• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... <<>>
beküldve: 2010-04-13 21:43:20
(#846)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Vagy esetleg ELŐ VAN ÍRVA mennyit lehet kiadni 1lemezen? -.-

Úgy gondolom mindent megszabnak a (Japánok ?) kezdve a dvd borítójától a dvd-ken levő részekig.. Nem hiszem, hogy a Mangafan hasra ütött és úgy találta ki, hogy csak 4rész legyen rajta.

MIANEVED?!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: SötétOldal 2010-04-13 21:58:53
beküldve: 2010-04-13 21:29:24
(#845) Válasz Merchior (#843) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
(bocs, hogy beleszólok. szerintem azért, hogy minél több példányban vedd meg)

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-13 21:29:23
(#844) Válasz Merchior (#843) üzenetére
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
Pl a Death Note-n emlékezetem szerint különféle szinkronok is vannak (magyar, japán [???]) meg a menü is helyet foglal. Meg a felbontás is nagyobb... asszem.

Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-13 21:25:07
(#843)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Kedves MangaFan!
Olyan kérdésem van, hogy egy DVD-re miért csak négy rész fér el? Oké, hogy van rajta extra, de szerintem az sem foglal olyan sok helyet. És személyes tapasztalatom, hogy egy DVD-re akár 64 rész is elfér, igaz kábé csak 19 percesek. De a hosszabbik fajtából is 14 fért rá. Szóval nem értem.....

beküldve: 2010-04-09 16:27:12
(#842)
Rosetta
Rosetta
[ Gyalog ]
am hello!nekem 2 kérdésem lenne..hogy az ÁrnyBíro ebben az évben be fejeződik-e?mármint a kiadása?és hogy a MondoConon megjelenik-e esetleg az újabb kötet?és a másik hogy esetleg egyszer a KlaeidoStar is a DVD megjelenések között lesz hogy kiadjátok?köszi

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-09 15:52:31
(#841)
gara
gara
[ Új arc ]
lene 5 kérdésem
1-új naruto bvb?
2-Mikor jőnek asz új Fancuccok
3-Milyen magág váható asz animecom
4-Fali vászon: Gaara lesz a animeconom
5-mikor jőn asz új mangafan hirlevél?
királyak vagytok mangafan mert kiadjátok a ánybirót asz naruto meg a bvb ket úv Viktor

Ficza Viktor
beküldve: 2010-04-04 22:22:13
(#840)
GeriKun
GeriKun
[ Új arc ]
Hali

Afelől szeretnék érdeklődni, hogy tervbe van e véve Naruto DVD, és Bleach manga ? A választ előre is köszönöm

[b][i]" Az a fájdalom megvédett téged, nekem "[/i][/b]
beküldve: 2010-04-01 15:51:12
(#839) Válasz MangaFan Webbolt (#838) üzenetére
Barabás Kriszti
Barabás Kriszti
[ Addiktgyanús ]
Olyan mikor lesz, hogy amikor megjelenik az új MONDO magazin akkor itt is megjelenik? Nagyon jó lenne.

Tudatosan és nem hanyagságból nem tesszük fel az aktuális számot a webboltba. Érdekünk, hogy az újságostól vedd meg. A több mint 1000 forint szállítási költség mellett nekünk csak akkor éri meg ha több magazint rendelsz egyszerre.
Ha házhoz akarod kapni a legfrissebb számot, ott az előfizetés lehetősége és nincs postaköltség sem.

Jó rendben. Csak azért kérdeztem mert rendelnék most (nem sokára) néhány MONDO magazint és abból azt hiszem még 1-2 nem jelent itt meg.

beküldve: 2010-03-30 22:38:45
(#838) Válasz Barabás Kriszti (#834) üzenetére
MangaFan Webbolt
MangaFan Webbolt
[ Insider ]
Olyan mikor lesz, hogy amikor megjelenik az új MONDO magazin akkor itt is megjelenik? Nagyon jó lenne.

Tudatosan és nem hanyagságból nem tesszük fel az aktuális számot a webboltba. Érdekünk, hogy az újságostól vedd meg. A több mint 1000 forint szállítási költség mellett nekünk csak akkor éri meg ha több magazint rendelsz egyszerre.
Ha házhoz akarod kapni a legfrissebb számot, ott az előfizetés lehetősége és nincs postaköltség sem.

Szerk: MangaFan Webbolt 2010-03-30 22:41:47
beküldve: 2010-03-30 20:52:06
(#837) Válasz Gilje-sama (#836) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
hoppá, bocs, a Ki-vagy?!-ra gondoltam. Nem, lehet, eddig Final Fantasy, Phoenix Wright nevek is voltak többek között

Oké kössz akkor most már bátran írom mert eddig mindig kételkedtem amikor írtam.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2010-03-30 19:04:04
(#836) Válasz Ryuga (#835) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
hoppá, bocs, a Ki-vagy?!-ra gondoltam. Nem, lehet, eddig Final Fantasy, Phoenix Wright nevek is voltak többek között

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 19:07:55
beküldve: 2010-03-30 19:00:07
(#835)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Az a kérdésem hogy lehet e szóláncjátékban japán videojátékokból neveket írni?

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2010-03-28 09:57:50
(#834)
Barabás Kriszti
Barabás Kriszti
[ Addiktgyanús ]
Olyan mikor lesz, hogy amikor megjelenik az új MONDO magazin akkor itt is megjelenik? Nagyon jó lenne. Meg persze: Soul Eater DVDk, Ghost in the Shell DVDk (a film már meg van), Chrno Crusade DVDk meg ilyenek.

beküldve: 2010-03-23 19:19:27
(#833)
dimenso
dimenso
[ Rászokóban ]
Várható lesz-e a Mangafan kiadótól az április 24 és 25-ei SakuraCon rendezvényen valamilyen bejelentés. Itt gondolok új címre vagy az Árnybíró utódjára, de a kettő ugyanaz :)

Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-03-16 17:37:35
(#832)
mangaboy13
mangaboy13
[ Új arc ]
Helló!
A 2009-es Hungarocomixon édesapám véletlenül a Ruróni Kensin 2. részét vette meg a kiadótól a 7. helyett. Azt szeretném megkérdezni, hogy be tudnátok-e cserélni a 7. részre a börzén?
A választ előre is köszönöm.

Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... <<>>