Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2010-07-07 09:57:47
(#876) azt szeretném kérdezni, hogy terveznek-e új manga kiadásokat? köszi
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-06 23:43:51
(#875) Általában, külföldre nem szállítunk mert túl nagy a postaköltség. Nagyobb rendelésnél megegyezünk.
Írjál a webbolt@mangafan.hu-ra.
Írjál a webbolt@mangafan.hu-ra.
beküldve: 2010-07-06 22:05:16
(#874) Hány új cím várható őszre? (Mivel az őszi MondoConra be van harangozva valami ilyesmi, nem? Szóval legalább a darabszámot meg lehet tudni? )
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-07-06 21:31:24
(#873) hel ... azt szeretném kérdezni, hogy külföldre is tudnak e szllítani ... mert rendelnék egypár dolgot csak nemtaláltam róla semmit hogy mivel jár és hogy egyáltalán lehetséges e .... valaki informálhatna. Köszi !
beküldve: 2010-07-05 22:47:44
(#872) Olyan kéréssel szeretnék fordulni a kedves kiadóhoz, hogy a beírók által használt Anime Ace nevezetű betűtípusból tudnának-e linkelni egy olyan linket, ahol le lehet tölteni a magyar karakteres verzióját. Ugyanis én még csak sima angol ABC-s verzsönt találtam.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na meg esetleg mint azt a mondo is megírta némi csökenés lesz e a hazai mangapiac áraiban?
Ezt melyik mondoba olvastad?
Nem igazán értem hogy miért csökkenne a mangák ára amikor a nyomdaköltségek egyre növekednek, ráadásul emellett még a forint is gyenge. Arról már nem is beszélek hogy "lap-válság" van, egyre nehezebb beszerezni a megfelelő vastagságú papírt a megfelelő méretben.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:38:39
beküldve: 2010-06-25 19:20:27
(#870) Eeeeeeelképzelhető lenne hogy kiadnátok a bleach vagy netalán a fate stay night mangát? Léééci!
Na meg esetleg mint azt a mondo is megírta némi csökenés lesz e a hazai mangapiac áraiban?
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-06-12 23:09:32
(#869) Azt lehet e már tudni, hogy a két végéhez közeledő sorozat (Árnybíró, Hellsing) után milyen kiadványok vannak tervben illetve akárcsak gondolat szintjén a kiadónál? Nagyon birizgálja a fantáziám
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-09 19:57:45
(#868) Ki a felelős a hírlevélért?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sziaszok!
Azt nem tudja valaki hogy a Death Note manga 7. kötete mikor jelenik meg?
Előre is köszi a segítséget
Úgy néz ki, hogy a Holdfényconra megjelenik.:)
beküldve: 2010-05-28 05:11:23
(#866) de hát az még tök soká lessz és Árnybíróbol már 2őt is kiadtak idén és szentem ez kicsit igasságtalan....:(
jah és köv hónapban lessz az a Holdfény cucc......arra van esély h akkor kiadják?
jah és köv hónapban lessz az a Holdfény cucc......arra van esély h akkor kiadják?
Ha a nyári conig nem lesz semmi komolyabb esemény, akkor arra várható.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-27 22:35:14
(#864) Sziaszok!
beküldve: 2010-05-22 20:47:17
(#863) Bármit rendelhetsz, akár 2 DVD-t meg 2 mondot is. A lényeg hogy mindig a legolcsóbbat kapod ingyen.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-05-22 19:11:20