Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2012-01-25 12:18:49
(#1045) Azt szeretném tudni h esetleg a namida usagit, rozen maident,kimi ni todokét, vagy valami hasonlót nem adtok e ki ?
Én biztosan megvenném meg sokan mások is
Én biztosan megvenném meg sokan mások is
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-24 19:27:05
(#1043) Én azt szeretném megtudakolni, hogy hány kötete lesz a Chrno Crusade mangának mert nem találtam erről választ sehol.
"Engem még soha nem sebeztek meg,soha nem fájt semmim, de néha úgy érzem,hogy itt belül valami szörnyen fáj"
[QUOTE]Sziasztok!
Kissé megkésve...
Usagi-chan: sikerült rendezni a problémádat. Írd meg a címed és küldöm a hiányzó mangát.
A díszdobozzal, újabb megjelenésekkel kapcsolatban jelzem, hogy ebben a megváltozott gazdasági helyzetben a túlélés a cél.
Kissé megkésve...
Usagi-chan: sikerült rendezni a problémádat. Írd meg a címed és küldöm a hiányzó mangát.
A díszdobozzal, újabb megjelenésekkel kapcsolatban jelzem, hogy ebben a megváltozott gazdasági helyzetben a túlélés a cél.
beküldve: 2011-12-20 17:15:16
(#1041)
Szerk: fdzseny 2011-12-20 17:15:50
beküldve: 2011-10-14 07:39:31
(#1040) Sziasztok
az érdekelne, hogy vasárnap kinn vagytok e a képregénybörzén? Ha igen él e ott is a felzárkózási akció? (Naruto 1-3 érdekelne )
az érdekelne, hogy vasárnap kinn vagytok e a képregénybörzén? Ha igen él e ott is a felzárkózási akció? (Naruto 1-3 érdekelne )
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-10-09 20:11:22
(#1039) Sziasztok!
Istenem hogy jártam.. voltam conon és be is támadtalak titeket a pultnál, alaposan fel is vásároltam mindenből a lemaradásaimat, és csak itthon néztem meg őket...
A Nana 4-5-6 kötetét egybe vettem meg 3-at fizet 1-et ajándékba vihet akció keretein belül, és a Nana 7. kötetét kértem.. most itthon átnézve vettem észre, hogy 2 db 4. kötetet kaptam. T_T Van rá mód, hogy cserélni lehetne?
Istenem hogy jártam.. voltam conon és be is támadtalak titeket a pultnál, alaposan fel is vásároltam mindenből a lemaradásaimat, és csak itthon néztem meg őket...
A Nana 4-5-6 kötetét egybe vettem meg 3-at fizet 1-et ajándékba vihet akció keretein belül, és a Nana 7. kötetét kértem.. most itthon átnézve vettem észre, hogy 2 db 4. kötetet kaptam. T_T Van rá mód, hogy cserélni lehetne?
beküldve: 2011-09-09 22:03:18
(#1038) sziasztok! végül is mi lett az Árnybíró díszdobozal? most akkor lesz vagy sem? még télen a leszet mondták, de nagyon úgyfest h nem lesz..akkor most mi a helyzet? meddig kell várni még?
Mangák és anime DVDk eladók!! :)
beküldve: 2011-08-04 00:24:55
(#1036) A Bleach mangát kifogjátok adni? Nagyon jó lenne.
A Darker Than Black mikor lesz kiadva?
A Darker Than Black mikor lesz kiadva?
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-09-12 23:00:57
beküldve: 2011-07-26 21:35:26
(#1035) Mi a feladata a sorozatszerkesztőnek és pontosan milyen feladatot takar az adaptáció?
beküldve: 2011-06-24 00:17:30
(#1034) Én mondjuk a Darker than black-re vártam, aztán belenéztem neten, és elég nagy csalódás volt.
Eléggé shoujo manga stílusú a rajzolása.
Lehet hogy meg se veszem majd :/
Eléggé shoujo manga stílusú a rajzolása.
Lehet hogy meg se veszem majd :/
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nyáron szerintem mindkettő esélyes.
Már igazán megszokhattátok volna, hogy rendezvényekre jelennek meg a legújabb kötetek.
Már igazán megszokhattátok volna, hogy rendezvényekre jelennek meg a legújabb kötetek.
Igen, ez jo kerdes, mert nagyon sokan varjak, es eddig meg nem kaptunk valaszt...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:49:38
beküldve: 2011-06-23 08:32:53
(#1031) Azt üzeni, hogy semmi gond, megesnek az ilyenek, hálásak a kiadónak az eddigi munkátokat! :)
A gond az egészben, hogy Szlovákiában lakik, és úgy tudom, hogy külföldre nem szállítanak. Én minden nap találkozok vele, esetleg lehet azt, hogy átvenném helyette?
Előre is köszönöm a választ!
A gond az egészben, hogy Szlovákiában lakik, és úgy tudom, hogy külföldre nem szállítanak. Én minden nap találkozok vele, esetleg lehet azt, hogy átvenném helyette?
Előre is köszönöm a választ!