Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2010-11-18 19:02:18
(#983) Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy azok, akik késobb érnek a Conra - gondolok itt a vidékiekre - és szerettek volna díszdobozt, de mire odaértek elfogyott, azokkal mi lesz?
Plusz még annyi, hogy kb. mennyibe fog fájni egy dízdoboz?
Plusz még annyi, hogy kb. mennyibe fog fájni egy dízdoboz?
beküldve: 2010-11-17 14:58:28
(#982) Szerintem nem fogyna a díszdoboz, ha az egész sorozatot meg kéne hozzá venni, mert akit érdekelt, az már úgyis megvette.
Én csak akkor veszek díszdobozt. ha a köteteket nem kell megvenni.
Én csak akkor veszek díszdobozt. ha a köteteket nem kell megvenni.
Elvileg lehet külön venni díszdobozt. Legalábbis Death Note esetében lehetett.
Death Note manga díszdoboz itthon? Melyik részét értettem félre?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-11-12 18:53:09
(#980) Elvileg lehet külön venni díszdobozt. Legalábbis Death Note esetében lehetett.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem feltétlenül, mivel elve nem akar mindenki venni. Nem tudom, hogy mennyi fogyott az Árnybíró 17-ből, de szerintem annak a fele jó, ha akar majd díszdobozt. (Ugye ennek a díszdobozáról van szó? )
Ööö. Ezt most nem értem. Hellsing és Árnybíró díszdoboz lesz, mindegyikből 200db.
És hogy mennyi fogyott az Árnybíró 17-ből? Nem értem hogy ez hogy függ össze a díszdoboz eladásával? Mivel egy limitált díszdobozról beszélünk ezért nem hiszem hogy csak az veszi meg akinek végig megvan már a sorozata. Pont ez a lényeg benne, hogy mivel limitált ezért minél hamarabb meg kell venni hogy meglegyen és ne járjon úgy az ember mire megveszi az utolsó kötetet is addigra a díszdoboz már nem kapható.
Engem inkább az érdekel hogy a díszdobozok ugye külön is megvásárolhatóak és nem kell hozzá megvenni az összes mangát? Nekem legalábbis az a logikus ha külön vehető a díszdoboz.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-11-12 16:40:18
(#978) Most őszintén: LIMITÁLT 200db díszdoboz szerintetek nem fogy el egy olyan rendezvényen ahol kb 2-3000 ember van???
Nem feltétlenül, mivel elve nem akar mindenki venni. Nem tudom, hogy mennyi fogyott az Árnybíró 17-ből, de szerintem annak a fele jó, ha akar majd díszdobozt. (Ugye ennek a díszdobozáról van szó? )
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
van esély a Monster, Shin Angyo Onshi Gaiden, Bleach és Kinnikuman mangáknak, hogy behozzátok Magyarországra?
A Monster engem is érdekelne.
Hol lehet képet nézni a Hellsing díszdobozról?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-11-12 14:40:17
beküldve: 2010-11-12 11:28:04
(#976) Most őszintén: LIMITÁLT 200db díszdoboz szerintetek nem fogy el egy olyan rendezvényen ahol kb 2-3000 ember van???
Szerintem eleve felesleges webboltos értékesítésről beszélni, mert valószínű hogy a rendezvény végére már egy darab sem lesz egyikből sem!
Szerintem eleve felesleges webboltos értékesítésről beszélni, mert valószínű hogy a rendezvény végére már egy darab sem lesz egyikből sem!
A manga díszdoboz nagyon sérülékeny, ezért csak közvetlen értékesítésre szánjuk.
Értem én, hogy nagyon sérülékeny, de az mit csináljon aki szeretne, viszont nem tud feljutni egy ilyen rendezvényre?
Mert ha belegondolok, nektek el kell hozni a rendezvényre, aki megveszi annak haza kell vinni. Ebben az esetben én több esélyét látom a sérülésnek, mintha futárral kiküldenétek mint a mangákat. Mert míg a futár berakja a kocsiba és elhozza, személy szerint nekem hurcibálnom kéne metrón, vonaton v. távolsági buszon és még a saját kis városkám buszjáratain.
Nem piszkálódni szeretnék vagy hasonló, csupán őszintén érdeklődöm.
beküldve: 2010-11-11 20:00:02
(#974) Megtapasztalhattad, hogy a tervekről (új sorozatok) nem szoktunk beszélni.
A meglévő sorozatokon dolgoznak, reméljük a karácsonyi rendezvényre elkészülnek.
Hamarosan indul az Animekarácsony oldala és ott minden infót megtalálsz.
A manga díszdoboz nagyon sérülékeny, ezért csak közvetlen értékesítésre szánjuk.
A meglévő sorozatokon dolgoznak, reméljük a karácsonyi rendezvényre elkészülnek.
Hamarosan indul az Animekarácsony oldala és ott minden infót megtalálsz.
Szerk: MangaFan Webbolt 2010-11-11 20:03:38
beküldve: 2010-11-11 19:45:40
(#973) Jól értelmeztem a MONDO-ban azt a részt, hogy a manga-díszdobozokat csak animekarácsonyon lehet majd megvenni?
Ugye én tévedek és lehet majd online rendelni.
Ugye én tévedek és lehet majd online rendelni.
beküldve: 2010-11-11 09:47:03
(#972) Én azt szeretném megkérdezni, hogy lehet e egy listát kapni az Animekarácsony belépőjegyének árából levásárolható termékekről? Anno is meg volt határozva hogy mire lehetett levásárolni és kíváncsi vagyok mik a lehetőségeim
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Shin Angyo Onshi Gaiden,
Ha megveszed az Árnybíró utolsó kötetét akkor látni fogod a Gaiden reklámját... Igen, jön.
beküldve: 2010-11-02 10:15:40
(#970) Hello!
Én azt szeretném kérdezni, hogy idén ki jön e még a Chrno Crusade 6. kötete vagy ha em mikorra várható?
És kb mikorra várhatóak a további fejezetei(7-8)??
Köszike
Én azt szeretném kérdezni, hogy idén ki jön e még a Chrno Crusade 6. kötete vagy ha em mikorra várható?
És kb mikorra várhatóak a további fejezetei(7-8)??
Köszike
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-10-28 15:35:43
(#969) Szegasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van esély a Monster, Shin Angyo Onshi Gaiden, Bleach és Kinnikuman mangáknak, hogy behozzátok Magyarországra?
Azt szeretném megkérdezni, hogy van esély a Monster, Shin Angyo Onshi Gaiden, Bleach és Kinnikuman mangáknak, hogy behozzátok Magyarországra?
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.