Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
az új címek 1. kötetei Karácsonyra.
Csaba a tippelgetős topicban már kifejtette hogy igyekeznek kihozni mindegyikből az 1. kötetet, de nem ígérték hogy ki fog jönni!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nem kell megerősítés, mert biztos lehetsz benne, hogy ez a 4 MangaFan kötet fog kijönni + a az új címek 1. kötetei Karácsonyra.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-22 16:11:41
(#950) Hungarocomix oldalán kíírtak pár Mangafan-os címet:
# Árnybíró különkiadás (”Gaiden”, önálló történetek)
# Hellsing #10
# Nana #7
# Naruto #12
Mennyire helytállóak azt nem tudom, korábban Vampire Hunter D #4 is ki volt írva, de az illetékes kiadó levetette, mert téves volt az infó.
Szóval egy megerősítést jó lenne a Mangafantól.
# Árnybíró különkiadás (”Gaiden”, önálló történetek)
# Hellsing #10
# Nana #7
# Naruto #12
Mennyire helytállóak azt nem tudom, korábban Vampire Hunter D #4 is ki volt írva, de az illetékes kiadó levetette, mert téves volt az infó.
Szóval egy megerősítést jó lenne a Mangafantól.
Szerk: waterhorse 2010-10-22 16:12:44
Igen, igaz az információ. Ugyanúgy ahogy Moncodonon ez is külön pulton lesz (elvileg) és a jegy teljesen levásárolható lesz az ott található cuccok árából.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:17:26
beküldve: 2010-10-21 16:06:24
(#948) "A belépti díj 1000 Ft, mely 100%-ban levásárolható lesz a kijelölt standon." Ez....ez.... Igeeeeeeeeeeeen! (Reméljük igaz az infó)
beküldve: 2010-10-20 23:57:45
(#947) Köszi, köszi az infókat. Mindenkinek...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Vannak hungarocomix oldalán megjelenések, nem mangafan, de hátha valakit érdekel, programok meg mindenféle.
[Link]
Számomra az a meglepő hogy pont ők adnak infókat elsőként, pedig általában a mangás rendezvény infója szokott inkább naprakész lenni.
Elvileg úgy volt hogy a Hungarocomix, a HoldfényCon és a MondoCon honlapján ki lesznek írva a megjelenések, programok stb... Aztán hogy ez mikorra fog megvalósulni azt nem tudom.
Vannak hungarocomix oldalán megjelenések, nem mangafan, de hátha valakit érdekel, programok meg mindenféle.
[Link]
Gondolom a Mangafanos címek első körben úgyis a mondo oldalán fognak felbukkanni.
Azt nem értem, hogy a kiállítók listáján miért van feltüntetve a Chibi-hana és az AnimeStars. Valaki tud erre választ?
Szerk: waterhorse 2010-10-20 10:23:18
beküldve: 2010-10-20 09:57:27
(#944) Lesz Animekarácsony, csak átalakultan.
2010. december 18., a Millenáris – Jövő házában (Budapest 1024 Kis Rókus u. 16–20), a HodfényTeam bemutatja: Hungarocomix és Animekarácsony (kiállítás és vásár)
plakátok:
[Link]
[Link]
Elvileg úgy volt hogy a Hungarocomix, a HoldfényCon és a MondoCon honlapján ki lesznek írva a megjelenések, programok stb... Aztán hogy ez mikorra fog megvalósulni azt nem tudom.
2010. december 18., a Millenáris – Jövő házában (Budapest 1024 Kis Rókus u. 16–20), a HodfényTeam bemutatja: Hungarocomix és Animekarácsony (kiállítás és vásár)
plakátok:
[Link]
[Link]
Szerk: vadooc 2010-10-20 09:58:38
beküldve: 2010-10-20 00:07:01
(#942) Sziasztok. Én arra lennék kíváncsi, hogy NARUTO DVD-ben lessz-e úgy mint a Bleach?? Ha igen mikor?? Előre is köszi a választ... Ja és még annyi, hogy idén is lessz karácsonyi Mondocon???
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-10-20 00:19:15
Tényleg november 20-án jelenik meg a Nana 7? A Moonlight Meido oldalán ezért írták az aznapi rendezvényükhöz? Ezen kívül a HoldfényCon-Hungarocomix-AnimeK arácsonyra mi fog megjelenni?
Itt egy link ott leírják de szerintem még bővülni fog remélem:
[Link]
Szerk: Nanaho 2010-10-18 09:20:53
beküldve: 2010-10-17 21:42:57
(#940) Tényleg november 20-án jelenik meg a Nana 7? A Moonlight Meido oldalán ezért írták az aznapi rendezvényükhöz? Ezen kívül a HoldfényCon-Hungarocomix-AnimeK arácsonyra mi fog megjelenni?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Andicilin 2010-10-17 21:54:21
beküldve: 2010-10-11 22:33:54
(#939) Húha..
Akkor ezek szerint be kellene szerezni minél előbb a DN 2. díszdobozát, mi?
Csak az első van meg... Ezt azért szeretném a polcon tudni hmmm...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-11 21:38:10
(#938) Nekem szerencsére megvannak. Élni-t még új korában beszereztem, Kenshint pár hónapja rendeltem egy könyves webshopból.
Azért arra kíváncsi lennék mennyire volt kelendő. Darabszámot megtudhatunk, mennyi ment el? Vagy ha azt nem lehet követni, akkor mennyi jött ki címenként a nyomdából?
Azért arra kíváncsi lennék mennyire volt kelendő. Darabszámot megtudhatunk, mennyi ment el? Vagy ha azt nem lehet követni, akkor mennyi jött ki címenként a nyomdából?
Mondjuk több kötet nincs is belőle :P (Mármint az Élni-ből:P)
Igen tudom és pont ezért nem lenne nagy erőfeszítés Mangafannak hogy beadja után nyomtatásra.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛