Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gravitation Manga^^
Mangattackék a fórumukon január-február környékére ígérték a 2. kötetet.
köszönöm...hát remélem ez így is lesz...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Mangattackék a fórumukon január-február környékére ígérték a 2. kötetet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-21 18:56:33
beküldve: 2008-12-21 18:46:56
(#113) kiváncsi vagyok hogy mikor fog megjelenni majd a második kötet...mert már alig várom...
beküldve: 2008-12-09 09:17:38
(#112) Énis ezt a mangát szerettem volna mikre, de nálunk még nem volt :'( hogy hogy vagy ilyen hamar elkapkodták volna????? Remélem minél hamarabb megjelenik!!!!!!
beküldve: 2008-11-30 18:29:07
(#111) Hát remélem is, kiváncsi vagyok a magyarra nagyon...A nevekhez már hozzá szoktam, úgyhogy azzal már nem lesz gondom...Hát igen, ez lesz az egyik legjobb ajándékom...
Nekem ez lesz a télapótól az ajándékom, úgyhogy már csak egy hetet kell kibirnom nélküle...aztán végre én is a kezembe tarthatom, hosszú várakozás után
Wii ez aztán a jó mikulás ajándék. nem fogsz csalódni a könyvben olyan aranyooos ^.^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-29 20:00:25
(#109) Nekem ez lesz a télapótól az ajándékom, úgyhogy már csak egy hetet kell kibirnom nélküle...aztán végre én is a kezembe tarthatom, hosszú várakozás után
beküldve: 2008-11-26 17:27:04
(#108) aszzem a 7végén benézek én is az alexandrába,és belekukkantok. Most volt szülinapom és fel vagyok szerelkezve pénzzel! ^^
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
b*zi kávbojok esznek benne pudingot
LoL ez valami fekete-fehér hippi film lehet
Jó az új avád, utánajárok már, hogy mi is ez a dexter cucc.
Nem, ez South Parkból van.
Msnen tartok neked egy kis "továbbképzést", ha fent leszel.
Tudom, hogy SP, csak ott így van teljesben nem? "Azok fekete-fehér hippi filmek, amikben b*zi kovbojok pudingot esznek"
Tényleg, amikor nézik a filmet lol
Én már ma reggel meg is vettem az Alexandrában. Az eladó (aki férfi volt) még meg is jegyezte, hogy ez pont ma érkezett. Hú, vajon mit szólt volna, ha tudja is mi ez?!
én majdnem elsétáltam ellette ^^"" pedig azért mentem be hogy megvegyem ^^. Szombaton vettem, még aznap este elolvastam, hétfőn már elvitte egy barátnőm ^^"
Én csak a kirakatot néztem meg az alexandrában és csak azért mentem be a boltba,hogy kiráncigáljam az öcsémet.Aztán ha már úgyis bent voltam megnéztem a mangáikat.[Úgy örültem,hogy reggel elraktam azt a kétezrest a könyvtárba indulás előtt.(ez úgy 20 perce történhetett)]Tehát most a Gravitation ott pihen a ruhatárban.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-11-22 11:19:35
Én már ma reggel meg is vettem az Alexandrában. Az eladó (aki férfi volt) még meg is jegyezte, hogy ez pont ma érkezett. Hú, vajon mit szólt volna, ha tudja is mi ez?!
én majdnem elsétáltam ellette ^^"" pedig azért mentem be hogy megvegyem ^^. Szombaton vettem, még aznap este elolvastam, hétfőn már elvitte egy barátnőm ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-17 20:04:26
(#104) Én már ma reggel meg is vettem az Alexandrában. Az eladó (aki férfi volt) még meg is jegyezte, hogy ez pont ma érkezett. Hú, vajon mit szólt volna, ha tudja is mi ez?!
beküldve: 2008-11-14 23:45:16
(#103) Még ez a linkötletem van:
http://www.ize.hu/index.php?c= 25
De az ize.hu bal menüsorában, a japcsiizék kategóriában van, friss.
http://www.ize.hu/index.php?c= 25
De az ize.hu bal menüsorában, a japcsiizék kategóriában van, friss.
"As your attorney I advise you to drive extremely fast and we'll sort out the details later."
Gravitation nyereményjáték itt: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=9862
Valami sajnos nem klappol
no pussy, just the dicks