Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gravitation Manga^^
beküldve: 2008-07-11 21:57:31
(#10) beküldve: 2008-07-11 20:36:55
(#9) Pontosan^.^
És így nekem költségkímélőbb lesz kigyűjteni juppi!
Mert nem a Trillian-nál kell megvenni 3000 ft-ért egy kötetet Már csak az a kérdés, hogy az alapköteteken kívül ki lesz e adva a többi pl. Gravitation ex.
És így nekem költségkímélőbb lesz kigyűjteni juppi!
Mert nem a Trillian-nál kell megvenni 3000 ft-ért egy kötetet Már csak az a kérdés, hogy az alapköteteken kívül ki lesz e adva a többi pl. Gravitation ex.
Habár nagyon úgy tűnik, hogy nem kapkod a mangaka, mert már egy éve várok a második kötetre
Második nagy question a Remix és egyebek kategória, de ez még egy nagyon távoli történet^.^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-11 20:29:00
(#8) Nem mintha nagyon érdekelt lennék a témában, de mi köze a Tokyopopnak a Gravitation mangához?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Azt tudtam, hogy tárgyaltak róla, de azt nem, hogy a MangAttack.
Tokyopop mangákat főleg ők adnak ki.
Rémmetrónál nem zavart az átírás, de Gravinál tényleg fura lenne. Suikodennél szintén fura lenne Yuber nevét J-vel látni, de ha kiadnák ez sem zavarna.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Azt tudtam, hogy tárgyaltak róla, de azt nem, hogy a MangAttack. Már előre felvillantak a rémképek. (Pl.: Sindó Suicsi, Juki Ejri, Szuguru Fudzsiszaki, Szakuma Rjuicsi, Tacuha Uesugi.) Nem várok mást a Rémmetró után a MangAttacktól. Ettől függetlenül érdekelne, csak ez a MangaFan teljesen lenullázza a pénztárcámat.
Rémkéépek :3
A Fudzsiszaki benne van a top 3-ban XD
Szerk: Daimoon 2008-07-11 15:11:27
beküldve: 2008-07-11 15:06:09
(#4) Azt tudtam, hogy tárgyaltak róla, de azt nem, hogy a MangAttack. Már előre felvillantak a rémképek. (Pl.: Sindó Suicsi, Juki Ejri, Szuguru Fudzsiszaki, Szakuma Rjuicsi, Tacuha Uesugi.) Nem várok mást a Rémmetró után a MangAttacktól. Ettől függetlenül érdekelne, csak ez a MangaFan teljesen lenullázza a pénztárcámat.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-11 15:08:00
áhhh az jó lenne...örülnék neki ha lenne Gravitation manga..
Igen, jó lenne. De mint írtam, ez csak egy almélet^^
Habár nekem már 3 kötet megvan, de nagyon örülnék a magyar verziónak. Csak ne átírásos legyen ^^
Suicsi és Juki XDXD
beküldve: 2008-07-11 14:38:25
(#2) áhhh az jó lenne...örülnék neki ha lenne Gravitation manga..
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
beküldve: 2008-07-11 14:15:56
(#1) Sziasztok! Nem láttam ilyen topicot, gondoltam, nyitok
Nem írnék sokat, mindössze annyit, hogy a Mangattack tárgyal a magyar nyelvű kiadás ügyében^_^
Úgyhogy hajrá fanok, már (remélhetőleg nem kell sok időt várni)
Nem írnék sokat, mindössze annyit, hogy a Mangattack tárgyal a magyar nyelvű kiadás ügyében^_^
Úgyhogy hajrá fanok, már (remélhetőleg nem kell sok időt várni)
Hozzáteszem, hogy hozzátették ~ éljen Daimoon mondatszerkesztési képessége~ hogy vagy lesz, vagy nem. De az ügyet felvetették, lásd AS magain 9.szám^^