Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2010-10-07 06:34:55
(#919) Nanával mi van? Idén még várható esetleg 1 kötet belőle animekarin? Vagy gyászosabb idők várnak rá?
beküldve: 2010-09-17 22:07:41
(#918) Hy !
Most rendeltem meg a death note 1. díszdobozos digi pack-ot és most éppen kifogyott és kb mikor fog megjönni?
Most rendeltem meg a death note 1. díszdobozos digi pack-ot és most éppen kifogyott és kb mikor fog megjönni?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-09-04 15:05:19
beküldve: 2010-08-29 09:41:32
(#916) A kiadás ütemét a kiadó határozza meg és nem a fordítókon múlik. Ha megfigyeled, az újdonságok egy rendezvény kapcsán jelennek meg.
beküldve: 2010-08-23 20:56:01
(#914) Én arra vagyok kíváncsi, hogy nyáron nem fordítanak?
Mert évközben minden sorozathoz jönnek az új részek kb. kéthavonta, nyáron meg mindegy hány hónapja jelent meg előtte egy könyv, PAFF! Félbeszakad a kiadás...
Oké, rendben van az, hogy szabadságra mennek, csak akkor legalább válaszoljanak egy olyan emailre, amit azért küldtek, mert érdeklődnek, hogy mikor jelenik meg kedvenc sorozatuk legújabb része...
Mert évközben minden sorozathoz jönnek az új részek kb. kéthavonta, nyáron meg mindegy hány hónapja jelent meg előtte egy könyv, PAFF! Félbeszakad a kiadás...
Oké, rendben van az, hogy szabadságra mennek, csak akkor legalább válaszoljanak egy olyan emailre, amit azért küldtek, mert érdeklődnek, hogy mikor jelenik meg kedvenc sorozatuk legújabb része...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
2 hónapja
Hűha, írtál nekik (a kiadónak) mélt? Azt hiszem, van olyan termék, amiből nem rendelnek/nem nyomnak újat. Arra meg kár várni :/
Szerk: miyu 2010-08-23 18:54:22
beküldve: 2010-08-23 17:59:07
(#912) Ha kifogyott valami a webboltból, mennyi idő amíg újra lesz????
Mert én már vagy 2 hónapja várom a rendelésemet...
Váááááááááááááá á.......
Mert én már vagy 2 hónapja várom a rendelésemet...
Váááááááááááááá á.......
Tudod hol van a pokol? A fejedben.
beküldve: 2010-08-23 01:40:22
(#904) Ezt megszavaztuk.
Naaawh, most úgy igazán. Már csak egy hónap van hátra.
Na. És egyébként is, hol kolbászol Csaba? Hetek óta semmi életjel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-08-23 01:41:52
Igazából nekem a D.Gray -Man lenne a fontosabb mert nagyon szeretem.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:20:54
Bleach-et 1000000% hogy nem adják ki
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:20:40
Remélem lesz benne Bleach vagy Soul Eater de a D.Gray-Man is jó lenne.
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:20:26
Őszi conon lessz csak bejelentve nem hiszem h csak simán itt megválaszolják neked...
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:20:10
beküldve: 2010-08-13 18:57:50
(#899) Na akkor kérdezek! Olvastam, hogy lesznek új manga sorozatok... Na akkor mik is lesznek??
beküldve: 2010-08-13 15:17:20
(#898) Mivel a Webbolt-ból kifogyott a Death Note első díszdobozos dvd pack csak előrendelni lehet vagy lesz még valaha a webboltban is?