Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Kérdések a Mangafanhoz
beküldve: 2009-05-12 18:00:41
(#587) Nekem a kérdésem az lenne, hogy a "Spoiler" az micsoda, vagy mire jó vagy szóval hogy minek??
tömören: egy film/anime/manga/könyv...etc. előzményeinek ,izgalmasabb részleteinek kifecsegése olyanok elött akik még nem látták/nem olvasták azt a részt.
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
beküldve: 2009-05-11 19:22:50
(#585) Egy kérdést tennék fel a MANGAFAN részére, utólag is elnézést ha nem ez lenne a megfelelő hely avagy már "megvitatásra" került a téma.
Mit gondoltok a doujinshikról?
Persze tisztába nvagyok vele h. a dj még Japánban is illegálisnak számít ,s mégis megtürik őket a kiadók (egy részt mert nem szeretnének több ~1000 peres ügyet folytatni a doujinshikákkal , másrészt mivel látják a "reklám/népszerűsítési " [?] lehetőséget ).
Az utobbi évekhez képest "sok" cikket lehetett olvasni a dj-ről s azok jogi helyzetéről, ugyanakkor egyetleg magyar kiadó (értem ezt mind mangás, mind animes részen) nem nyílatkozott ezek terén. Esetlegesen a ti fanart politikátok volt az egyedüli ami egy kis információval szolgál,de az is inkább rajz és nem "képregény" színten.
Tehát összegezve a leírtakat, mit gondoltok a magyar "kiadású" doujinshikről (pár példányszám keretéig) ?
Mit gondoltok a doujinshikról?
Persze tisztába nvagyok vele h. a dj még Japánban is illegálisnak számít ,s mégis megtürik őket a kiadók (egy részt mert nem szeretnének több ~1000 peres ügyet folytatni a doujinshikákkal , másrészt mivel látják a "reklám/népszerűsítési " [?] lehetőséget ).
Az utobbi évekhez képest "sok" cikket lehetett olvasni a dj-ről s azok jogi helyzetéről, ugyanakkor egyetleg magyar kiadó (értem ezt mind mangás, mind animes részen) nem nyílatkozott ezek terén. Esetlegesen a ti fanart politikátok volt az egyedüli ami egy kis információval szolgál,de az is inkább rajz és nem "képregény" színten.
Tehát összegezve a leírtakat, mit gondoltok a magyar "kiadású" doujinshikről (pár példányszám keretéig) ?
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
beküldve: 2009-05-11 13:30:47
(#584) Milyen új megjelenésekre lehet majd számítani a Conon?
Ha nem sokra nem baj, de jó előre tudni.
Ha nem sokra nem baj, de jó előre tudni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nekem a kérdésem az lenne, hogy a "Spoiler" az micsoda, vagy mire jó vagy szóval hogy minek??
by Wikipedia:
"A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó olyan információ, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú információk (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók."
A forumokon rendszerint van ilyen "spoiler gomb" mely alá el tudod rejteni az olyan infókat amiket te már tudsz, de más nem biztos, h tudni akar, ha az adott topicban olvasgat...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-06 17:01:48
(#582) Nekem a kérdésem az lenne, hogy a "Spoiler" az micsoda, vagy mire jó vagy szóval hogy minek??
beküldve: 2009-05-06 12:18:10
(#581) Helló mindenki!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy megrendeltem 4 mangát még december környékén és még azóta sem jöttek meg. Nem voltam még regisztrált tag, de mostmár az vagyok. Nem merem újra elkülden a rendelést, mert félek, hogy 2x jönne meg ugyanaz és nem tudnám kifizetni. Az egyik manga még utánnyomás alatt volt. Most akkor számítsak arra, hogy kiküldik, vagy inkább rendeljem meg újra?
Köszönöm. sziasztok!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy megrendeltem 4 mangát még december környékén és még azóta sem jöttek meg. Nem voltam még regisztrált tag, de mostmár az vagyok. Nem merem újra elkülden a rendelést, mert félek, hogy 2x jönne meg ugyanaz és nem tudnám kifizetni. Az egyik manga még utánnyomás alatt volt. Most akkor számítsak arra, hogy kiküldik, vagy inkább rendeljem meg újra?
Köszönöm. sziasztok!
Ok, akkor nincs több Offolás.... (ma)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-24 18:56:21
(#579) Mármint mire mondtam h rossz?
A Death Notera? Ha igen, akkor az régen volt...
Leragadtam az 5.-nél... Most a Vampire Knight-ot nézegetem...
Rendben, tehát elemezzük a képet:
Nos a hátérben lévő "alak"-nak furcsán áll a szeme... Kissé Tecettlen... (a teccik elentéte/tagadása akarna lenni)(XD) Visszatérve a képhez, a székben ülő emberke (még nem tartok még a neveknél..XD) pedig nagyon úgy néz ki mint L/hasonlít mint L/
Nos a hátérben lévő "alak"-nak furcsán áll a szeme... Kissé Tecettlen... (a teccik elentéte/tagadása akarna lenni)(XD) Visszatérve a képhez, a székben ülő emberke (még nem tartok még a neveknél..XD) pedig nagyon úgy néz ki mint L/hasonlít mint L/
Szerk: Morduk 2009-04-24 18:44:51