Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Sokat kell-e még aludni a beigért visszaszámlálóig?
Hát, most jön a frankfurti könyvvásár, ott sok minden eldől
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-09-20 13:00:49
(#692) Valaki nem tudja meg mondani h naruto-ból van szerepjáték vagy nincsen mert neten már láttam vidit róla és érdekelne...
meg a Bleachból van manga ami meg jelent mert nem tudok róla és az is rohadt jó sorozat mert neten fent vanak de az még sem olyan mint ha itt lenének a polcoomon ugye értitek?=)
meg a Bleachból van manga ami meg jelent mert nem tudok róla és az is rohadt jó sorozat mert neten fent vanak de az még sem olyan mint ha itt lenének a polcoomon ugye értitek?=)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-09-20 13:07:20
Bejelentés-visszaszámláló.
A Mangafan korábbi új cím bejelentései előtt felraktak az oldalra egy visszaszámlálást, hogy mennyi idő múlva derül ki, melyik címet adják majd ki. És amíg ez megtörtént, lehetett tippelni.
A Mangafan korábbi új cím bejelentései előtt felraktak az oldalra egy visszaszámlálást, hogy mennyi idő múlva derül ki, melyik címet adják majd ki. És amíg ez megtörtént, lehetett tippelni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-20 09:46:05
(#689) beküldve: 2009-09-04 17:29:41
(#688) Lesz vlamien új manga??
Éss nemtudnátok ki adni a Bloody Kiss-t? *boci szemek*
meg jó manga még a B.O.D.Y! ^^
Éss nemtudnátok ki adni a Bloody Kiss-t? *boci szemek*
meg jó manga még a B.O.D.Y! ^^
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2009-08-29 14:19:47
(#687)
Szerk: kisame12 2009-08-29 14:20:17
Ja, tényleg nem fémből kéne, meg nem is műanyag (mármint nekem van egy rééégi Sailor Moon-os tolltartóm, az ilyen műanyag doboz, régen szerettem, ma már nem használnám XD). Szerintem valami textilből kéne, nem tudom pontosan ezeket az anyagokat, a lényeg, hogy olyan puha anyag. Remélem egyszer tényleg lesz. (igaz, hogy én már csak 2 évet járok fősulira, szóval ha később lesz, már nem hiszem, hogy nagy szükségem lenne rá )
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:16:15
beküldve: 2009-08-29 10:06:09
(#685) A tolltartó tényleg jó ötlet lenne, csak ne fémből, mert azt én spec. nem szeretem
beküldve: 2009-08-28 19:23:18
(#684) De jól jönne nekem is egy tolltartó...(FMA-s, amin rajta van Edward, Alphonse meg Envy de jöhet másmilyen is)
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
TOLLTARTÓKAT ÁRUSÍTANI???
Ja, az tényleg jó lenne! Úgyis vennem kéne egy újat, mert a tavalyit már szétnyűttem. Bár gondolom, mire kezdődik a suli (szept. 14 ), addig nem lesz, szóval kénytelen leszek másmilyet venni. XD
Szerk: Szederinda 2009-08-28 19:15:53
beküldve: 2009-08-28 18:34:18
(#682) Szijjasztok!Esetleg nem tudnátok TOLLTARTÓKAT ÁRUSÍTANI???
*Felesleges szmájlik törölve. A moderátor*
Vyca(KáVé)
Szerk: Moderátor 2009-09-20 13:08:41
beküldve: 2009-08-28 16:05:50
(#681) tudtok adni arról bármi infót, hogy tervezitek e még egyáltalán kiadni a narutót dvd-n?
beküldve: 2009-08-28 08:43:38
(#680) Nekem most jutott az eszembe megkérdezni, hogy a dvd-k ide mikor kerülnek fel? (Death Note, Bleach) Merthogy szerintem nem csak nekem pihen a 2. dvd a szekrényen... Ss itt csak az 1. van fent...