Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2011-01-06 15:47:33
(#1012) Öhm... Valszeg ez hülye kérdés
, de meg tudja valaki mondani, hogy lehet itt nevet változtatni? Megköszönném.
, de meg tudja valaki mondani, hogy lehet itt nevet változtatni? Megköszönném."A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Szerintem tavasszal várható. Amúgy én is úgy hallottam hogy azért nem lesz manga díszdoboz, mert költséges lenne az előállítás és nem térülne meg.
Engem az érdekelne, hogy online rendelés esetén mennyi a postaköltség?
Hát 500ft...ha 2 cuccot kérsz akkor semmi
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2011-01-05 17:56:49
(#1009) Death note 10. kötet mikor jelenik meg ? már nagyon várom...
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2010-12-27 17:22:24
(#1008)
Szerk: LazaRé 2010-12-27 17:24:34
beküldve: 2010-12-27 17:12:40
(#1007) Azt szeretném tudni, nagyjából mikor fog megjelenni a webboltban a Vampire Knight következő kötete???
(Nagyjából mikor lehet előrendelni?)
(Nagyjából mikor lehet előrendelni?)
beküldve: 2010-12-27 15:55:24
(#1006) Engem az érdekelne, hogy online rendelés esetén mennyi a postaköltség?
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2010-12-27 15:40:37
(#1005) Az lenne a kérdésem, hogy ugyebár nem voltuk AK-n díszdobozos kiadások. Azt az infót kaptam később, hogy nem is lesznek, mivel túl drágáák lettek volna, úgy meg már nem lett volna értelme kiadni őket, tehát a díszdobozos dolog egy az egybe sztornó. Igaz vagy hamis? :O
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Lehetni lehet, de írj egy e-mail-t a kiadónak (itt), mert külföldre máshogy működik a rendszer!
köszönöm szépen
beküldve: 2010-12-24 21:15:35
(#1003) Hello ha már megrendeltem vamit a webshop ból és meggondoltam magam hogy mégse rendelném azt vissza lehet valahogyan vonni? fontos lenne előre is köszi 

beküldve: 2010-12-23 14:36:49
(#1002) http://mangafan.hu/webbolt/fancu ccok/bleach/40
Erről tudtok mutatni nagyobb képet? Sűrgős lenne, mert még ma meg szeretném rendelni :$
Erről tudtok mutatni nagyobb képet? Sűrgős lenne, mert még ma meg szeretném rendelni :$
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Lehetni lehet, de írj egy e-mail-t a kiadónak (itt), mert külföldre máshogy működik a rendszer!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-12-23 10:23:31
(#1000) beküldve: 2010-12-22 00:58:32
(#999) Sziasztok. Én úgy tudom , hogy fenn vagytok a Face book-on is. Az lenne a kérdésem, hogy milyen néven lehet megtalálni titeket. Előre is köszi a válasz.( Bármi is lesz az.). Csááóóó...
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
beküldve: 2010-12-20 19:52:46
(#997) Üdv!
Én aziránt érdeklődnék, hogy jövő éven is lesznek új bejelentések.... Mert ugyebár jövőre több sorozat is befejezőthet ha minden igaz és a helyükre lesznek-e újak, vagy inkább nem vesznek fel újakat hanem a megmaradt sorozatokat viszik tovább egyenlőre?
Ha kevesebb sorozatot visznek, akkor esetleg gyorsabban is haladnak velük, vagy csak úgy is rendezvényekre hoznak ki újabb köteteket?
Jah és lenne még egy kérdésem... a Naruto-ból az éven csak 2kötet jelent meg, ennek van esetleg valami oka... talán kevés rá a vevő?
Én aziránt érdeklődnék, hogy jövő éven is lesznek új bejelentések.... Mert ugyebár jövőre több sorozat is befejezőthet ha minden igaz és a helyükre lesznek-e újak, vagy inkább nem vesznek fel újakat hanem a megmaradt sorozatokat viszik tovább egyenlőre?
Ha kevesebb sorozatot visznek, akkor esetleg gyorsabban is haladnak velük, vagy csak úgy is rendezvényekre hoznak ki újabb köteteket?
Jah és lenne még egy kérdésem... a Naruto-ból az éven csak 2kötet jelent meg, ennek van esetleg valami oka... talán kevés rá a vevő?

Szerk: Szlobodnik Márk 2010-12-20 19:57:03