Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Szoktál animeszereplőröl álmodni?
én még sosem álmodtam anime szereprőlöl de szeretnék(lehetőleg női animeszereplővel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
és ti álmodtatok már aimeszereplőröl?
és ti álmodtatok már aimeszereplőröl?
Fiatal vagy még barátom. Egyszer tud meg milyen igazi nővel és soha nem fogsz animecsajokról álmodni.
beküldve: 2008-08-10 09:30:49
(#66) Soha nem álmodok anime szereplőkkel, mert nem valódi személyek. Animecon már volt, de az teljesen más tészta. Annyira értelmes ez a topik...
hát én általában nem naon emlékszem arra h mit álmodok,de valami csak megragad bennem...vmi hajón voltam Enma Ai és vmi pokoli teremtmények kergettek én vmi oknál fogva Ichigora vártam h megmentsen jött is,a harc közepén átcsöppentem a Narutoba,szal vmi hihetetlenül nagy hülyeség volt az egész...
Én is álmodtam cifrákat de ez durva
Nincs fény sötétség nélkül
az meg hajnali 3-kor lehunyt szemmel felült és 2 órán keresztül Petőfit szavalt:P
Váháháá... MEGALOL.
beküldve: 2008-08-09 16:24:43
(#63) hát én általában nem naon emlékszem arra h mit álmodok,de valami csak megragad bennem...vmi hajón voltam Enma Ai és vmi pokoli teremtmények kergettek én vmi oknál fogva Ichigora vártam h megmentsen jött is,a harc közepén átcsöppentem a Narutoba,szal vmi hihetetlenül nagy hülyeség volt az egész...
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"
beküldve: 2008-08-09 14:43:17
(#62) És ebbe az a vicces hogy tök komoly.ez télleg megtörtént
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hajnali 3-kor lehunyt szemmel felült és 2 órán keresztül Petőfit szavalt:P
LOL
És pont Petőfit...
Ez nekem is tetszett
hajnali 3-kor lehunyt szemmel felült és 2 órán keresztül Petőfit szavalt:P
LOL
És pont Petőfit...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-09 11:00:51
(#59) hát....asszem még mindig én vagyok a baromságok toppján:P Nem részletezném.De nálunk mindenki ilyen.1-szer unokatesóm nálunk nyaralt és tesómnál aludt.az meg hajnali 3-kor lehunyt szemmel felült és 2 órán keresztül Petőfit szavalt:P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát, ezt elég nehéz leírni, mert én sem igazán értettem, de az a lényeg, hogy a Kuchiki kastélyban voltam - asszem -, és mint kiderült, Ichigót kivégezték - Rukia miatt -. Én azonban ezt nemigen akartam elhinni, és az unokatesómmel elindultunk, hogy megkeressük az elvilegi holttestet, erre Gin üldözőbe vett minket, és átkergetett a kastélyon, de aztán csak megtaláltuk, amit kerestünk. Nem volt valami szép látvány... Ha jól emlékszem, nem sokkal később Rukiát is kivégezték, szóval remek egy álom volt...
Nem tudom, hogy vagyok képes összehozni ekkora baromságokat....
Nem tudom, hogy vagyok képes összehozni ekkora baromságokat....
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-08-09 10:28:01
(#57) pedig Enma Ai-al szívesen álmodnék, h eljön mert írtam a pokoli kacsolatra! xD
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-09 10:27:05
(#56) Basszus, életemben először - és remélem utoljára - álmodtam Bleach karakterekkel, de ezt inkább nem köszönöm meg a Teremtőnek... Komolyan mondom, a lelki terror...
Miért is?
Mit álmodtál?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-09 10:18:35
(#54) Basszus, életemben először - és remélem utoljára - álmodtam Bleach karakterekkel, de ezt inkább nem köszönöm meg a Teremtőnek... Komolyan mondom, a lelki terror...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-07-26 16:55:45
(#53) Én inkább nem írom le az álmaim.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3