Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2010-04-13 21:43:20
(#846) Vagy esetleg ELŐ VAN ÍRVA mennyit lehet kiadni 1lemezen? -.-
Úgy gondolom mindent megszabnak a (Japánok ?) kezdve a dvd borítójától a dvd-ken levő részekig.. Nem hiszem, hogy a Mangafan hasra ütött és úgy találta ki, hogy csak 4rész legyen rajta.
Úgy gondolom mindent megszabnak a (Japánok ?) kezdve a dvd borítójától a dvd-ken levő részekig.. Nem hiszem, hogy a Mangafan hasra ütött és úgy találta ki, hogy csak 4rész legyen rajta.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-13 21:58:53
(bocs, hogy beleszólok. szerintem azért, hogy minél több példányban vedd meg)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pl a Death Note-n emlékezetem szerint különféle szinkronok is vannak (magyar, japán [???]) meg a menü is helyet foglal. Meg a felbontás is nagyobb... asszem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-13 21:25:07
(#843) Kedves MangaFan!
Olyan kérdésem van, hogy egy DVD-re miért csak négy rész fér el? Oké, hogy van rajta extra, de szerintem az sem foglal olyan sok helyet. És személyes tapasztalatom, hogy egy DVD-re akár 64 rész is elfér, igaz kábé csak 19 percesek. De a hosszabbik fajtából is 14 fért rá. Szóval nem értem.....
Olyan kérdésem van, hogy egy DVD-re miért csak négy rész fér el? Oké, hogy van rajta extra, de szerintem az sem foglal olyan sok helyet. És személyes tapasztalatom, hogy egy DVD-re akár 64 rész is elfér, igaz kábé csak 19 percesek. De a hosszabbik fajtából is 14 fért rá. Szóval nem értem.....
beküldve: 2010-04-09 16:27:12
(#842) am hello!nekem 2 kérdésem lenne..hogy az ÁrnyBíro ebben az évben be fejeződik-e?mármint a kiadása?és hogy a MondoConon megjelenik-e esetleg az újabb kötet?és a másik hogy esetleg egyszer a KlaeidoStar is a DVD megjelenések között lesz hogy kiadjátok?köszi
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-09 15:52:31
(#841) lene 5 kérdésem
1-új naruto bvb?
2-Mikor jőnek asz új Fancuccok
3-Milyen magág váható asz animecom
4-Fali vászon: Gaara lesz a animeconom
5-mikor jőn asz új mangafan hirlevél?
királyak vagytok mangafan mert kiadjátok a ánybirót asz naruto meg a bvb ket úv Viktor
1-új naruto bvb?
2-Mikor jőnek asz új Fancuccok
3-Milyen magág váható asz animecom
4-Fali vászon: Gaara lesz a animeconom
5-mikor jőn asz új mangafan hirlevél?
királyak vagytok mangafan mert kiadjátok a ánybirót asz naruto meg a bvb ket úv Viktor
Ficza Viktor
beküldve: 2010-04-04 22:22:13
(#840) Hali
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy tervbe van e véve Naruto DVD, és Bleach manga ? A választ előre is köszönöm
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy tervbe van e véve Naruto DVD, és Bleach manga ? A választ előre is köszönöm
[b][i]" Az a fájdalom megvédett téged, nekem "[/i][/b]
Olyan mikor lesz, hogy amikor megjelenik az új MONDO magazin akkor itt is megjelenik? Nagyon jó lenne.
Tudatosan és nem hanyagságból nem tesszük fel az aktuális számot a webboltba. Érdekünk, hogy az újságostól vedd meg. A több mint 1000 forint szállítási költség mellett nekünk csak akkor éri meg ha több magazint rendelsz egyszerre.
Ha házhoz akarod kapni a legfrissebb számot, ott az előfizetés lehetősége és nincs postaköltség sem.
Jó rendben. Csak azért kérdeztem mert rendelnék most (nem sokára) néhány MONDO magazint és abból azt hiszem még 1-2 nem jelent itt meg.
Olyan mikor lesz, hogy amikor megjelenik az új MONDO magazin akkor itt is megjelenik? Nagyon jó lenne.
Tudatosan és nem hanyagságból nem tesszük fel az aktuális számot a webboltba. Érdekünk, hogy az újságostól vedd meg. A több mint 1000 forint szállítási költség mellett nekünk csak akkor éri meg ha több magazint rendelsz egyszerre.
Ha házhoz akarod kapni a legfrissebb számot, ott az előfizetés lehetősége és nincs postaköltség sem.
Szerk: MangaFan Webbolt 2010-03-30 22:41:47
hoppá, bocs, a Ki-vagy?!-ra gondoltam. Nem, lehet, eddig Final Fantasy, Phoenix Wright nevek is voltak többek között
Oké kössz akkor most már bátran írom mert eddig mindig kételkedtem amikor írtam.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
hoppá, bocs, a Ki-vagy?!-ra gondoltam. Nem, lehet, eddig Final Fantasy, Phoenix Wright nevek is voltak többek között
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 19:07:55
beküldve: 2010-03-30 19:00:07
(#835) Az a kérdésem hogy lehet e szóláncjátékban japán videojátékokból neveket írni?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-28 09:57:50
(#834) Olyan mikor lesz, hogy amikor megjelenik az új MONDO magazin akkor itt is megjelenik? Nagyon jó lenne. Meg persze: Soul Eater DVDk, Ghost in the Shell DVDk (a film már meg van), Chrno Crusade DVDk meg ilyenek.
beküldve: 2010-03-23 19:19:27
(#833) Várható lesz-e a Mangafan kiadótól az április 24 és 25-ei SakuraCon rendezvényen valamilyen bejelentés. Itt gondolok új címre vagy az Árnybíró utódjára, de a kettő ugyanaz :)
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-03-16 17:37:35
(#832) Helló!
A 2009-es Hungarocomixon édesapám véletlenül a Ruróni Kensin 2. részét vette meg a kiadótól a 7. helyett. Azt szeretném megkérdezni, hogy be tudnátok-e cserélni a 7. részre a börzén?
A választ előre is köszönöm.
A 2009-es Hungarocomixon édesapám véletlenül a Ruróni Kensin 2. részét vette meg a kiadótól a 7. helyett. Azt szeretném megkérdezni, hogy be tudnátok-e cserélni a 7. részre a börzén?
A választ előre is köszönöm.