Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
vagy lehet már többször felteték azt a kérdést hogy lessz-e Full Metal Alchemist diszdoboz.
ez egy jó kérdés, engem is érdekelne.
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Árnybíróhoz díszdoboz mikorra várható? vagy már nem is lesz?:(
de lesz, csak nem "rögtön azonnal most".
ha jól gondolom ugyanúgy mint a dvd díszdobozokat is külföldön nyomják és hajón szállítják Magyarországra. szóval eltart egy ideig mire ideér... ráadásul a hírlevélben csak a díszdoboz terve szerepelt és nem a végleges verzió ha jól emléxek.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-12-13 16:00:36
(#799) Árnybíróhoz díszdoboz mikorra várható? vagy már nem is lesz?:(
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
beküldve: 2009-12-07 11:32:01
(#798) Második Bleach-box az Animekarácsonyon elvileg már lesz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-03 11:51:27
(#796) Nemtudja véletlenül valaki mikor jelenik meg a második Bleach diszdoboz vagy lehet már többször felteték azt a kérdést hogy lessz-e Full Metal Alchemist diszdoboz.
Mert akkor addig nem rendelnék amig megjelenik.
Mert akkor addig nem rendelnék amig megjelenik.
RICO
Szerk: RICO 2009-12-03 11:53:02
beküldve: 2009-12-03 07:58:58
(#795) Várható lesz-e az év végéig az a megigért visszaszámláló vagy már csak jövőre lesz?
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-12-02 19:16:15
(#794) Már akartam linkelni a hírlevelet csak lusta voltam elő keresni, na de aki nem tudta volna elolvasni az itt megtekintheti: [Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerintem igen, megérkezik.
Legalábbis a GLS direkt úgy dolgozik karácsony előtt, h megérkezzen!
A MangaFanon meg nem múlik, ők 1 nap alatt átadják a GLS-nek...
Legalábbis a GLS direkt úgy dolgozik karácsony előtt, h megérkezzen!
A MangaFanon meg nem múlik, ők 1 nap alatt átadják a GLS-nek...
beelőzött az előttem szóló
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2009-12-02 19:14:29
Gondolom ha animekarira kijön ami dec 12, akkor webboltból biztos lehet majd rendelni, és ha még akkor tájt teszed biztos meg jön kari előtt
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:34:31
beküldve: 2009-12-02 18:49:08
(#791) ha valamit (pontosabban pl love.com-ot) megrendelem animekari napján, vagy amikor felkerül, akkor az megérkezik karácsonyig, vagy inkább ne rendeljem? fontos lenne...
Mikor lesz fent az oldalon a Love.Com 1. kötete?
még lusták voltak ki rakniEzt nem mondod komolyan Na mindegy. Azért remélem, hamarosan lesz elég lélekenergiájuk felrakni a Love.com 1. kötetét ^^ 10 napon belül csak felkerül, nem? Csak mert 12-én az animekarin nem tudom megvenni, és rem nem kellesz sokat várni, míg kiszállítják ^^
beküldve: 2009-12-02 16:04:26
(#789) mit akar ez jelenteni.
Ami oda van írva.
Amúgy meg hallgass most Szederindára, mert igen megszívlelendő dolgokat írt neked, kizárólag kímélő célzattal.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-02 16:05:35
Kedves Szandi!
Légyszíves ne offold tele a topicot, és lehetőleg ne írj egymás után több hozzászólást.
A Love*Com meg 17 kötetes, ahogy azt már előttem leírták.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:34:59