Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Szoktál animeszereplőröl álmodni?
beküldve: 2008-10-27 09:15:58
(#97) pfú de hülyét álmodtam hallod,totál összefüggéstelen volt az egész...egy ideig láttam narutot szaladni,aztán jött L,és elkezdett nekem a világbékéről hadobálni,aztán hirtelen ott voltam a sulimban és mindenki terhes volt még a fiúk meg a tanárok is bazi nagy terheshassal járkáltak ide meg oda aztán naruto dumált valamit arról,hogy elkésik tsunade-no baachan-tól aztán arra ébredtem fel hogy röhögök
:D
Nekem 2 egyBleachos
meg 1 pokemonos
meg 1 pokemonos
Meséld is el!
Pokemonos hülyeség csak láttam pokemonokat enyi?
A Bleachos pedig a strandon voltam ott volt hitsugaya mamutsuomo xd
Az igen!
,,Hitler fején ugrálok!"
Nekem 2 egyBleachos
meg 1 pokemonos
meg 1 pokemonos
Meséld is el!
Pokemonos hülyeség csak láttam pokemonokat enyi?
A Bleachos pedig a strandon voltam ott volt hitsugaya mamutsuomo xd
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-26 18:55:00
(#93) Nekem 2 egyBleachos
meg 1 pokemonos
meg 1 pokemonos
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Szerintem teljesen mindegy a borító ha a kasza képbe került, annak sok oka lehet pl hogy Ryuk halálisten.
A halál meg emberi nyleven: a Nagy Kaszás. Ezeket már könnyű összekapcsolni főleg ha nem mi írányitunk, hanem a tudatallatink.
Nem vagyok Freud vagy pszhihologus, de ezt az álmot tökéletesen el tudom hinni, hogy valóságos, hisz ki meslélne olyat, hogy tehetetlen voltam????? Nagyon örülök, hogy megosztottad velünk és, hogy vállaltad.
A halál meg emberi nyleven: a Nagy Kaszás. Ezeket már könnyű összekapcsolni főleg ha nem mi írányitunk, hanem a tudatallatink.
Nem vagyok Freud vagy pszhihologus, de ezt az álmot tökéletesen el tudom hinni, hogy valóságos, hisz ki meslélne olyat, hogy tehetetlen voltam????? Nagyon örülök, hogy megosztottad velünk és, hogy vállaltad.
Csak ez az egy olyan animés álmom volt! (sajna)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-09-03 20:06:43
(#91) húú én ezen a héten azt álmodtam bár nem nagyon emlékszem, de azt, hogy a Full metal alchemistből asszem én lettem az ezredes vagy valami ilyesmi.
Húú én egyszer Inuyashával álmodtam, de szerencsére a részletekre már nem emlékszem Meg volt Gravitation-ös álmom is, annak meg nemigen volt értelme, fura volt, mint egy teljesen átírt történet Pedig Eiriről még szívesen álmodnék
Hát ez is ami inkább hihető, általában kevesen emlékeznek vissza pontról pontra hacsak nem "éber álom"= fantázia.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-19 16:09:20
(#89) Húú én egyszer Inuyashával álmodtam, de szerencsére a részletekre már nem emlékszem Meg volt Gravitation-ös álmom is, annak meg nemigen volt értelme, fura volt, mint egy teljesen átírt történet Pedig Eiriről még szívesen álmodnék
beküldve: 2008-08-19 15:57:57
(#88) Én egyszer Hao-val és Yoh-val álmodtam . Mind a ketten egyszerű fekete rövidujjúban és farmerban voltak . Egy elég nagy házban voltunk, ahol egyszercsak mókából elkezdtek harcolni egymással. Én Yoh-val bebújtam egy nem működő kandallóba Hao tűzlabdái elől. És amikor előjöttünk, Yoh nem volt sehol, én pedig kimentem a szobából a folyosóra, hogy meglessem nincs-e ott valamelyikük. És megláttam Hao-t ahogyan jön felém abban a szexi rucikban és amikor odaért hozzám, engem úgymond nekinyomott a falnak, egyik kezével megfogta a nyakamat és MEGCSÓKOLT . Másnap egész nap tök jó kedvem volt, ezt az álmot soha nem felejtem el az egyszer biztos .
Hao-san
Szerk: Angel of Darkness 2008-08-19 15:59:43
beküldve: 2008-08-19 15:15:16
(#87) Szerintem teljesen mindegy a borító ha a kasza képbe került, annak sok oka lehet pl hogy Ryuk halálisten.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Túl sokat gyönyörködött a magyar kiadás borítóján, így az agya rögzítette a Light+kasza párost.
angol a borítója!
Az angol borítón nem ugyanúgy áll kaszával?
Túl sokat gyönyörködött a magyar kiadás borítóján, így az agya rögzítette a Light+kasza párost.
angol a borítója!
egyébként nemtom miért került bele a kasza!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-18 08:10:46
én azt álmodtam Yagami Light vagyok és nálam van a "Death Note,, sajna Ryuk nem volt benne de a Death Note-hez járt egy kaza ami megölt bárkit vagy lerombolt bármit. na akkor tesóm is talált egy hasonló Notet és az ő Note-ja robotokat tudott elő hívni azok a robotok mindenkit szemmel tartottak és nekem lekelett rombolnom a várost a kaszával csak be kellet írnom a város nevét meg minden és........ mégis vesztettem!
Hát ez elég érdekes álom az már tuti nekem tetszik.
De hogy a kaszáddal nem nyertél? És maga a kasza hogy kerül bele a képbe?