Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
előfordul az ilyesmi
De az ötlet jó volt .
Túl vagy telítve empátiával. xD
Shoujo neked meg hajrá az érettségivel meg minden, lehet h én is példát veszek rólad és tanulok valamit még ebben az életben. Szeretünk! ;D
Nem még mindig nem vagyok kész, és nem is leszek... nem tudom hova offoljak, szóval marad az ide:
Mikor jelentkeztem eszembe se jutott, hogy én évközbe érettségire fogok készülni, pedig most nagyon úgy áll a dolog, és elég sok időmet elveszi... a másik felében pedig lusta vagyok bármit is csinálni, szóval szerintem én inkább kiszállok - még, ha mondható úgy - az elején...
Kövezzetek meg, utáljatok, de ha nem, utálom helyettetek is magam, mert hülye vagyok, hogy ilyeneket elvállalok... és soha semmit nem sikerül végigcsinálnom...
Na jó befejezem a nyávogást és lelépek...
mégegyszer bocsiiiiii
Azért szemmel követed az eseményeket, ugye? Én személy szerint megértelek, a tanulás mégis csak fontosabb, mint az ilyesféle elfoglaltságot, szóval sok sikert!
*megölelget* azért hiányozni fog a nőuralom harmadik tagja...
Nem még mindig nem vagyok kész, és nem is leszek... nem tudom hova offoljak, szóval marad az ide:
Mikor jelentkeztem eszembe se jutott, hogy én évközbe érettségire fogok készülni, pedig most nagyon úgy áll a dolog, és elég sok időmet elveszi... a másik felében pedig lusta vagyok bármit is csinálni, szóval szerintem én inkább kiszállok - még, ha mondható úgy - az elején...
Kövezzetek meg, utáljatok, de ha nem, utálom helyettetek is magam, mert hülye vagyok, hogy ilyeneket elvállalok... és soha semmit nem sikerül végigcsinálnom...
Na jó befejezem a nyávogást és lelépek...
mégegyszer bocsiiiiii
Óóó, nagy Citrom, mondd meg, mit vétettem a művem készítésénél; mi az, mi szemed világát borzongással telíti meg, s nem férkőzik kedvedbe? ↕(°o°)↕
[Link]
[Link]
Ők lettek azok. Mondhattok rájuk akármit, nem baj.
Ui.: Bocsi a csúnyálkodásokért.
Első körnél még nem lehet kaszabolni.
Sajnos...
Fenébe az egyszavas postokkal...
De ha rajtam múlna, csak pár ember maradt volna eddig... Csak lusta vagyok rajzani.
De azért nem záratod ki magad, ugye? Szóval lesz ma estére 5 oldal, igaz?
Három oldal ott fekszik az asztalomon. És nem lesz, mert trehány vagyok. puff neki.. de ha úgy vesszük, a borító az 2 oldal (egy első meg egy hátsó borító), és még az a három gyorsan felpattan dA-ra, és megvagyok :P.
Ha meg Bene nem fogadja el, hát így jártam.
E.: És a csík a szkenner hibája, a festékfolt meg az én drága nővéremé!
E2.: És a szünetben lesz több időm csinálni, de nem sokkal .
No mindegy, lesz ez még rosszabb is. Ma töltök fel eventet.
Sajnos...
De ha rajtam múlna, csak pár ember maradt volna eddig... Csak lusta vagyok rajzani.
De azért nem záratod ki magad, ugye? Szóval lesz ma estére 5 oldal, igaz?
Sajnos...