
Erre csak annyit mondanék, hogy sok minden van amit megvett az Animax de nem adták ki
Például? Most jön az Inuyasha?
Ha egy sorozatot leadnak a tévében, mért ne adnák ki DVD-ben is? Mindegy én nem értek hozzá...
Erre csak annyit mondanék, hogy sok minden van amit megvett az Animax de nem adták ki
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-03 18:37:48
(#812) Szerintem ez nem így van. Ha valami nem olyan népszerű, mint pl a Naruto, akkor nem adják ki DVD-ben? Akkor mi van Kukucskával? Ott virít a Death note és a Bleach között... Ha már megvették és szinkronizálták, akkor tuti kiadják. Csak idő kérdése. A díszdobozban bizonytalan vagyok...
Szerk: superkrumply 2010-01-03 18:38:30
Szia(sztok)!
Esetleg a Rómeó és Júlia-t nem tervezitek kiadni (díszdobozban )?
Ha tippelhetek, nem. Annyira nem jó az a sorozat, nem is hiszem, hogy sokan néznék. Persze nyilván nem tudhatom, de a jelek erre utalnak.
hali! Én azt szeretném kérdezni, hogy a D.Gray-Man-t nem tervezitek-e mangában kiadni?AZ ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓ LENNE!!!
Szerintem is!
Valami rövidebb sorozat nem lesz? Egykötetes? Esetleg olyan, ami 10 kötetnél nem több?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-01-02 23:02:33
(#810) tervben van a soul eater dvd? szerintem nagyon jó anime és rengeteg sorozattal ellentétben kiváló szinkronja van!
Árnybíróhoz díszdoboz mikorra várható? vagy már nem is lesz?:(
Engem az is érdekelne, hogy más mangához (pl. Naruto, Kenshin, DN...) lesz-é díszdobozka? ^^
További szép estét! ^^
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2009-12-28 17:02:30
(#808) hali! Én azt szeretném kérdezni, hogy a D.Gray-Man-t nem tervezitek-e mangában kiadni?AZ ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓ LENNE!!!
beküldve: 2009-12-26 13:52:04
(#807) Én is csatlakoznék az előttem lévő hozzászóláshoz, visszont más kérdésem lenne.
Régebben említés volt egy Franciai rendezvényről, ami pont a mondocon napjával esett egyidőbe. Szóval a kérdés, mikorra lesz várható az új címek bejelentése vagy a beigért viszaszámláló, természetesen ha van ilyen?
Régebben említés volt egy Franciai rendezvényről, ami pont a mondocon napjával esett egyidőbe. Szóval a kérdés, mikorra lesz várható az új címek bejelentése vagy a beigért viszaszámláló, természetesen ha van ilyen?
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-12-26 13:22:54
(#806) Hali!
Azt szeretném kérdezni, nem tudom megoldható-e és hogy kérdezték-e már, de a Dragon Ball / Z mangákat nem lehetne kiadni? szerintem nagyon sok vevő lenne rá.
Azt szeretném kérdezni, nem tudom megoldható-e és hogy kérdezték-e már, de a Dragon Ball / Z mangákat nem lehetne kiadni? szerintem nagyon sok vevő lenne rá.
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-12-23 16:07:23
(#805) Tisztelt Mangafan!
A Misa-Misa-s falivászon lesz még vagy nem?
A választ előre is köszönöm.
A Misa-Misa-s falivászon lesz még vagy nem?
A választ előre is köszönöm.
beküldve: 2009-12-22 07:49:26
(#804) Szia(sztok)!
meh....
Szerk: Maryke 2009-12-22 07:54:20
Az FMA-hoz nem terveztünk díszdobozt kiadni.
köszi a választ
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-12-13 18:51:18
(#802) Az Árnybíróhoz a díszdoboz az engedélyeztetés fázisában van. Ez a hajóútnál lényegesen több időt vesz igénybe.