Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
szvsz meg túl erőteljes kifejezés. de ahogy már írtam szvsz. (remélem tudod minek a rövidítése) XD
Wow meglesz, tudsz tippet adni?
Pl.: ...Seishunchuu!. Egyedi, és mégis oly borzalmas imho...
vadooc, szerintem itt az a baj, hogy te kb tudod, mit akarsz mondani, de kommentírás közben csak a dolog heveskedős részét írod le
igen én is ezt mondtam, h egyéni vélemény. de ő általánosított h sz*r. szvsz ez már túlmegy az egyéni véleményen.
és további tévedés, hogy attól, hogy valami egyedi, attól feltétlenül jó is.
ez igaz.
Meg attól, hogy egy manga régi, lehet jó rajzolása, a kor nem kifogás.
ez írtam én is. jó h egyetértünk. csak kár h nem ezt olvastad ki a sorokból.... úgy látszik valahogy elveszik a sorok között amiket írok. (ezt azért mondom, mert nem először fordul elő h vkinek többször le kell írnom h mit is írtam az előbb. úgy látszik nem fogalmazok érthetően. igyekszek ezen javítani ezentúl.)
Így igaz, a Dragonball sem új, de szép, igényes. Most olyanon gondolkodom, ami egyed rajzolású de vacak biztosan van.
Nézz körbe a no-name shoujok között. Olyan elcseszett pofákat
Wow meglesz, tudsz tippet adni?
Így igaz, a Dragonball sem új, de szép, igényes. Most olyanon gondolkodom, ami egyed rajzolású de vacak biztosan van.
Nézz körbe a no-name shoujok között. Olyan elcseszett pofákat
1. az h neked nem tetszik egyéni vélemény, nem kellene általánosítani
2. attól még h nem mai a mű és meglátszik a rajzán. hát ez van. ha nem tetszik, nem kell megvenni...
más
miért baj h vminek a grafikája nem az általános, a megszokott, amiből kb egy tucatot találni a piacon?
ui: nekem sem a kedvencem ez a fajta grafika, de attól még nem sz*rozom le. majd ha legalább ennyire jól tudok rajzolni mangát, akkor talán jöhetek oda h egy művet így leszóljak. (ráadásul olyan mangaka művét, aki már bizonyított)
milyen kiadó adta ki??
A Mangattack adta ki.
Az alapján, amit eddig elolvastam belőle: kicsit furcsa még. Szerintem szokni kell a rajzolást, egyáltalán nem hasonlít az animére Shindo rajzolása. Meg a nevét is, ahogy lefordították: Sindó Súicsi
Majd ha végigolvastam írok még véleményt.
másik kérdés, h milyen kiadó adta ki??
kössz pussz mindenkinek
Holnap meg is veszem a MONDOt és megyünk majd valamikor a nyelvvizsgám után Kaminagával.
Sok sikert! Miért nem szóltál, nekem van 2 nyelvvizsgám is, adtam volna egyet
Utána pedig várom a beszámolót
Holnap meg is veszem a MONDOt és megyünk majd valamikor a nyelvvizsgám után Kaminagával.
Menjünk, menjünk, menjünk. De jó, hogy van ilyen Magyarisztánban. *.*
Szóval tényleg nem hallottál róla , légyszi, aki fővárosi és már volt/lesz, az írja le részletes tapasztalatait, szerintem rajtam kívül mást is érdekel