Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
Tehát (sajnos ) nem lehet olyat csinálni, h veszel 3db Mondo-t és kérsz ajándékba egy Bleach boxot
Ó, a retekbe! Pedig én pont erre utaztam volna.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-05-15 22:12:42
(#602) Nekem egy elméleti jellegű kérdésem lenne. Most láttam, hogy a webboltban vannak figurák is. Akkor... akkor... ez azt jelenti, hogy fogtátok a jogokat, és legyártottátok itthon a figurákat? Csak azért, mert a fancuccok bevezetésének idején arról volt szó, hogy ugye mindenképp itthon gyártott termékeket akartok forgalmazni, és ez póló-bögre-kulcstartó esetében még oké is, de figura? Csak olyan hihetetlen lenne. :)
Mondjuk biztos is, hogy valamiről alaposan lemaradtam, nem vagyok egy rendszeres fórumozó, és csak néhány topicot olvasgatok...
beküldve: 2009-05-15 20:10:10
(#601) Én csak azt kérdezném a Tisztelt Kiadótól ( ) Hogy -bár hihetetlenül megtisztelő- de miért az én nickem írták alister cimborám hsz-éhez? Ami ugyan nagyjából a közös egyeztetés alapján született, és az össze konkrétum (helyszín és start-time) velem kapcsolatosan jelenik meg
A kérdés persze költői, nyilván 100 dologra jobban koncentráltok ilyenkor, pár órával con előtt, ez a hsz inkább csak egyfajta meaculpa tőlem, a Drága Alister felé, merthát mégiscsak Ő lett itt elhanyagolva, az én "javamra"
Azért a nevem a hírlevélbe fícsör
no pussy, just the dicks
Hm, még sosem vásároltam 3+1 akcióban, de akkor ha jól értem úgy is lehet, hogy két manga és egy Mondó, amihez pedig valamit kérek ajándékba?
Választasz valamit, és a MONDO lesz az ajándék ebben az esetben, mivel az a legolcsóbb
Másik példa: Ha veszel 3 Nana kötetet pl. és 1 Árnybírót, akkor az Árnybíró lesz az ajándék, az a legolcsóbb.
Ha veszel 4 Nana kötetet akkor értelem szerűen az egyik van ingyen.
Tehát (sajnos ) nem lehet olyat csinálni, h veszel 3db Mondo-t és kérsz ajándékba egy Bleach boxot
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-15 18:55:34
beküldve: 2009-05-15 18:43:16
(#599) Hm, még sosem vásároltam 3+1 akcióban, de akkor ha jól értem úgy is lehet, hogy két manga és egy Mondó, amihez pedig valamit kérek ajándékba?
beküldve: 2009-05-15 18:30:12
(#598) Azt szeretném kérdezni, hogy van ugye ez a 3+1 akció. Na most, én hat mangát fogok venni Con-on, akkor plusz 2 valamit választhatok még hozzá ingyen?
Tehát 3+1 akció érvényes úgy is, hogy 6+2?
Tehát 3+1 akció érvényes úgy is, hogy 6+2?
beküldve: 2009-05-14 16:12:35
(#597) Nem tervezitek a Paradise Kiss behozatalát magyarországra?vagy Bleach, Shugo Chara, DearS,Rozen Maiden,Cowboy Bebop,Azumanga Daioh,Jiggokou Shoujo,Detective Conan, FMA,FMP vagy az FMP?Fumoffu! nevű mangák behozatalát???LÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCCCCC CCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII III!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-05-14 11:59:06
(#596) Az Exitben és a Pesti Estben is olvastam, hogy a Death Note - Az utolsó név c. filmmel kapcsolatban lesz egy nyereményjáték a Corvin Moziban. A felhívásból ennyit lehet megtudni. Mik a részletek?
3at fizetsz 4et vihetsz akcio ugye conon is érvényes?
Igen, az akcióval minden rendezvényen lehet élni.
Más: a CC megjelenik a Conra. Hamarosan kimegy a hírlevél is az újdonságokkal.
beküldve: 2009-05-13 19:28:59
(#593) beküldve: 2009-05-13 19:02:58
(#592) igazából nem zavar, kérdésre kaptam választ, hogy hogy az mindegy, jelentéktelen névtelen ember vagyok itt, és számomra is az mindenki, ez nem a valóság. köszi a választ, páá
azért a webbolt meg egy kis stand a conon nem ugyanaz. nem kell ellenségesnek lenni
Most hadd ne menjek bele alapvető szövegértési problémákba...
azért a webbolt meg egy kis stand a conon nem ugyanaz. nem kell ellenségesnek lenni
-
hal¨¨oo
kérdés: 3at fizetsz 4et vihetsz akcio ugye conon is érvényes?
kérdés: 3at fizetsz 4et vihetsz akcio ugye conon is érvényes?
Ki van írva, hogy állandó. Szerinted?
beküldve: 2009-05-13 17:47:31
(#588)