Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Szoktál animeszereplőröl álmodni?
beküldve: 2008-07-15 17:01:09
(#22) Én múltkor azt álmodtam, hogy valamilyen táborban voltam ismerősökkel és estefelé sötét volt és valahol a távolban egy atombomba robbant és reménykedtünk, hogy idáig nem ér el. Aztán még egy robbant, elmentünk valami menedékbe. De olyan valóságos volt hogy nagyon.
Reggel elmeséltem apukámnak és azt mondta, hogy azt megértené, hogy ő ilyet álmodott a 60-as években, mert akkor a nukleáris háború kitörése fenyegetett.
Reggel elmeséltem apukámnak és azt mondta, hogy azt megértené, hogy ő ilyet álmodott a 60-as években, mert akkor a nukleáris háború kitörése fenyegetett.
A legtöbbet mondjuk én halottakkal meg szétszakadó emberekkel álmodok
De jó neked o_O°... Ismerek egy jó pszichológust ha érdekel.
Már járok egyhez (komoly)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
De jó neked o_O°... Ismerek egy jó pszichológust ha érdekel.
beküldve: 2008-07-15 16:08:43
(#19) Ajj...milyne topik ez kérem...én mondjuk eddig még csk annyit álmodtam anime szereplőkkel, hogy Frieza leszakította a fejem (dot)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ennél lejjebb már nemigen tudunk menni.
Dehogy nem >). Nekem a favorit topicom -valahol máshol láttam- a "Voltál már szerelmes anime szereplőbe" és társai.
(Annyira azért itt nem gázos a helyzet. Meg ha egyesek szeretik ezeket a témákat hát i'sztenkém #))
Építettél-e már animeszereplőt törött Mercedes szelepsapkákból? WTF?
És ha azt mondom igen? xD Na, komolyra fordítva a szót én nem anime szereplőkről szoktam álmodni hanem szmokingos palotapincsikről akik csavarhúzó készletet akarnak rámsózni szerintük jutányos áron. Vajon ha veszek tőlük nem kísértenek tovább?... xDDDDD Adjatok tanácsot x9
Komolyan mondom, nekem jós lesz a foglalkozásom. Ha már azt meg tudtam jósolni, hogy ki csinálta ezt a topicot. Soha nem álmodtam egyébként animeszereplővel, ha meg igen, akkor sem emlékeztem rá.
Ja, hát akkor együtt leszünk a szakmában Riku
Emberek! A sok efféle topik egyre lejjebb húzza a színvonalat. Ennél lejjebb már nemigen tudunk menni. Most akkor olyan topikok fognak már csak születni, hogy pl.: Építettél-e már animeszereplőt törött Mercedes szelepsapkákból? WTF?
Jujujuj! Szoktyam e ájmodni anyimesejepjővely? Húúújujujj! Igen de ollan ijesztyő vojt, asz asza cúnya báci valyamejik jajszfijmbőlyhogy bepipiltem ész anuci jakott jendbe ész montta hoty nye nyésszek ijjen cúnya dojgokat. De nyézem tyovább mejt szejetnyék asszaj a kisz viccesz kisz natyszemű kisz iszével isz ... jajj tuttyátok isz ájmodni! Nyaa!
Lanwell megint nagyot alkotott, ez komolyan odavágott.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-15 14:44:46
beküldve: 2008-07-15 13:57:58
(#15) Én sűrűn álmodom velük tegnap pl. Sebzett elől menekültem a barátaimmal egyenest be az óvodába
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-07-15 13:51:51
(#14) Jujujuj! Szoktyam e ájmodni anyimesejepjővely? Húúújujujj! Igen de ollan ijesztyő vojt, asz asza cúnya báci valyamejik jajszfijmbőlyhogy bepipiltem ész anuci jakott jendbe ész montta hoty nye nyésszek ijjen cúnya dojgokat. De nyézem tyovább mejt szejetnyék asszaj a kisz viccesz kisz natyszemű kisz iszével isz ... jajj tuttyátok isz ájmodni! Nyaa!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-14 08:46:38
(#13) Komolyan mondom, nekem jós lesz a foglalkozásom. Ha már azt meg tudtam jósolni, hogy ki csinálta ezt a topicot. Soha nem álmodtam egyébként animeszereplővel, ha meg igen, akkor sem emlékeztem rá.
beküldve: 2008-07-13 17:42:03
(#12) Jaja,szoktam álmodni velük
Nade nem kell egyből rosszra gondolni ,leguttóbb azt álmodtam h Ryuuzakival buszoztam....ja és láttuk a szürkemarhákat...
Nade nem kell egyből rosszra gondolni ,leguttóbb azt álmodtam h Ryuuzakival buszoztam....ja és láttuk a szürkemarhákat...
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-07-13 17:25:27
(#11) Húúúúú.nekem volt egy tök FURI álmom:Narutoval álmodtam ott vagyunk ketten egy kis fekete szobában mire ő elkezd pusmogni nekem foggalmam sincs,hogy milyen nyelven de értettük egymást,nah és hát az lenne az egésznek a "lényege"hogy megtanította nekem a japán -franc- szónak különböző formáit kimondani xD(ekkora baromságot!!xD
UI.:akkor már egy kicsit többre is taníthatott volna!!!
UI.:akkor már egy kicsit többre is taníthatott volna!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-13 13:43:46
(#10) Áhh én egyszer totálisan ki voltam készülve, és valahogy az álmomban én lettem Ichigo a Bleachből, (tök jó közben lány vagyok xD) És valami olyasmire emlékszem hogy futottunk Rukiával a sulimban valami elől... xDDD Ezzel még nem is lenne baj, de hogyan kerültünk a sulimba? o.O ^^"
beküldve: 2008-07-13 12:44:20
(#9) Néha szoktam álmodni animeszereplőkkel. Persze nem úgy, ahogy Ichigo szeretne álmodni velük. Legutóbb például Alucard próbálta átharapni a nyakamat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-13 10:45:12
(#8)