Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nemtom... sajna egy nagy büdös fehérség jött be az oldal közepén, a lap kerőjébe beírva meg wow wrath of the lich king megnyerésére bíztattak, de azt inkább most nem...
Majd ha nyernek hozzá nekem egy alap wow-ot is egy prepaid kártyával egytemben majd akkor- talán (^---^)
LoL ez valami fekete-fehér hippi film lehet
Jó az új avád, utánajárok már, hogy mi is ez a dexter cucc.
Nem, ez South Parkból van.
Msnen tartok neked egy kis "továbbképzést", ha fent leszel.
Tudom, hogy SP, csak ott így van teljesben nem? "Azok fekete-fehér hippi filmek, amikben b*zi kovbojok pudingot esznek"
Nem, ez South Parkból van.
Msnen tartok neked egy kis "továbbképzést", ha fent leszel.
Rajzolás ügyileg már sikerült megszokni a kötet végére. Itt legalább sikerült felfognom hogy Shindo fiú, nem úgy mint az animében. Amikor előszőr néztem az animét kb. 3 részen át azt hittem, hogy a Shuichi az lány! Tudom, ciki, de még nagyon kezdő animés voltam amikor előszőr láttam, így megbocsájtható. Már az első kötetben is igazi bishounen karakter a Yuki Eiri!!! Nagyon jól van megcsinálva már itt is!!
Történet ügyileg egészen másképp indul. Olyan dolgok amiket az animének csak a felénél tudunk meg, már itt kiderülnek! Eléggé pörgös a sztori.
Amit negatívumnak tudható be, hogy azok a részek, ahol a Bad Luck fellép nagyon rövidek. Azok kaphattak volna nagyobb teret.
Azok akik szerették az animét, biztos, hogy ezt is szeretni fogják. És azoknak is ajánlanám akik szeretik a BL-t, hiszen ez az egyik legjobb közülük, és magyarul nem is sok van (ha jól tudom ezen kívül, csak Az Ördög menyasszonya).
Meg a rajzolás sokat fog fejlődni a későbbi kötetekben, úgyhogy érdemes.
Garantált kikapcsolódást nyújt és nagyon humoros.
Azzi, megnézted amit ajánlottam?
Meg és azóta gyertyát is gyújtottam. Sajnálom szegényeket
Azzi, megnézted amit ajánlottam?
Persze, máshogy nem is érdemes. Az a fontos, hogy Neked tetszik e.
pont most volt nemrég a tvben
A szar is egy vélemény, tömör, lényege törő. xD
Pontosan. Nem akartam ecsetelni, de úgy látszik rákényszerítnek:
1.Háttér? Vajmi kevés van belőle, az is csapnivaló.
2. Igen, mikor először megláttam, nekem is egy sokadkategóriás shoujo jutott róla eszembe.
3. Az hogy b*zi kávbojok esznek benne pudingot meg már csak hab a Torgyán. De ez nem érv, mert attól még jó lehet a kategóriájában a sztorija.
Más: Engem abszolút nem érdekel, hogy mikori a manga, felőlem kiáshatták az agyaghadsereggel együtt is vagy akár tegnap rajzolhatta xy. A lényeg hogy igénytelen. Távol álljon tőlem minden olyan állítás, hogy a régi mangák rosszak. Rengeteg profi manga van, ami nem az "újhullámosok" közé tartozik.
Vadooc: a "latinos" temperamentum nem gond, csak fórumon néha máshogy jön le mint az életben. És gyakran túlreagáljuk a dolgokat.
A szar is egy vélemény, tömör, lényege törő. xD
A Gravi grafikája nekem se bejövös. Ez még nem lenne gond, de a sztorija is. Így kiesett a kosárból.
vadooc, szerintem itt az a baj, hogy te kb tudod, mit akarsz mondani, de kommentírás közben csak a dolog heveskedős részét írod le
igazán én egy heves természetű ember vok, akik ismernek azok tudják. még amit nem rosszindulatból írok/mondok azt is hevesen teszem. hevesen támadok v védek vmit. de szerencsére van aki(k) szereti ezt a hevességet. (L)