Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Mondjuk több kötet nincs is belőle :P (Mármint az Élni-ből:P)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Élni, Kenshin vol.1 mangák kifogytak és nem tervezünk újranyomást. A boltokban még van egy pár darab (legalábbis papíron).
Az Élnit megértem, de a Kenshin miért nem kap újranyomást? Ha elfogyott, akkor annyira nem lehet veszteséges.
Ja én például megvenném az élni vol 1-et.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Többen is érdeklődtek, úgy bizony.
Személyesen Salgótarjánban(Nógrád megye)
Ez esetben részemről tárgytalan a dolog.
beküldve: 2010-10-11 16:38:49
(#931) Többen is érdeklődtek, úgy bizony.
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Mangafan: Köszönöm a választ.
Többiek: Nekem VAN eladó Dn díszdoboz, csak megjegyzem.
S mennyiért árulod? Személyesen hol lehetne átvenni?
beküldve: 2010-10-11 15:57:51
(#929) Mangafan: Köszönöm a választ.
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-10-11 15:03:12
(#928) beküldve: 2010-10-11 13:34:23
(#927) Én két hete voltam az Alexandrában és mikor megláttam a Kenshint, az első kötetet egyből meg is vettem. De tényleg nem sok helyen lehet már beszerezni.
Sajna a Death Note 1. díszdobozról meg már végleg lemaradtam.
Sajna a Death Note 1. díszdobozról meg már végleg lemaradtam.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
A boltokban még van egy pár darab (legalábbis papíron).
Na, az jó lenne, mert pont most néztem ki magamnak a Kensin sorozatot.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-11 09:44:27
(#925) Andicilin: különböző kombinációval, többen nyertek. Pontos számot nem tudok (az érdekeltek majd jelentkeznek).
Shinta: Élni, Kenshin vol.1 mangák kifogytak és nem tervezünk újranyomást. A boltokban még van egy pár darab (legalábbis papíron).
Mufta: az FMA DVD háromhavonta jelenik meg a Mondo mellékleteként, majd azt követően a webboltban is.
Kitycat: a Nana 7 megjelenik az AnimeKarácsonyra
Sasuke: DN 1 díszdoboz mindenhol kifogyott és nem lesz utánpótlás.
Shinta: Élni, Kenshin vol.1 mangák kifogytak és nem tervezünk újranyomást. A boltokban még van egy pár darab (legalábbis papíron).
Mufta: az FMA DVD háromhavonta jelenik meg a Mondo mellékleteként, majd azt követően a webboltban is.
Kitycat: a Nana 7 megjelenik az AnimeKarácsonyra
Sasuke: DN 1 díszdoboz mindenhol kifogyott és nem lesz utánpótlás.
beküldve: 2010-10-10 22:46:50
(#923) Azt eláruljátok, hogy hányan nyertek a Bejelentés-tippjátékon?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-10 16:31:27
(#922) Sziasztok, Én azt szeretném kérdezni, miért nem lehet már ÉLNI mangát rendelni?
(Továbbá RuroKenből sem lehet az elsőt, de azmár megvan)
(Továbbá RuroKenből sem lehet az elsőt, de azmár megvan)
Nanával mi van? Idén még várható esetleg 1 kötet belőle animekarin? Vagy gyászosabb idők várnak rá?
Heh, tényleg, a NANÁból még csak 1 kötet jött ki idén, aminek konkrétan még a tavaly decemberben kellett volna kijönnie. ^^ Úgylátszik most ez a manga jutott a Kensin-szindrómába. De szerintem abban biztos lehetsz, hogy a 7. kötet kijön az AnimeKarácsonyra.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-10-09 10:43:01
beküldve: 2010-10-09 08:18:07
(#920) én azt szeretném megkérdezni hogy a Fullmetal Alchemistnek várható még a dvd folytatása? mert azzal sajna eléggé leáltatok...
érdemes várnom a folytatásra?
érdemes várnom a folytatásra?
Szerk: Muffta 2010-10-09 08:33:53