Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
.... ilyenkor mi a teendő?
Írd meg a nevét, címét a
webbolt@mangafan.hu-ra
és küldünk egy másikat.
Elnézést a kellemetlenségért.
beküldve: 2011-05-19 14:32:33
(#1028) beküldve: 2011-05-19 14:26:55
(#1027) Üdv MangaFan!
Nos.. egyik barátnőm volt a Conon, és beszerezte az Árnybírót 5-10-ig.. viszont állítása szerint a 8-as kötetet hibásan kapta meg, az első 2-3 oldal tök üres.. Ő sajnos nem tud világháló közelében lenni, és velem kérdezteti meg az infókat, hogy ilyenkor mi a teendő?
(Kérlek, nekem válaszoljon valaki, én meg továbbítom neki az infókat!)
Köszönöm szépen előre is :3
Nos.. egyik barátnőm volt a Conon, és beszerezte az Árnybírót 5-10-ig.. viszont állítása szerint a 8-as kötetet hibásan kapta meg, az első 2-3 oldal tök üres.. Ő sajnos nem tud világháló közelében lenni, és velem kérdezteti meg az infókat, hogy ilyenkor mi a teendő?
(Kérlek, nekem válaszoljon valaki, én meg továbbítom neki az infókat!)
Köszönöm szépen előre is :3
Rögtön rá is tapintottál a lényegre,igen,3 új Naruto kötet esedékes lenne.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Reméljük Conon kijön vayg 3 kötet,mert úgy lenne fair az olvasókkal szemben.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2011-04-06 13:37:26
beküldve: 2011-04-03 20:40:11
(#1024) Én az új 12-es Naruto-ért könyörgöm le a csillagokat az égről! MIKOOOOOOOOR??!
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-03 20:15:14
(#1023) Lééccciiiii térden állva könyörgök hogy kezdjétek már gyártani az animés dvd-ket! pl.: NANA, Chrnono Crusade, Lovely Complex ...stb
Ja és egy kicsivel több fancucc sem ártana nem bmint több kategóri a ne csak a bleach meg a ...stb (lehetne Nana, meg minden féle)
Na még tudnék írni egy oldalt, de inkább nem
Ja és egy kicsivel több fancucc sem ártana nem bmint több kategóri a ne csak a bleach meg a ...stb (lehetne Nana, meg minden féle)
Na még tudnék írni egy oldalt, de inkább nem
keyko
Death note-nál nevesebb manga
Kochikame esetleg? Igen,száznyócvan kötet,meg minden.Am meg csak poénból írtam,annyira nem hinném,h tetszene a magyar fanoknak,pedig ha belegondolunk,nem is annyira rossz az a Kochikame.
Vagy ottvana Ván Písz,úgyis mindenki ezen
élvezkedik
mostanában.meg sztem a soul eater mangája nagyon nem neves ... de am nem tudom
Félő,h japánban nagyonis népszerű ez a Szólítőr.Vagy nem xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-13 16:25:11
Hát én se...a D.Gray man még csak-csak de a Soul-Eater
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-04-01 21:07:34
A Death Note-n kívül ott van még a Naruto, a Chrno Crusade, a Hellsing, a Nana, a Kensin, meg a Vampire Knight. Nem tudom hogy ha nem ezek, akkor mi számít neki igazán nevesnek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Death note-nál nevesebb manga meg sztem a soul eater mangája nagyon nem neves ... de am nem tudom
Szerk: Moderátor 2011-04-01 21:07:52
beküldve: 2011-02-13 14:31:44
(#1018) Én azt szeretném kérdezni h várható-e nevesebb manga magyarul kiadása??
pl. D.Gray-Man, Soul Eater...stb. Ilyes félék
pl. D.Gray-Man, Soul Eater...stb. Ilyes félék
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-21 18:42:20
(#1017) Szeretném tudni, hogy nagyjából mikorra várható a Vampire Knight 2. (vagy esetleg még több) kötete.
????
????
Természetesen lehet nincs meghatározva , hogy csak sorozatból , vagy csak egy kategóriából lehet kiválasztani azt a 3 illetve négy tárgyat.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:18:31
beküldve: 2011-01-14 23:40:36
(#1015) A kérdésem az lenne,hogy ugye van ez a 3-at fizet 4-et vihet örök akció...és ha megjelenik a Detah Note 10. kötet én olyat szeretnék,hogy a Lovely Complex 3 része és a Death Note 10. az akcióban..ez lehetséges ? vagy csak 1 féle mangához van ?
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-14 23:41:31