Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2010-12-22 00:58:32
(#999) Sziasztok. Én úgy tudom , hogy fenn vagytok a Face book-on is. Az lenne a kérdésem, hogy milyen néven lehet megtalálni titeket. Előre is köszi a válasz.( Bármi is lesz az.). Csááóóó...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-12-20 19:52:46
(#997) Üdv!
Én aziránt érdeklődnék, hogy jövő éven is lesznek új bejelentések.... Mert ugyebár jövőre több sorozat is befejezőthet ha minden igaz és a helyükre lesznek-e újak, vagy inkább nem vesznek fel újakat hanem a megmaradt sorozatokat viszik tovább egyenlőre?
Ha kevesebb sorozatot visznek, akkor esetleg gyorsabban is haladnak velük, vagy csak úgy is rendezvényekre hoznak ki újabb köteteket?
Jah és lenne még egy kérdésem... a Naruto-ból az éven csak 2kötet jelent meg, ennek van esetleg valami oka... talán kevés rá a vevő?
Én aziránt érdeklődnék, hogy jövő éven is lesznek új bejelentések.... Mert ugyebár jövőre több sorozat is befejezőthet ha minden igaz és a helyükre lesznek-e újak, vagy inkább nem vesznek fel újakat hanem a megmaradt sorozatokat viszik tovább egyenlőre?
Ha kevesebb sorozatot visznek, akkor esetleg gyorsabban is haladnak velük, vagy csak úgy is rendezvényekre hoznak ki újabb köteteket?
Jah és lenne még egy kérdésem... a Naruto-ból az éven csak 2kötet jelent meg, ennek van esetleg valami oka... talán kevés rá a vevő?
Szerk: Szlobodnik Márk 2010-12-20 19:57:03
Nyugodtan próbáld ki. Amíg nem küldöd el, próbálkozhatsz kedvedre.
Kíváncsiságból kipróbáltam (^^") és az felmerülhet kérdésként hogy ha valaki az akciósat veszi az ugye több kötet, de a pk-t ugyanúgy 500Ft-nak írja. Gondolom itt sincs ugyanúgy pk mint ha 2 nem akciós terméket vennének, ugye?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-12-20 16:45:13
És ez a felzárkózási akció miként működik a valóságban?
A termékek között van egy "akció" menüpont. Itt felkínáljuk a három akcióban kínált címet. Kiválasztod, majd a szöveges részben bejelölöd mely 3 kötet érdekel.
Nyugodtan próbáld ki. Amíg nem küldöd el, próbálkozhatsz kedvedre.
beküldve: 2010-12-20 12:57:46
(#994) A Hellsing 10. , a Deth Note 9. és az árnybíró Gaiden kötetek majd csak 2011 januárjában jelenek meg a boltokban is ???
ohh jaj bocsánat vak voltam xD már meg van a válasz a kérdésemre ....
ohh jaj bocsánat vak voltam xD már meg van a válasz a kérdésemre ....
Szerk: DaViS 2010-12-20 13:01:27
beküldve: 2010-12-12 21:06:10
(#993) És ez a felzárkózási akció miként működik a valóságban? Nagyon érdekelne mert elvagyok maradva 1-2 sorozattal
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-12-12 20:43:00
(#992) de jó ^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Persze, ez a kedvezmény mindig él ^^ Sőt, ha jól tudom, olyan is szokott lenni, hogy ha kettőt veszel, a második féláron van
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-12-12 18:54:50
(#990) üdv mindenkinek ez lehet hogy hülye kérdés lesz de az anime karácsonyon a mangafan pultjánál lesz-e olyan akció mint a webshopban hogy 4et veszek és a negyedik ingyen van? fontos lenne ugyhogy nagyon szépen megkérek valakit aki tudja az válaszoljon rá! előre is ezer köszönet
beküldve: 2010-12-12 14:34:37
(#989) Én csak azt szeretném tudni, hogy a Naruto manga 12 körülbelül mikorra várható?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-12 12:45:22
(#988) beküldve: 2010-11-19 15:17:38
(#987) Én követtem rosszul, vagy már nyár eleje nem jött ki új Full Metal Alchemist DVD a Mondohoz (meg külön se)?
Nem lehet sehol megnézni előre, hogy melyik számhoz milyen DVD-t fognak kiadni?
Fontos lenne, mert jövőre rendelni szeretném az újságot, de ha nem tudom előre, hogy mikor kérek hozzá DVD-t, akkor az lesz, hogy nem kérek egyátalán DVD-t és az se nekem, se a kiadónak nem előnyös szerintem.
Nem lehet sehol megnézni előre, hogy melyik számhoz milyen DVD-t fognak kiadni?
Fontos lenne, mert jövőre rendelni szeretném az újságot, de ha nem tudom előre, hogy mikor kérek hozzá DVD-t, akkor az lesz, hogy nem kérek egyátalán DVD-t és az se nekem, se a kiadónak nem előnyös szerintem.
Death Note manga díszdoboz itthon? Melyik részét értettem félre?
Nem itthon (bár elvileg itthon is tervezik a jövőben), hanem az angol verzió ilyen.
Am. szerintem nem fog olyan gyorsan elfogyni az Árnybíróból az a 200 díszdoboz (hacsak néhányan nem kezdenek el tömegesen beszerezni belőle ).
És ha már kérdéseknél tartunk; a Vampire Knight első 10 részéhez is lesz majd díszdoboz? (Eddig csak amcsik hoztak ki hozzá, de az nagyon tetszetős. Kár, hogy csak a kötetekkel együtt megvásárolható )
Jó lenne ha mostmár lenne Székesfehérváron is a CON !!!
A Mangafannak és az összes többi árusnak semmi köze a vidéki conok rendezéséhez.
Vidéki cont a MAT és a helyi klub (adott esetben székesfehérvári) együtt rendezi. A MAT kiír egy pályázatot és ha azt a székesfehérváriak nyerik meg akkor lesz ott is con.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-11-18 19:44:57
(#984) Jó lenne ha mostmár lenne Székesfehérváron is a CON !!!
A kedvenceim-a Vampire Knight,-Hellsing,-Naruto-------- ezekkel tiszta lenne a kép (+díszdoboz is jöhet )
A kedvenceim-a Vampire Knight,-Hellsing,-Naruto-------- ezekkel tiszta lenne a kép (+díszdoboz is jöhet )