Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gravitation Manga^^
beküldve: 2008-07-26 07:58:19
(#25) EX? Hát... Sajnálom, hogy Murakami nem rajzolta meg eddig olyan szépen, mint a tizenkét kötetest, de a történet nagyon érdekes és izgalmas, főleg, ahol most áll. Én a következő fejezetet várom, bár valószínűleg az is ilyen nyúlfarknyi lesz sajnos.
Hé ha már a gravi manga téma, mit gondoltok a Gravitation EX-ről?
Azt, hogy már várom a 2. kötetet T_T
Annyiraa várom már a folytataást^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-25 12:36:06
(#23) beküldve: 2008-07-24 08:57:49
(#22) A Gravitation jogai kizárólagosan Murakami Maki kezében vannak. Ő egy okos nő, és nem adta el őket. Reménykedjünk, hogy szereti a magyarokat! :) De én a bejelentés óta minden nap felmegyek a Mangattack oldalára, hátha van valami hír, de eddig nem volt.
Köszi az infót.
Így nehezebb lesz a Gravi, vagy Sui mangát kiadni, de azért a reményt nem adom fel.
Így nehezebb lesz a Gravi, vagy Sui mangát kiadni, de azért a reményt nem adom fel.
:)
Gravi, nem Gravi, japán Gravi, angol Gravi, magyar Gravi, jogos Gravi, nem jogos Gravi, Átírásos Gravi, másmilyen Gravi, cenzoros Gravi, csokis Gravi, vaníliás Gravi, mi azért szeretjük^^
Szeretni fogjuk, ha lesz magyar version. Mellesleg már a németeknél is kijött. Mi vagyunk hátra
^^"
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-12 17:43:06
(#20) Köszi az infót.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A Tokyopop kétféle mangát ad ki, vannak saját kiadványaik, ezek jelentek meg nálunk, és vásárolnak mangákat a japánoktól is (pl. Gravitation), de az utóbbi jogok csak az amcsi kiadásra vonatkoznak, tovább nem adhatják őket, a nemzetközi kiadás jogát a japók nem szívesen adják ki a kezeik közül.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-12 13:14:24
(#18) hááát, igen, milyen jó lenne magyarul olvasni!
szorítsunk össze, és válaszoljatok a hozzászólásomhoz, mint ha aláírnál egy petíciót, hátha Csaba elolvassa és talán a közeljövőben megcsinálják!
de nem tom mi lesz belőle XD
szorítsunk össze, és válaszoljatok a hozzászólásomhoz, mint ha aláírnál egy petíciót, hátha Csaba elolvassa és talán a közeljövőben megcsinálják!
de nem tom mi lesz belőle XD
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-07-12 12:26:47
(#17) Jól van, belátom, tévedtem. Azért ha más kiadótól szerzik a jogokat, furcsa, hogy Tokyopop feeleinges a borítója.
Pusztán annyi, hogy Tokyopop kiadványokat a MangAttack és a DeltaVision ad ki magyarul.
Lehet, de a Dramacon és társai originál Tokyopop cuccok voltak. A Gravitationnak meg gondolom van egy japán kiadója, akik a jogokat birtokolják, és velük kéne megegyezni a kiadás ügyében, nem pedig a Tokyopoppal.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-12 12:11:07
Minden jel arra mutat, hogy a Tokyopop adta ki a mangát angolul.
Értem, de ennek nem sok köze van egy esetleges magyar kiadáshoz.
Pusztán annyi, hogy Tokyopop kiadványokat a MangAttack és a DeltaVision ad ki magyarul.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-12 09:23:14
beküldve: 2008-07-11 23:49:18
(#14) De jó lenne, ha kiadnák... csak tényleg, az átírások rettenetesek lennének Sindo Suicsi jajjjjjj
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Amennyire én tudom szaftosabb is mint az anime. Nekem az már tuti sok(k) lenne, nem vagyok egy nagy BL fangirl.
beküldve: 2008-07-11 23:20:47
(#12) Kiváncsiságból meg veném..már csak azért is mert azt mondják a mangája másabb mint az anime verzió.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Minden jel arra mutat, hogy a Tokyopop adta ki a mangát angolul.
Értem, de ennek nem sok köze van egy esetleges magyar kiadáshoz.