Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Szoktál animeszereplőröl álmodni?
beküldve: 2008-08-17 13:34:36
(#82) én azt álmodtam Yagami Light vagyok és nálam van a "Death Note,, sajna Ryuk nem volt benne de a Death Note-hez járt egy kaza ami megölt bárkit vagy lerombolt bármit. na akkor tesóm is talált egy hasonló Notet és az ő Note-ja robotokat tudott elő hívni azok a robotok mindenkit szemmel tartottak és nekem lekelett rombolnom a várost a kaszával csak be kellet írnom a város nevét meg minden és........ mégis vesztettem!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-08-17 13:24:52
(#81) hu bazz én tegnapelőtt azt álmodtam hogy hinata elénekli a magyar himnuszt(komolyan) kemény volt ráadásul táborban voltam és a többikek szerint dúdoltam álmomban
hehh ez már azért gáz xD
Nekem nagyon tetszi
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-15 20:39:38
(#79) hu bazz én tegnapelőtt azt álmodtam hogy hinata elénekli a magyar himnuszt(komolyan) kemény volt ráadásul táborban voltam és a többikek szerint dúdoltam álmomban
hehh ez már azért gáz xD
:D
Szerk: mangakukac 2008-08-15 20:40:13
Én csak a valóságban kalandozok el néha
azt néha én is szoktam.
Lehet hogy az néha jobb akkor tudod befolyásolni a történetet.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Én csak a valóságban kalandozok el néha
azt néha én is szoktam.
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-11 22:52:31
(#76) beküldve: 2008-08-11 21:03:01
(#75) Egyszer tud meg milyen igazi nővel és soha nem fogsz animecsajokról álmodni.
Egyet kell értenem tanult kollégám szavaival...
Csak Helyeselni Tudok
Egyszer tud meg milyen igazi nővel és soha nem fogsz animecsajokról álmodni.
Egyet kell értenem tanult kollégám szavaival...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-11 18:55:52
(#72) Én élmodtam már Hagi-val és Kenpachival is.
Nagyon jó volt valóban az álmokat nem lehet befolyásolni, és az én álmaim is akkor jöttek amikor nézetem a sorozatokat.
Nagyon jó volt valóban az álmokat nem lehet befolyásolni, és az én álmaim is akkor jöttek amikor nézetem a sorozatokat.
beküldve: 2008-08-11 18:35:46
(#71) Legutóbb L-el álmodtam, és egymás után négy napon át. De jó volt! Előtte meg Hajival.
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-10 11:36:51
(#70) Én már sokszor álmodtam animeszereplőkről :) Volt olyan hogy egymás után 3 éjszaka azzal álmodtam XD (ez nem vicc! tök komoly!) Én azt szoktam csinálni, hogy reggel amikor felébredek, akkor még úgy kb emlékszem az álmokra, gyorsan leírom hogy miről szóltak, aztán ha pár nap múlva visszaolvasom akkor eszembe jut az egész :) Lehet kipróbálni
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-08-10 10:11:23
(#69) xD
Én akkor álmodok animéset, ha nagyon sokat nézem az adott animét.
Pl. mikor néztem a Bleachet, (napi 20-30részek) volt 1x h arról is álmodtam
xD
Én akkor álmodok animéset, ha nagyon sokat nézem az adott animét.
Pl. mikor néztem a Bleachet, (napi 20-30részek) volt 1x h arról is álmodtam
xD
MIANEVED?!
Annyira értelmes ez a topik...
Jól van, akkor nem csak nekem fordul ez már meg a fejemben...
Egyébként: nem. Legalábbis nem rémlik. (Amúgy meg ki tudja? Az álmaink jó részét még ébredés előtt elfelejtjük.)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD