Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Bal oldalt, ott fenn, a sarokban, a Mangafan logó alatt, az avatarod mellett van a neved és a rangod, azok alatt pedig a profil módosítása opció. Ráböksz, a bejövő oldalon pedig a Név opciónál átírod a neved arra, amire csak szeretnéd.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-01-06 15:47:33
(#1012) Öhm... Valszeg ez hülye kérdés , de meg tudja valaki mondani, hogy lehet itt nevet változtatni? Megköszönném.
-
Szerintem tavasszal várható. Amúgy én is úgy hallottam hogy azért nem lesz manga díszdoboz, mert költséges lenne az előállítás és nem térülne meg.
Engem az érdekelne, hogy online rendelés esetén mennyi a postaköltség?
Hát 500ft...ha 2 cuccot kérsz akkor semmi
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2011-01-05 17:56:49
(#1009) Death note 10. kötet mikor jelenik meg ? már nagyon várom...
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2010-12-27 17:22:24
(#1008)
Szerk: LazaRé 2010-12-27 17:24:34
beküldve: 2010-12-27 17:12:40
(#1007) Azt szeretném tudni, nagyjából mikor fog megjelenni a webboltban a Vampire Knight következő kötete???
(Nagyjából mikor lehet előrendelni?)
(Nagyjából mikor lehet előrendelni?)
beküldve: 2010-12-27 15:55:24
(#1006) Engem az érdekelne, hogy online rendelés esetén mennyi a postaköltség?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-27 15:40:37
(#1005) Az lenne a kérdésem, hogy ugyebár nem voltuk AK-n díszdobozos kiadások. Azt az infót kaptam később, hogy nem is lesznek, mivel túl drágáák lettek volna, úgy meg már nem lett volna értelme kiadni őket, tehát a díszdobozos dolog egy az egybe sztornó. Igaz vagy hamis? :O
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Lehetni lehet, de írj egy e-mail-t a kiadónak (itt), mert külföldre máshogy működik a rendszer!
köszönöm szépen
beküldve: 2010-12-24 21:15:35
(#1003) Hello ha már megrendeltem vamit a webshop ból és meggondoltam magam hogy mégse rendelném azt vissza lehet valahogyan vonni? fontos lenne előre is köszi
beküldve: 2010-12-23 14:36:49
(#1002) http://mangafan.hu/webbolt/fancu ccok/bleach/40
Erről tudtok mutatni nagyobb képet? Sűrgős lenne, mert még ma meg szeretném rendelni :$
Erről tudtok mutatni nagyobb képet? Sűrgős lenne, mert még ma meg szeretném rendelni :$
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Lehetni lehet, de írj egy e-mail-t a kiadónak (itt), mert külföldre máshogy működik a rendszer!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-12-23 10:23:31
(#1000)