Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2016-11-07 21:39:33
(#1077) Sziasztok! Az esetleges kiadasok erdekelnekek engem.Olyan manga mint az Inuyasha (ami a tvben is nagyon porgott plusz egy generacio nott fel rajta) talan nagyon kellendo lenne. ilyen megjeleneseken nem gondolkoztok?
Az oldalatok mikor fog megujulni? Olvastam valahol h teljes atalakitas lesz frias funkciok ilyesmik. Valamint ugye szoktatok valaszolni a forum kerdesekre? Ahogy elneztem nem nagyon akadt valasz sehol csak a kezdeti idoszakokban. Mindenesetre en varom valaszotokat!
Az oldalatok mikor fog megujulni? Olvastam valahol h teljes atalakitas lesz frias funkciok ilyesmik. Valamint ugye szoktatok valaszolni a forum kerdesekre? Ahogy elneztem nem nagyon akadt valasz sehol csak a kezdeti idoszakokban. Mindenesetre en varom valaszotokat!
beküldve: 2016-07-21 16:55:11
(#1076) Hello! En Angliaban elek, es annyit szerettem volna megtudni hogy szalitotok-e kulfoldre ?
Nemrégiben olvastam, hogy készül az új MangaFan oldal. Erről lehet még tudni valamit? Esetleg várhatóan mikorra lesz meg?
Ez engem is érdekelne, illetve akkor új mangasorozat várható valamikor?^^ Ha jól emlékszem ilyesmiről is volt szó.
beküldve: 2014-03-01 23:03:20
(#1074) Nemrégiben olvastam, hogy készül az új MangaFan oldal. Erről lehet még tudni valamit? Esetleg várhatóan mikorra lesz meg?
beküldve: 2013-07-25 14:24:29
(#1073) Először is elnézést, de kevesen vagyunk és nincs kapacitásunk minden levélre válaszolni. A legtöbb esetben, még válasz sem volt.
Itt most bepótoljuk:
Anno, a jogokat a teljes sorozatokra vettük meg. Ez azt jelenti, hogy M-on csak a Mangafan adhatja ki és a teljes sorozatra szól. Valóban, volt a szerződéseknek egy újratárgyalása, de ez a garantáltan eldott példányokról szólt. Ez a szerződésmódosítás japán módra elhúzódott, de augusztustól újra él. Az őszi conra minden sorozatból lesz új kötet.
A webboltba elóvételben felkínált könyveket, nyugodtan rendeljétek meg (korlátolt mennyiség, de még van készleten).
Az új kiadványaink (Darker than Black, Shiranime) nem lesznek kaphatóak a webboltba. A jogtulajdonos csak a könyvesboltokban való értékesítést engedélyezte. Eddig próbálkoztunk meggyőzni, de hajthatatlan.
Itt most bepótoljuk:
Anno, a jogokat a teljes sorozatokra vettük meg. Ez azt jelenti, hogy M-on csak a Mangafan adhatja ki és a teljes sorozatra szól. Valóban, volt a szerződéseknek egy újratárgyalása, de ez a garantáltan eldott példányokról szólt. Ez a szerződésmódosítás japán módra elhúzódott, de augusztustól újra él. Az őszi conra minden sorozatból lesz új kötet.
A webboltba elóvételben felkínált könyveket, nyugodtan rendeljétek meg (korlátolt mennyiség, de még van készleten).
Az új kiadványaink (Darker than Black, Shiranime) nem lesznek kaphatóak a webboltba. A jogtulajdonos csak a könyvesboltokban való értékesítést engedélyezte. Eddig próbálkoztunk meggyőzni, de hajthatatlan.
beküldve: 2013-01-06 23:04:28
(#1072) Sziasztok!
(Bár ez nem teljesen ide tartozik, de részben azért talán igen.)
Nem rég előfizettem a Mondo-ra és elméletben februártól kapni is fogom a számokat. A kérdésem az lenne, hogy az előfizetéshez járó ajándék mangát majd azzal együtt kapom meg? vagy ha máskor, akkor mikor?
(Bár ez nem teljesen ide tartozik, de részben azért talán igen.)
Nem rég előfizettem a Mondo-ra és elméletben februártól kapni is fogom a számokat. A kérdésem az lenne, hogy az előfizetéshez járó ajándék mangát majd azzal együtt kapom meg? vagy ha máskor, akkor mikor?
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:13:57
Szerintem a kiadónak van sokkal jobb dolga is annál, mint hogy minden egyes manga rajongó egyedi igényeit kielégítsék. Amúgy még így sem adtak ki még mindent, amit eddig beterveztek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-11-08 20:49:40
(#1069) Hello!!
Nemtudnátok tenni valamit annak az érdekébe,hogy a Black butler című manga képregénybe is megjelenjen!!??
válaszotokat előre is köszönöm!!
[Link]
Nemtudnátok tenni valamit annak az érdekébe,hogy a Black butler című manga képregénybe is megjelenjen!!??
válaszotokat előre is köszönöm!!
[Link]
Nem akarom összehasonlítani a két kiadót, de a Delta Vision is nagyon sok mindent ígért.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Valószínűleg kiadják,hisz írták is,de sosem tudni, a Rurouni Kenshint is már mióta nem folytatták.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:16:19
beküldve: 2012-10-31 12:46:51
(#1066)
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:14:48
HA kiadják egyáltalán valaha.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:15:51
beküldve: 2012-10-30 18:04:18
(#1063) Sziasztok! A Darker than BLACK mangából a 2 kötetest fogjátok kiadni vagy a Darker than Black - Shikkoku no Hanát? A válaszotokat előre is köszönöm. :)