Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2012-07-07 14:20:09
(#1062) beküldve: 2012-07-04 09:01:30
(#1059) Érdeklődnék, hogy van e esély a Code Geass manga (esetleg a novelláskötetek) fordítására, kiadására? Ha nem is most (ebben a gazdasági helyzetben), de a közeljövőben.
Szerk: Dokk 2012-07-04 09:05:09
hát biztos van...de amúgy mért olyan érdekes h épp milyen rangod van? most a rangokért szólsz hozzá egy-egy témához? nem kötekedésből mondom, csak szerintem ha kommentelgetsz úgyis előbb utóbb rangot lépsz....de semmivel se lesz jobb/rosszabb ha más a rangod...( amúgy igen, a hozzászólások számától függ)
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2012-05-08 12:26:36
Hmmm... jogos. De nincs valami táblázat, hogy mennyi hsz után lép valaki rangot?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:13:38
A rang szerintem a hozzászólások számától függ nem attól hogy mióra regisztráltál :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:13:23
beküldve: 2012-05-07 13:55:59
(#1055) Kedves Mangafan.
Nem tudom, ismeritek-e a Fist Of The North Star mangát, de szerintem érdemes lenne magyarosítani.
Illetve egy másik kérdés, hogy hogyan működik ez a "rang" rendszer? Mert szemmel láthatóan nem nagyon lépek rangot, pedig már 1 éve legalább, hogy itt vagyok...
Nem tudom, ismeritek-e a Fist Of The North Star mangát, de szerintem érdemes lenne magyarosítani.
Illetve egy másik kérdés, hogy hogyan működik ez a "rang" rendszer? Mert szemmel láthatóan nem nagyon lépek rangot, pedig már 1 éve legalább, hogy itt vagyok...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-04-21 20:28:13
(#1054) Travis kérdéseire a válaszok engem is érdekelnének.
Az új conos megjelenések mikor lesznek feltéve?
A régiekhez mikor lesznek képek is kirakva?
Elszomorít, hogy a honlap nincs rendesen megcsinálva, és az eseményeket sem teszitek már ki, mint régen. A cikkeknél az utolsó a 2009-es őszi MondoCon, azóta pedig már sok conon túl vagyunk. Jó lett volna hallani rólatok valamit a conok után.
És a szép hírlevelet is nagyon hiányolom. :(
Persze megértem, elfoglaltak vagytok, de legalább a manga részleget szépen meg kellene csinálni. Egy csomó mangának normális képe sincsen és a leírás is hiányzik némelyiknél.
Aminek nagyon örülök, hogy a főoldal legalább havonta frissül az új Mondoval! Nagyon imádtam régen azokat a képeket, amiket az új megjelenések egyszerre voltak rajt. Jó lenne még olyanokat látni!
Az új conos megjelenések mikor lesznek feltéve?
A régiekhez mikor lesznek képek is kirakva?
Elszomorít, hogy a honlap nincs rendesen megcsinálva, és az eseményeket sem teszitek már ki, mint régen. A cikkeknél az utolsó a 2009-es őszi MondoCon, azóta pedig már sok conon túl vagyunk. Jó lett volna hallani rólatok valamit a conok után.
És a szép hírlevelet is nagyon hiányolom. :(
Persze megértem, elfoglaltak vagytok, de legalább a manga részleget szépen meg kellene csinálni. Egy csomó mangának normális képe sincsen és a leírás is hiányzik némelyiknél.
Aminek nagyon örülök, hogy a főoldal legalább havonta frissül az új Mondoval! Nagyon imádtam régen azokat a képeket, amiket az új megjelenések egyszerre voltak rajt. Jó lenne még olyanokat látni!
beküldve: 2012-04-21 13:46:11
(#1053) sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy a mondoconon vett (nana 1) képregényemmel mit kezdjek mert hibás, kétszer van benne egy fél fejezet és egy fél hiányzikis mi a teendő?
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
beküldve: 2012-04-20 21:18:57
(#1052) Nagyon érdekelne a kiadó jelenlegi helyzete, és a jövőbeni tervei. Az legalábbis mindenképp, hogy mi lesz a 2010-ben bejelentett mangákkal (az 1 kötetes CLAMP művel, a Shirahime-Syo-val, illetve a Darker Than Black-kel), mi lesz az évek óta szüneteltető DVD kiadás(okkal), illetve, hogy lesz-e még valaha Bejelentés-visszaszámláló (ez úgy kapcsolódik is az elsőhöz).
Azt tudom (ahogy mindenki), hogy nemcsak a piac, de az ország is gyenge lábakon áll hosszú idők óta, és ti is az életbenmaradásért kűzdötök, hogy ne lépjetek olyanok sorába, mint a Mangattack, vagy akár a Delta Vision.
Csak jó lenne végre egy kis felvilágosítást kapni arról, hogy kedvenc kiadónk helyzete pontosan hogy is áll azon a pár centi széles pilléren.
(persze lehet volt valami beszélgetés/szónoklat a Mondocon-on erről, de én nem voltam kinnt)
Üdv.:
Travis
Azt tudom (ahogy mindenki), hogy nemcsak a piac, de az ország is gyenge lábakon áll hosszú idők óta, és ti is az életbenmaradásért kűzdötök, hogy ne lépjetek olyanok sorába, mint a Mangattack, vagy akár a Delta Vision.
Csak jó lenne végre egy kis felvilágosítást kapni arról, hogy kedvenc kiadónk helyzete pontosan hogy is áll azon a pár centi széles pilléren.
(persze lehet volt valami beszélgetés/szónoklat a Mondocon-on erről, de én nem voltam kinnt)
Üdv.:
Travis
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2012-04-14 22:25:04
(#1051) Már én is írtam ezzel kapcsolatban a mangafannak, csak én a 'Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?' fórumtémához. Szerintem ne várj választ, a mangafan már nem nem törődik az oldallal, a privát levelemre se válaszoltak és amint látod, a frissen a nyomdából részt is már elég rég frissítették...
beküldve: 2012-04-14 20:08:25
(#1050) Nekem egy amolyan szürreális kérdésem lenne: Miért nem csináltok egy szavazó sávot, vagy írtok ki szavazást, ahol megadtok néhány manga címet és mi választani tudnánk melyiket szeretnénk ha kiadnátok és amire a legtöbb szavazat megy esetlek megpróbálhatnátok kiadni. Na jó ez csak egy ilyen kis szerencsétlen ötlete mint én de lehet sokan örülnénk neki
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-14 19:28:08
(#1049) A The Dawn-al az a baj, hogy tudtommal Hirano továbbra sem fejezte be. Félbemaradt a történet sajnos.
De tényleg frankó lenne ha kiadnák!
De tényleg frankó lenne ha kiadnák!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-04-14 18:45:26
(#1048) Sziasztok az érdekelne, hogy tervezitek-e a plusz kötetek megjelentetését? Gondolok itt a Death Note 13. kötetére illetve a Hellsing The Dawn című kötetre Illetve várható-e a Darker Than Black illetve a "Hóhercegnős" manga idén vagy az már elvetett ötlet? Előre is köszi a választ
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2012-04-12 16:25:00
(#1047) Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a MondoContól számítva körülbelül mikorra várható, hogy boltba kerülnek az új mangák?
Előre is köszi http://mangafan.hu/var/images/em otions/14.png
Érdeklődni szeretnék, hogy a MondoContól számítva körülbelül mikorra várható, hogy boltba kerülnek az új mangák?
Előre is köszi http://mangafan.hu/var/images/em otions/14.png
Az általam 2 bejegyzéssel lentebb írottak érvényesek mindennemű új megjelenésre.