Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2010-10-27 19:41:19
(#968) Na, végre megjöttek. Már megint helyhiány...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-27 16:12:46
(#967) én okt 15-én rendeltem, s okt 18-án meg is jött....
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2010-10-26 21:52:38
(#966) Én úgy 2hete rendeltem szintén, és a rendeléstől számított 2. nap már megkaptam^^
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-26 21:52:53
beküldve: 2010-10-26 21:15:19
(#965) Én előző héten kedden rendeltem meg és ma kaptam meg. Tehát nekem is egy hét múlva hozták meg. Régen tényleg csak 2 nap volt. De a lényeg , hogy megvannak
Én is kb. 3 héttel ezelött rendeltem csütörtökön és rá egy hétre kaptam meg. Pedig régebben 2-3 nap alatt kihozták.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:16:02
beküldve: 2010-10-26 17:39:04
(#963) Múlt héten, csütörtökön délelőtt rendeltem mangákat. Még nem jöttek meg. Mért nem?
Vagy ennyire lelassult volna a webbolt, amióta utoljára rendeltem..?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Conos zenekvízen? Nem véletlenül nyári conon? mert ha igen, nos az egy érdekes történet....
Nem, nem, a mostani mondoconon volt :)
Nálam nem az, hanem ez az első: [Link]
Nálam is de nem kell nagyon keresni, csak gondoltam nem muszáj magyaráznom. Jobb oldalon plakát, és az alatt 2 link is vezet a 2010-es oldalára, más szinte nincs is rajta.
Szerk: waterhorse 2010-10-23 12:58:38
Conos zenekvízen? Nem véletlenül nyári conon? mert ha igen, nos az egy érdekes történet....
Halkan megjegyzem hogy most én is direktbe rákerestem hogy "hungarocomix" és "hungarocomix 2010" de egyikre sem találta meg az oldalt, csak knetes topicot.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-23 09:06:33
(#956) Körülbelül egy hete küldtem e-mailt a "Kapcsolat" menüponton keresztül a zenekvízen nyert mangámmal kapcsolatban. Még nem kaptam választ. Várjam még, vagy már elküldték, csak véletlenül rossz címet adtam meg (nem valószínű, de ki tudja...) vagy esetleg nem kaptam meg, mert mostanában van olyan, hogy nem kapok meg leveleket... :S
beküldve: 2010-10-23 01:12:18
(#955) Hali...Csak szeretném megkérdezni, hogy novemberben leadjátok az Sky crawlers-t?? Mert én úgy hallottam...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Amúgy fél órát kerestem ezt a hülye oldalt, mert a google magát a képregény.netet hajlandó csak megtalálni. Legalábbis nálam.
Beírod, hogy hungarocomix és az első találat
De (#941)(#945)(#946)-os postokba is bekerült már a link, csak én se vettem észre.
beküldve: 2010-10-22 18:20:19
(#953) Hungarocomix oldalán kíírtak pár Mangafan-os címet:
# Árnybíró különkiadás (”Gaiden”, önálló történetek)
# Hellsing #10
# Nana #7
# Naruto #12
# Árnybíró különkiadás (”Gaiden”, önálló történetek)
# Hellsing #10
# Nana #7
# Naruto #12
Már a Vampire Knight #1 is ki van írva.
Amúgy fél órát kerestem ezt a hülye oldalt, mert a google magát a képregény.netet hajlandó csak megtalálni. Legalábbis nálam.
[Link]
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.