Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Szoktál animeszereplőröl álmodni?
beküldve: 2008-07-16 18:32:51
(#37) Egyszer én is álmodtam!! Yuki Eirivel a Gravitationból!! Pont tökéletes volt, mint az animében! Hogy hol a bibi??? Én voltam Shindo!!!!
Kicsit fura volt fiúnak! De ált. ez van!
Kicsit fura volt fiúnak! De ált. ez van!
Az öl meg, ami életben tart!!
Irónia és humorérzék barátaim x]... Mondtam, hogy addig nem esek kétségbe míg meg nem látom a "voltál már szerelmes anime karakterbe" topicot...
Most elfogott a vágy, hogy csináljak egyet!
De szerencsére nem vagyok elég gonosz hozzá.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én múltkor azt álmodtam, hogy valamilyen táborban voltam ismerősökkel és estefelé sötét volt és valahol a távolban egy atombomba robbant és reménykedtünk, hogy idáig nem ér el. Aztán még egy robbant, elmentünk valami menedékbe. De olyan valóságos volt hogy nagyon.
Reggel elmeséltem apukámnak és azt mondta, hogy azt megértené, hogy ő ilyet álmodott a 60-as években, mert akkor a nukleáris háború kitörése fenyegetett.
Reggel elmeséltem apukámnak és azt mondta, hogy azt megértené, hogy ő ilyet álmodott a 60-as években, mert akkor a nukleáris háború kitörése fenyegetett.
Szerintem te túl sok Jericho-t néztél.
Egy részt sem láttam belőle. Najó, talán a legelsőt egy picit.
Mindig is érdekeltek a nukleáris fegyverek és sok nukleáris töltet robbantást néztem filmen, szerintem ezért álmodtam ilyet.
beküldve: 2008-07-16 15:39:43
(#34) Ebből látszik, hogy milyen sok időtök van napközben... én dolgozom eleget, ezért a nap végére olyan fáradt vagyok, hogy csak beesek az ágyba, és álomtalanul horpasztok reggelig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én múltkor azt álmodtam, hogy valamilyen táborban voltam ismerősökkel és estefelé sötét volt és valahol a távolban egy atombomba robbant és reménykedtünk, hogy idáig nem ér el. Aztán még egy robbant, elmentünk valami menedékbe. De olyan valóságos volt hogy nagyon.
Szerintem te túl sok Jericho-t néztél.
Na, komolyra fordítva a szót én nem anime szereplőkről szoktam álmodni hanem szmokingos palotapincsikről akik csavarhúzó készletet akarnak rámsózni szerintük jutányos áron. Vajon ha veszek tőlük nem kísértenek tovább?... xDDDDD Adjatok tanácsot x9
Jaaaaaaaajj!!!!
Ez de nagyon kegyetlen!
Fáj a gyomrom a röhögéstől....
Ja igen, ezen én is jót nevettem.
Amúgy indítványozzuk, hogy ennek a topicnak a címe legyen: "Tomboló, avagy a topik, ahol lolkodhatsz és trollkodhatsz :)"
Na, komolyra fordítva a szót én nem anime szereplőkről szoktam álmodni hanem szmokingos palotapincsikről akik csavarhúzó készletet akarnak rámsózni szerintük jutányos áron. Vajon ha veszek tőlük nem kísértenek tovább?... xDDDDD Adjatok tanácsot x9
Jaaaaaaaajj!!!!
Ez de nagyon kegyetlen!
Fáj a gyomrom a röhögéstől....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Irónia és humorérzék barátaim x]... Mondtam, hogy addig nem esek kétségbe míg meg nem látom a "voltál már szerelmes anime karakterbe" topicot...
beküldve: 2008-07-16 10:16:04
(#29) No comment!
Ez...ez a téma mindenek a legalja lassan.
Megyek főzök egy kávét inkább.
(NEM MEGSÉRTŐDNI OKÉ?)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Most mindenki elmeséli, mit álmodott? Ez az, halljuk!
Rajta Riku, haljuk mit álmodtál Akkor legalább értelme legyen a topiknak..
Havonta max. egyszer emlékszek az álmomra, szóval amit még másnap megjegyeztem, hogy mit álmodtam, azt mostanra elfelejtettem.
Mostanában én is álmodom a gombafelhővel. A legutóbbi alkalommal a saját félelmemre riadtam. Mikor visszaaludtam folytatódott az álom.
Még nem álmodtam animeszereplővel, de asszem jobb volna Spike Spiegelel álmodni, mint atomvillanással.
Egyébként, ja. A topik címéből én is fogadni mertem volna a létrehozójára.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Ez az, így legalább lesz értelme. Irassuk át adminnal a topik nevét "Meséld el mit álmodtál" címre. OMG
Építettél-e már animeszereplőt törött Mercedes szelepsapkákból? WTF? [/SPOILER]
Ez odab*sz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-15 20:14:30
(#23)